mersin'de bildiğiniz en iyi jinekolog kimdir?

mutter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
235
2
96
Diğer
merhabalar.
ben mersinde iyi bir jinekolog arayışındayım.
kısırlık konusunda uzman. hatta bildiğiniz birilerini tedawi edip çocuk sahibi yapmış biri olursa çok sewinirim.
şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar.
ben mersinde iyi bir jinekolog arayışındayım.
kısırlık konusunda uzman. hatta bildiğiniz birilerini tedawi edip çocuk sahibi yapmış biri olursa çok sewinirim.
şimdiden teşekkürler.

merhaba mutter.ben haldun canova da tedavi görüyordum ama herkesin bana önerdiği isim saffet dilek.kendisi profosör ve bu işin uzmanı.çamlıbelde özel muayyenesi var onun dışında başka bi yerde çalışmıyor.ve malesef hakettiği parayıda istiyor.bugün sordum aşılamaya başlayacam kısmetse haftaya 1700 tl ye gelior.herzaman uzman birileriyle başlamak daha ii bence herşeye değer.imkanın varsa saffet beyi tavsiye ediorum.eğer yoksa haldun canova da çok ii doktor sistem tıp merkezinde.yerimseniben

çok teşekkür ederim.
ilk kez duydum isimler.bende şimdi herkez bilgin kara yı önerir falan die düşünüyordum.
ozaman ben bir saffet beye gidim. prof.sa muhakkak iyidir.
aşılamada baya pahalı bir şeymiş yaaa...

çok teşekkür ederim.
ilk kez duydum isimler.bende şimdi herkez bilgin kara yı önerir falan die düşünüyordum.
ozaman ben bir saffet beye gidim. prof.sa muhakkak iyidir.
aşılamada baya pahalı bir şeymiş yaaa...

malesef canım pahalı birşey ve ben maddi olarak kendimi ayarlayamadım o yüzden haldun beyle başlayacam 24 ekimde kısmetse.allah hakkımızda hayırlısını versin.zemuszemus

haldun beyinde alt yapısı baya iyi. devlet karşılamıyormu bu tür masrafları yaa?
hadi işşallah herşey gönlünce olur. mutlu haberini bekliyorum.

peki canm son bişi sorabilirmiyim?
şimdi ben doktora gittimde beni ne bekliyo?
hani sırasıyla ne testler ne denemeler uygulucak bana.
ilk olarak 'korunmasız kaç aydır çocuk yapma çalışmasında oldumuzu sorucak'.
sora ne yapıyocak. kan testleri falan mı?
yoksa ilk eşimin sperm sayısına mı bakıcak.
sora bu yumurta çatlaması falan gibi iğneler mi wericek..
yani sırasıyla yol nedir?

peki canm son bişi sorabilirmiyim?
şimdi ben doktora gittimde beni ne bekliyo?
hani sırasıyla ne testler ne denemeler uygulucak bana.
ilk olarak 'korunmasız kaç aydır çocuk yapma çalışmasında oldumuzu sorucak'.
sora ne yapıyocak. kan testleri falan mı?
yoksa ilk eşimin sperm sayısına mı bakıcak.
sora bu yumurta çatlaması falan gibi iğneler mi wericek..
yani sırasıyla yol nedir?

canım ilk olarak senden hormon testleri ve rahim filmi isteyecek,daha sonra eşinden sperm testi isteyecektir.ve sonuçlara göre tedaviye başlayacak.ilk olarak yumurta takibi yapılıor 3 ay,eğer hala gebelik oluşmazsa aşılama öneriliyor 3 denemeden sonra yine gebelik olmazsa son çare tüp bebek.allah yardımcımız olsun.yazması kolay ama çok zor aşamalar hepsi.stres yapmamak lazım ama çoğumuz bunu başaramıyoruz.umarım sen başarırsın.a.s.

canm şey sorcaktım?
dr.saffet dilek' in numarasını bir türlü bulamadım.
sen werebilirmisin aceba?
şimdiden teşekkürler

canım kesinlikle haldun beyi seçmelisin ben mersinde olsam ona giderdim.benim samimi arkadaşımın görümcesinin eşi oluyo.ooo çok anlatırdı ayrıca haldun bey tüp bebek uzmanı kıbrısta tüp bebek merk.var...bende nette görüşüyorum bana yol gösteriyo...

canım kesinlikle haldun beyi seçmelisin ben mersinde olsam ona giderdim.benim samimi arkadaşımın görümcesinin eşi oluyo.ooo çok anlatırdı ayrıca haldun bey tüp bebek uzmanı kıbrısta tüp bebek merk.var...bende nette görüşüyorum bana yol gösteriyo...

haldun bey hakkında bunları duymak çok güzel,içim rahatladı.bi türlü aşılamaya başlayamadık yine kist çıktı 11 kasımda gel dedi bana iğne yapacak adet olmam için sonra da aşılaamaya başlayacaz dedi.saffet bey profösör doktor olduğu için mersinde kime sorsam onu öneriyolar o yüzden denemek isterdim tabi ama çok pahalı.haldun bey maddi konuda da yardımcı oluyor.ilgili bi doktor allah razı olsun.:Saruboceq:

Back
X