Ben geçen sene adana balcalı hastanesinde tüp bebek tedavisi için Adanaya gittim ve yaşımdan sebep ilk ve son denememdi rahim filimi çektiler rahim içinde et benleri çıktı Bi kanalım da tıkalı dediler et benlerini temizlediler sonra bir iki ay beklediler normal de bazı bayanlar bu şekilde hamile kalıyormuş ama olmadı Malesef gebeliğim hemen tüp bebek tedavisine başlandı embriyolarımı topladılar corona yüzünden dondurdular raporumu da durdular Bi sene dört tane toplanmış embriyolarımı dondurdular Malesef Bi tanesi cansız değilmiş üç tane kaldı. Yasaklar kalkar kalkmaz tekrar dan aradım hastaneyi raporumu yenilemek için bekledim bir ayım da öyle gitti sonunda raporumu yenildiler geçen hafta çarşamba günü tüp bebek transferi oldum ve o üç tane embriyomun Bi tanesi daha gitti geri kalan iki taneyi transfer ettiler çok umutlandım bu sefer iğneler ilaçlar evden dışarı çıkmadım okadar dikkatli oldum ayın 11 de yani pazartesi günü kan tahlili yapılıcak dediler sağlık ocağına gittim ertesi günü sonucum
0,1 hiç tutmamış ve bütün dünya başıma yıkıldı ilk ve son denememdi Bidaha tüp bebek hakkım yok Bidahaki hafta adanaya gidip dosyalarımı alıcam ve mersin üniversitesinde hangi tüp bebek doktorunu tavsiye edersiniz