• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Mersin'de brezilya fönü yaptıran var mı ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bugün bende kuaför mustafa da saçlarımı yaptırdım.yaptığı saçları facebook sayfasında görmüştüm ve mutlaka fönle şekil verilmiştir demiştim.denedim gördüm ve çok memnun kaldım.resimler fönlü diyenler için bugün saçlarımı kurulurken videoya aldık :)))muhtemelen facebook sayfasında yayınlamıştır.adana da en iyi yerlerde 4 kez bu uygulamayı yaptıran biri olarak söylüyorum ;kesinlikle tavsiye ediyorum, hem uygun fiyata hem de bu işten gerçekten anlayan biri :)
Merhaba çok yıllar geçmiş ama kimdir bu kuaför mustafa adresi nedir

Merhaba keratin eğer tuzsuz şampuan kullanmaz ve her banyodan sonra fönle tepeden parmaklaeınız veya bir tarakla kurutmazsansız karışık oluyor o yüzden keratin akmış olabilir şanpuan ike desteklemek lazım.
Bu arada ben Mustafa ya yaptırıyorum ,Burçin’e hiç gitmedim ama yaptıran arkadaşım vardı memnundu.ben 4 yıldır Mustafa ya yaptırıyorum memnunum...
Merhaba mustafa kimdir adresi nedir 🥰

Back