Mersin M City Hospital'da doğum yapan var mi?

mutlukelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
17
6
86
Merhaba, mersin city hospital de dilek hanima gidiyorum doktorumdan cok memnunum ama hastane hakkinda detayli bir bilgim yok hijyenik gorunuyor gercekten gorundugu gibi mi, dogumdan sonra nasil bir yol izleniyor, bebege ve anneye acil mudahale edilmesi gerekse yeterli bir hastane mi bilgisi olan varsa cok sevinirim.

Ben varım.. çok memnun kaldım ancak doktorum. Arzu doruktu ... hastane temiz hijyenik.. ilgililerdi

Merhaba kızlar
Ben de 29. Haftanın içindeyim. City hospitalde muayene ve Doğum ücretilerini biliyor musunuz ?

Ben varım.. çok memnun kaldım ancak doktorum. Arzu doruktu ... hastane temiz hijyenik.. ilgililerdi
Arzu hocanın Doğum ücreti ne kadar?
Ben yurtdışındayım iki hafta sonra geleceğim Mersin'e doktorlar hakkında biraz bilgi edindim ama ücretleri de öğrenmek istiyorum.

Arzu hocadan memnun kaldım fiyat 2000 tl ye yakındı ancak ben serklaj olmustum yani rahim ağzıma dikiş atılmıştı ... onunla birlikte

Arzu hocadan memnun kaldım fiyat 2000 tl ye yakındı ancak ben serklaj olmustum yani rahim ağzıma dikiş atılmıştı ... onunla birlikte

Arzu hocayı herkesten duydum ve bir kere de görmüştüm aslında. Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi inşaAllah. Korku bi yandan doktor seçimi bi yandan zor karar veriyor insan hele de ilk Doğum olunca

Ben zorunlu sezeryan oldum 41 hafta sonunda... kızım 58günlük:)sezeryan oldum ... aynı gün ayaktaydım ağrı sızı yoktu... Her ne şekilde olursa olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım

Odalar tek kisilik olsun da buyuklugu sorun degil hastaneye misafirlerim gelmez. Evet mezitlide oturuyorum

Ben de Dilek hanıma gidiyorum artık :) ilgili tatlı dilli
Bir doktormuş :) Doğumu da sizinle ayni hastahanede yapacağız. Zaten evden 600 m olduğu için en avantajlısı orası benim için
İnşaAllah herşey yolunda gider

Hayirlisi olsun bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…