Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mersin - çıtçıt almak istiyorum

generous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
109
-1
0
Hatay
kızlar mersinden ya da adanadan çıtçıt almak istiyorum fakat burada öğrenci olduğum için bilgim yok. Güvenilir hesaplı doğal saç çıtçıtı yapan ulaşımı kolay bildiğiniz yerler var mı? Mezun olmama bi kaç ay kaldı bari o büyük günde saçlarım uzun olsun :((

Başka bir konuda mersin çarşıda künefecinin oralarda demişsiniz ama bu hangi künefeci yani koskoca çarşı buralar nasıl bulunur hiç bilmiyorum net olarak bildiğim tek yer büyük gökdelenli otelin oraları..

canım ben demiştim başka bi arkadaşa o mersini biliyor diye öyle tarif ettim.ordaki künefeciler meşhurdur:)ondan herkes bilir...mersinde 2-3 koaför toptancısı var 2 si aynı yerde genelde koaförlerde oralardan alırlar tüm boya saç kozmetik malz..ögrenciyim demişsin tarifi şöyle verim sana özgür çocuk parkı var sende bilisin sanırım ordan çetinkayaya giden yol üzerinde ..parktan çetinkayaya yürürsen 5 dk yürüme mesafesi ..çetinkayadan 8-9 dk.canım daha kolayı sen şöyle yap üni. dolmuşların özgün çocuk parkı olanına bin çetinkayayı geçince şöföre söyle beni künefeci eminde indirin diye ..inince yolun karşısına geç damla orda parka dogru 2 dk yürürsende selin var..orda kime sorsan söyler zaten..bence ikisinede fiyat sor içine sinsin...saçının rengini bilmedigimden o konuda yönlendiremiyorum ..zaten ya sarı yada işlem görmemiş saçlar var çogunlukla..yogunluguna bakarsın ..ikisine güvenilir yerler ama sen genede anladıgını belirtmek babında fırınlarmış saç, karışım saç olmasın tiftiklenirse getirim bak ha diye birde belirt yani:))))

cnm ben diğer konunun ne ve nerde olduğunu bilmediğim için burdan soracam bu tarif ettiğin yerde sadece çıtçıt saç fln mı var yoksa her türlü kuaför malzemesi bulunuyor mu boyası açıçısı fln

kızlar mersinden ya da adanadan çıtçıt almak istiyorum fakat burada öğrenci olduğum için bilgim yok. Güvenilir hesaplı doğal saç çıtçıtı yapan ulaşımı kolay bildiğiniz yerler var mı? Mezun olmama bi kaç ay kaldı bari o büyük günde saçlarım uzun olsun :((

Eğer boncuk düşünürsen sana 68 adet boncuğu 50 tl ye satabilirim mersinde yaşıyorum :)

Back
X