mersin nasil bir yer

Bu ülkenin bir şehrinin bu şekilde eleştirilmesi... olmamış hem de hiç olmamış...
Göç alınması, üstelik Mersinden konunun doğululara bağlanması, dolaylı hatta doğrudan diyebileceğimiz bir üslupla doğuluların eleştirilmesi... Bu şekildeee...

Ülkemizde yerleşme ve seyahat özgürlü var. Herkes istediği yere yerleşme hakkına sahip.. Evet kimse engel olmuyor ama şu üslup bile, insan ayrıştırmaktan başka nedir ki? :50:

Yani bizimde işimiz gücümüz yok doğudan göç eden insanları şekilleri şemalleri veya ırkları için aşşağılıyoruz..

Sokakta can güvenliğinden bahsediyoruz,doğudan gelen ipsiz sapsız serserilerden bahsediyoruz biz.

Heralde haber izliyorsunuzdur,Adana ve Mersin adliyesinin neden bu kadar haber olduğunu biliyor musunuz?

Kadın cinayetleri,uyuşturucu işini oranın yerli halkı yapmıyor..

Hemen çıkıp demagoji yapsın biri zaten...

AAAA,bak görüyomusun ,doğuluları aşşağıladı!!!!

Kimseyi aşşağıladığımız yok,olanı anlatıyoruz.

Arkadaşlar Merhaba,
yarin inşallah üniversite tercihimi yapicam ve mersin universitesini yazmayi düşünüyorum aranizda fikri olan var mi nasil bi yerdir yardimci olabilirmisniz

Canim hakkında hayırlısı olsun öncelikle.Mersin sehir olarakta üniversite olarakta çok güzel bir şehir.Malesef çok göç alan bir yer halkı çok karışık.Kiralar çok uygun 300 tlye rahatlıkla orta derece bir ev bulabilirsin:) Halkı ögrenciyi sever pahalı bir şehir değil bir ögrenci olarak sorun yaşamazsın sahili falanda temizleniyor şehir içi ulaşım fiyat uygun zaten bir arkadaşında dedigi gibi tek otobüsle genelde bir yerden bir yere gidip gelme en fazla 2 otobüsle.Sıkıntı çekmezsin inşallah:)

Canim hakkında hayırlısı olsun öncelikle.Mersin sehir olarakta üniversite olarakta çok güzel bir şehir.Malesef çok göç alan bir yer halkı çok karışık.Kiralar çok uygun 300 tlye rahatlıkla orta derece bir ev bulabilirsin:) Halkı ögrenciyi sever pahalı bir şehir değil bir ögrenci olarak sorun yaşamazsın sahili falanda temizleniyor şehir içi ulaşım fiyat uygun zaten bir arkadaşında dedigi gibi tek otobüsle genelde bir yerden bir yere gidip gelme en fazla 2 otobüsle.Sıkıntı çekmezsin inşallah:)

İnşallah çok teşekkür ederim :)

İnşallah çok teşekkür ederim :)
Mersin güzel bir şehirdir canım,tv lerde gördüğünüz işte mersin de şu olay çıktı bilmem ne diye haberler çıkıyor bunlar toplasan anca Mersin'in çeyreği olmaz o yapılan olayları bütün Mersin'e mal etmek doğru olmaz,senin yaşadığın şehirde bile vardır bir iki olaylı semt,yok gençlerin çoğu uyuşturucu kullanıyormuş,erkekler zengin kız peşindeymiş,benim de erkek kardeşim var zengin kız peşinde değil,uyuşturucuda kullanmıyor çevremde de kullanan yok bazı olayları bütün Mersin'e mal etmek olmaz o yüzden gönül rahatlığı ile yaz,Üniversitesi çok güzel.

Mersin güzel bir şehirdir canım,tv lerde gördüğünüz işte mersin de şu olay çıktı bilmem ne diye haberler çıkıyor bunlar toplasan anca Mersin'in çeyreği olmaz o yapılan olayları bütün Mersin'e mal etmek doğru olmaz,senin yaşadığın şehirde bile vardır bir iki olaylı semt,yok gençlerin çoğu uyuşturucu kullanıyormuş,erkekler zengin kız peşindeymiş,benim de erkek kardeşim var zengin kız peşinde değil,uyuşturucuda kullanmıyor çevremde de kullanan yok bazı olayları bütün Mersin'e mal etmek olmaz o yüzden gönül rahatlığı ile yaz,Üniversitesi çok güzel.

Allah razi olsun içime su serptiniz:)

Göç edenlerle dolu boktan biyer .

Doğudan çok fazla göç almış bence gereksiz bir şehir.
Hertürlü pislik ve her türlü insanı barındırıyor.

Yaz tatillerinde gelen yazlıkçılarla fena değil ama yaşamak için asla tercih etmem heralde.
Ama üniversite kampüs olarak güzeldir.

Yani bizimde işimiz gücümüz yok doğudan göç eden insanları şekilleri şemalleri veya ırkları için aşşağılıyoruz..

Sokakta can güvenliğinden bahsediyoruz,doğudan gelen ipsiz sapsız serserilerden bahsediyoruz biz.

Heralde haber izliyorsunuzdur,Adana ve Mersin adliyesinin neden bu kadar haber olduğunu biliyor musunuz?

Kadın cinayetleri,uyuşturucu işini oranın yerli halkı yapmıyor..

Hemen çıkıp demagoji yapsın biri zaten...

AAAA,bak görüyomusun ,doğuluları aşşağıladı!!!!

Kimseyi aşşağıladığımız yok,olanı anlatıyoruz.

Hiç demagoji peşinde olmadım şimdiye kadar. Hatta kaçarım öyle konularda. ancak; çok rahatsız ediciydi kırmızıladığım yerler, dayanamadım yazdım.. Hepsi bu.. Geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim... Son açıklamanız için teşekkürler

ben mersinde yaşıyorum ne olursa olsun burayı cok sevıyorum.göçten dolayı tabi bıraz sıkıntı olabılıyor surıyelılerden dolayı ama onnlar her sehırde var..belli başlı yerler vardır burada takılabileceğiniz elit yerler.üniversite konusundaysa kampüs cok güzel geniş kocaman :)) üniversite cevesi gün gectikce daha da gelişiyor.pozcu mezitli viranşehir gibi yerlerde yasarsanız sıkıntı olmaz dıger yerlerı tavsıye etmem.cok pahalı bır sehır degıldır..merkezden denize girilmez pis diyenler olmuş ama 1 saatlik mesafede kızkalesi susanoğlu yapraklkoy gibi denizi temiz tatıl beldeleri var dunyaları degısmem oralara :))

Back
X