mersin nasil bir yer

sosluk

AkrepKadını
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
117
12
68
Arkadaşlar Merhaba,
yarin inşallah üniversite tercihimi yapicam ve mersin universitesini yazmayi düşünüyorum aranizda fikri olan var mi nasil bi yerdir yardimci olabilirmisniz

görümcem,halam,amcam kıuzenlerim ordalar sık sık gideriz ama bizim gitme sebebimiz hem ziyaret amaçlı hemde tatil yani kiraları nasıldır,hayat ucuzmu pahalımı bilmiyorum :44:
ama çok nemli havası var ve denizi kirli hiç sevmedim yaşanacak gibi durmuyo tabi saygım sonsuz yinede :6:

Yazın yaşanacak bir yer değil orası kesin :ssz: Ama öğrenci için güzel yer Mersin normaldede güzel aslında ama göçlerden dolayı fazlasıyla değişik insan var ben artık akşamları cıkmaya korkuyorum tek basıma. Kiralarda semte göre değişiyor uygun genelde

Doğudan çok fazla göç almış bence gereksiz bir şehir.
Hertürlü pislik ve her türlü insanı barındırıyor.
Yaz tatillerinde gelen yazlıkçılarla fena değil ama yaşamak için asla tercih etmem heralde.
Ama üniversite kampüs olarak güzeldir.

Son düzenleme:
Yaz tatillerinde gelen yazlıkçılarla fena değil ama yaşamak için asla tercih etmem heralde.

orda okuyan arkadaşlarım kampüsü ve üniversiteyi beğenirler fakat ben bir adanalı yazlıkçı olarak yıllar içinde nefret ettim mersinden. artık gitmiyor zaten annemler yazlığa, hatta satmayı düşünüyorlar. son dönemde bir de suriyeliler çok artmış. esnafı ayrı insanı ayrı sevimsizdir ha bu bahsettiklerim mersin merkez bu arada. erdemli silifke gibi ilçeler çok güzel akdeniz kasabalarıdır. yazları kalabalıklaşsa da yerlisi iyidir çok göçü yoktur. lakin üniversite mezitlide yanılmıyorsam muhtemel ki orda ev tutacaksınız ve mersin gerçeğiyle içiçe yaşayacaksınız :/

orda okuyan arkadaşlarım kampüsü ve üniversiteyi beğenirler fakat ben bir adanalı yazlıkçı olarak yıllar içinde nefret ettim mersinden. artık gitmiyor zaten annemler yazlığa, hatta satmayı düşünüyorlar. son dönemde bir de suriyeliler çok artmış. esnafı ayrı insanı ayrı sevimsizdir ha bu bahsettiklerim mersin merkez bu arada. erdemli silifke gibi ilçeler çok güzel akdeniz kasabalarıdır. yazları kalabalıklaşsa da yerlisi iyidir çok göçü yoktur. lakin üniversite mezitlide yanılmıyorsam muhtemel ki orda ev tutacaksınız ve mersin gerçeğiyle içiçe yaşayacaksınız :/

Bende mersin e yazlığa giderim yıllardır.
Ne acayip bir şehir değil mi?
Beni korkutan bir hali var oranın.
Kampüs çok güzel, yurtta kalınabiliyo belki.

sevgili arkadasim mersinde yasayan biri olarak yaziyorum. mersin iklim olarak yazin cok sicak olsada kislarimiz diger sehirlerdeki gibi degil ulasim cok kolay hemen hemen tek vasıta ile heryere gidebiliyorsunuz kiralar semtine gore degisiyor univ ve kampusler guzel merkezi yerlerde heryer hastane heryer saglik ocagi insanlara gelince goc almamis bir sehir göstersinler bana. buyuk metropol sehirlerde kim yerli acaba. bugun dunya kenti istanbulda heryerden insan var umarim hakkinizda hayirlisi olur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende mersin e yazlığa giderim yıllardır.
Ne acayip bir şehir değil mi?
Beni korkutan bir hali var oranın.
Kampüs çok güzel, yurtta kalınabiliyo belki.

ben lise ikiye geçmiştim yanılmıyorsam -yani 14 sene olmuş belki daha fazla- ilk yazlığı aldığımız sene mersin merkeze o yaş grubundaki kız arkadaşlarımızla rahatlıkla gider gelirdik. şimdi merkeze inemiyoruz korkudan özellikle o sahil tam merkezdeki tekne turlarının yapıldığı yıllar vardır ki uğramadık. forum ve civarı nispeten iyi diğer bölgelere göre. yeni yapılan geniş sahil, cafeler vs insana güven veriyor biraz olsun da umut oluyor :)

oralarda kiralar nasıldır bilmem bence çok ucuz değildir ama merkezi bölge hatta belli başlı lüks mağazalar var çok yerde olmayan.

biz davultepe'deyiz minübüse binsen bi dert arabayla trafiğe çıksan başka dert hiç hazzetmiyorum kendimi kafese kapatılmış gibi hissediyorum davultepe2ye gidince :/ antalya yolu geçiyor bi de sitenin önünden her yaz bir trafik kazası olur tanıdık tanımadık birileri hayatını kaybeder :/ hiç güzel anım yok neredeyse düşünüyorum da

Arkadaşlar Merhaba,
yarin inşallah üniversite tercihimi yapicam ve mersin universitesini yazmayi düşünüyorum aranizda fikri olan var mi nasil bi yerdir yardimci olabilirmisniz

yazın çoook sıcak, bayramda ordayım, şimdiden kara kara düşünüyorum sıcağını nemini.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için inşallah hakkimizda hayrlisi olsun :)

Aboww memleketimi resmen gömmüşsün parkon :ssz:

Bugün Mersin Üniversitesinde sınava girdim çok güzel gerçekten sınav arasında 3-5 kişiyle tanıştım Mersin Üniversitesinden mezunlarmış bende sordum nasıl öğrencilik Mersin diye genelde iyi bahsettiler. Ben de merkez de oturmuyorum ilçedeyim uzağım baya göçden dolayı karışıklık var fakat o bir çok şehrin sorunu artık özellikle de Suriyelillerden sonra iyice çıkılmaz bir hal aldı:ssz: bir de marinasına hayranım:ssz:

Son düzenleme:
Yeğenim orda okuyor.Üniversite olarak beğeniyor.O böyle söylüyorsa doğrudur,kolay beğenmez:)

Mersin Adana iyidir ya,adı çıkmış,biz bir zararını görmedik.Büyük şehirdir buralar nihayetinde..

Back
X