mersinde bildiğiniz iyi doktor var mı?

neseliyasmin

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
242
2
316
İçel Mersin
arkadaşlar benim kafam çok karıştı normalde özel hastaneye gidiyordum ama şu an doktorumdan memnun değilim öbür ay üçlü test yaptırmam gerekiyor ama başka bir özel hastaneye mi yoksa doktorun özel muayenehanesine mi gitsem kararsız kaldım.fikri olan varsa ya da tecrübesi cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar benim kafam çok karıştı normalde özel hastaneye gidiyordum ama şu an doktorumdan memnun değilim öbür ay üçlü test yaptırmam gerekiyor ama başka bir özel hastaneye mi yoksa doktorun özel muayenehanesine mi gitsem kararsız kaldım.fikri olan varsa ya da tecrübesi cevaplarınızı bekliyorum

benim mersinde bir arkadaşım var ve arayıp ona sordum.dr.osman nuri aksu en iyisi dedi.kendiside doğumunda ve öncesinde bu doktora gitmiş.mersinde eş dost çok.danıştım ve bu doktoru onayladılar.sen nereye gidiyorsun mersinde?

ya allah aşkına bi cvp yazın ya ne zamandır bekliyorum kızlar nerde bu doktor....

kızlar ben osman nuri aksu ya gidiyorum.dr um gerçekten çok iyi.tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb bende ebeyim ve bütün staj zamanım boyunca o osman beyin yanındaydım mersindeki en iyi doktor diyebilirim..gözün kapalı gidebilirsin süper bir doktor ve çok ilgili biri..ben şuan vanda çalışıyorum..ama yine diyorum kesinlikle osman nuri aksu..sistem tıp merkezindede özgür karaarslan vardı pratisyen dr du oda kendi dalında süper bir doktordu..onunlada çalıştım..

Back
X