Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Merhaba,
yarin inşallah üniversite tercihimi yapicam ve mersin universitesini yazmayi düşünüyorum aranizda fikri olan var mi nasil bi yerdir yardimci olabilirmisniz
Göç edenlerle dolu boktan biyer .
Doğudan çok fazla göç almış bence gereksiz bir şehir.
Hertürlü pislik ve her türlü insanı barındırıyor.
Yaz tatillerinde gelen yazlıkçılarla fena değil ama yaşamak için asla tercih etmem heralde.
Ama üniversite kampüs olarak güzeldir.
orda okuyan arkadaşlarım kampüsü ve üniversiteyi beğenirler fakat ben bir adanalı yazlıkçı olarak yıllar içinde nefret ettim mersinden. artık gitmiyor zaten annemler yazlığa, hatta satmayı düşünüyorlar. son dönemde bir de suriyeliler çok artmış. esnafı ayrı insanı ayrı sevimsizdir ha bu bahsettiklerim mersin merkez bu arada. erdemli silifke gibi ilçeler çok güzel akdeniz kasabalarıdır. yazları kalabalıklaşsa da yerlisi iyidir çok göçü yoktur. lakin üniversite mezitlide yanılmıyorsam muhtemel ki orda ev tutacaksınız ve mersin gerçeğiyle içiçe yaşayacaksınız :/
Bende mersin e yazlığa giderim yıllardır.
Ne acayip bir şehir değil mi?
Beni korkutan bir hali var oranın.
Kampüs çok güzel, yurtta kalınabiliyo belki.
Arkadaşlar Merhaba,
yarin inşallah üniversite tercihimi yapicam ve mersin universitesini yazmayi düşünüyorum aranizda fikri olan var mi nasil bi yerdir yardimci olabilirmisniz
Doğudan çok fazla göç almış bence gereksiz bir şehir.
Hertürlü pislik ve her türlü insanı barındırıyor.
Yaz tatillerinde gelen yazlıkçılarla fena değil ama yaşamak için asla tercih etmem heralde.
Ama üniversite kampüs olarak güzeldir.
Bende mersin e yazlığa giderim yıllardır.
Ne acayip bir şehir değil mi?
Beni korkutan bir hali var oranın.
Kampüs çok güzel, yurtta kalınabiliyo belki.