Mersinde acil kadın dogum doktoru arıyorum!

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.121
1.709
373
36
slm kıslar mersinde dogumum için doktor arıyorum..dogumum sezeryan olucak iz kalsın yada ilerki dönemlerde problem olsun istemiyorum..tavsiyeleriniz var mı

ortadoğuda bir bayan doktor var canım adını su an unuttum ama cok memnun kaldı arkadasım..zaten odaki tek kadın doğumcu bi ara hastaneyi...

canım gözde tıpta karı koca bi dr var benim arkadasta ona gidiyo çok memnunlar yani ortadogudakinide duymuştum iyi diyolar rabbim yar ve yardımcın olsıun şimdiden tatlışımmmopuyorumnanaktan

canım sen Erdem beye gitmiyormuydun??
ben ilk sezeryanımı ona olmuştum. hiç problem yaşamadım. hatta ikinci sezeryanı yapan doktorum" ilk sezeryanın çok güzel olmuş dokular hiç ameliyat geçirmemiş gibi. kim yaptı" demişti.

ortadoğuda bir bayan doktor var canım adını su an unuttum ama cok memnun kaldı arkadasım..zaten odaki tek kadın doğumcu bi ara hastaneyi...

canım gözde tıpta karı koca bi dr var benim arkadasta ona gidiyo çok memnunlar yani ortadogudakinide duymuştum iyi diyolar rabbim yar ve yardımcın olsıun şimdiden tatlışımmmopuyorumnanaktan

ikisinide arıcamm tesekkürlerrrra.s.

nasıl gecti sezeryanın.iz kaldımııı sezeryan olduktan ne kadar zamn sonra kalkabildin..agrın cok oldu mu birde epidurel mi yoksa normal sezeryan mı oldun

özel ortadoğu çiğdem şanlıalp benim doktorum canım bende hastanede çalışıorum zaten eğer öle bir düşüncen varsa erkekn davranmalısın gün için çünkü çok dolu sorun olursa özelden cvplarımm

merhaba öncelikle ilgilendigin için tesekkür ederim..

biraz bahsedermisin doktordan nasıl iyi bir doktor mu..?ben sezeryan ile dogum yapmak zorundayım estetik dikişle olmasını istiyorum.biliyorsun sezeryanın agrısı sızısı ayrı dert.tabi doktoruna görede degişiyor kimisi 4 saate düzelmeye baslarken kimisi 3 günde anca kalkıyor..ilk dogumum oldugu için birazda korkum var

birde fiyatları ne durumda ?

özeline mesaj gönderemiyorum mesaj kutun doluymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…