- 6 Ekim 2015
- 4
- 3
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR BEN KUAFÖR MUSTAFA DİYORUM BAŞKA BİŞE DEMIYORUM ADAM GUNDE 3 TANE YAPIYOR RANDEVU SISTEMI ILE CALIŞIYOR OKADARKI UZMAN İŞİNDE.BEN YAPTALI 3 AY OLDU İLK YAPTRDGM GBI AYNI DURUYOR. ....İLETİŞİM VERDIM DAHA NE YAPIM PARANIZI COPE ATMAYINben de cok ama çok pişman oldum. Kesin ve kati olarak söylüyorum the best of kuaför Azize
birincisi sac yıpranmadı
kupkuru kıpkıvırcık artı acıcıdan yanmıs saçlarım resmen parlıyor.
kalıcılıgı 6 ay diil 8 ay
benim henüz 2 ay oldu ama ilk günkü gibi duruyor. ayrıca 3 ay sonra yaptırmanıza gerek yok
6/7 ay sonra sadece cıkan diplere uygulama yapıyor.
Burcin Cüneytin sadece adı var o kadar
BENDE BU SİTEDEN BULDUM KUAFR BURCINI AMA BULMAZ OLAYDIM.SACLARIM RESMEN YANDI VE NORMAL FON CEKILDI.PARAM BOSU BOSUNA GITTI.300 TL VERMSTM.AMA KUAFOR MUSTAFA DA 180 TL YE YAPTRDIM COK PROFESYONELLER ISLERNDE RANDEVU SISTEMI CALIŞYR OKADAR COK YOGUNKU GUNDE 3 TANE YAPIYR COK KALITELI.FACEBOOK TAN BULMUSTUM DIYE GECIYOR ADRESIben facebook sayfasından tanımıştım
.....
..... grubundan buldum bn kuafor mustafayı adam sadece bu iş uzerıne calışyr gayette memnunum.super bıseyMrb bayanlar, mersinde güvenebileceğim bir kuaför arıyorum,brezilya fönünde marka önemli diye duydum, sanırım global keratin di iyi olan, yardımıcı olabilir misiniz ?:26:
Hanımlar merhaba ben kuaför burçini denedim kıvırcık ve kuru saçlarım vardı tek seyansta şahane saçlarım oldu
çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim.[/YA GERCEKTEN GULUYORUM ARTIK KIM DIYOR YA KIVIRCIK DUZ OLDU BENIM HAFIF DALGALI SACLARIMI DUZ YAPAMADILAR .TAKI KIVIRCIGI DUZ YAPSINLAR.BEN SON UMUT OLARAK CARSIDA MERKEZDE GUNDE 3 DEFA YAPAN BI KUAFRLE FACEDEN TANISTIM VE GITTIM GERCEKTEN FAZLA KELIME OYUNU YAPMADI SADECE SAC ILE UGRASTI VE SONUC MUKEMMEL 4 AY OLDU HALAN RAHAT COK RAHAT KULLANIYRUM
FACEBOOKTAN .....DİYE ARAYABILIRSINIZ.UMARIM YARDMCI OLABILDIM
n kullnıyorumMrb bayanlar, mersinde güvenebileceğim bir kuaför arıyorum,brezilya fönünde marka önemli diye duydum, sanırım global keratin di iyi olan, yardımıcı olabilir misiniz ?:26:
Burçin bey sizi çok iyi tanıyorum derin333 sizsiniz adamın hakkını yemeyin ben sizde de yaptırdım mustafada da yaptırdım deyim yerindeyse egri oturup dogru konuşalım.sizin yaptıgınız 1 ay sonra saclarım daha beter oldu.ama mustafanın yaptıgı 6 ayı geçti.farkındaysanız derin333 hep sizi savunuyor siz yapamıyorsunuz bari adamı da kötülemeyin
Merhaba keratin eğer tuzsuz şampuan kullanmaz ve her banyodan sonra fönle tepeden parmaklaeınız veya bir tarakla kurutmazsansız karışık oluyor o yüzden keratin akmış olabilir şanpuan ike desteklemek lazım.ilk bir hafta gayet güzel kullandım.birkaç yıkamadan sonra saçlarımdan keratin akıp gitti kızlar önermiyorum mustafa yı