• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mersin de iyi bir kuaför tavsiyesi / saç platin e boyanacak

kokunakokuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
35
48
38
Kızlar kızlar yardım edin nolurrr mersindeyım sacımı platıne boyatcam haftasonu yani 2 gün sonrası için bana ıyı guvenilir işini bilen bir kuaför tavsiye edin nolur saçımı yakmasınlar bundan korkuyorum herkese guvenemıyorum:5::5:

slm cnm.. bende mersınde oturuyorum ama sana ha dıyebılecegım bır kuafor ısmı soyleyemıcem.. gıtmedıgım kuafor kalmadı mahvettıler sacımı hepsı tek kelımeyle berbat onların yuzunden kalcamda olan saclarımı omzumda kestırmek zorunda kaldım ve sıyaha dondum ne yazıkkı.! sana onerım sarıya boyama mersınde yada kendın boya evde platın sarı yapamazsın belkı ama tatlı sarılar cıkarabılırsın.. yınede sana kalmıs tabı aramaya devam edebılırsın ama sakın ola kı kendını kuaforlere teslım etme sac dıye bırsey kalmaz :9::37:

selam canım,

ben iki sene once sacıma rofle yaptırdım. carsıda belediyenin karsısında kubi kuafor var orda serdar bey boyamıstı sacımı. platin sık rofleler attırmıstım gayet de guzel olmustu fiyat konusu da dıger kuaforlere gore oldukca uygundur.

ayrıca hiltona giderken yolun sag tarafında şok'un yanında kuafor bulent var. cok titiz calısır cok guzel bi küllü acık kumral yaptırmıstım sacımı ılk actırdıgım zaman ona. cok memnun kalmıstım ama bulent bıraz tuzludur.

umarım sacların cok guzel olur tatlım

sevgiler...

Back
X