Saç Kesim Şekilleri Mersin'de brezilya fönü yaptıran var mı ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bnde mustafa da yaptrdın gercekten super oldu şiddetle tavsıye edıyrum ve adam gercekten saka gbı fırca vurmadan saclarım dumduz oldu ınanamadm.3 ay gectı halen dumduz ve hıc kırık yok.facebook buldum .... dıye

Son düzenleyen: Moderatör:
ARKADAŞLAR BEN KUAFÖR MUSTAFA DİYORUM BAŞKA BİŞE DEMIYORUM ADAM GUNDE 3 TANE YAPIYOR RANDEVU SISTEMI ILE CALIŞIYOR OKADARKI UZMAN İŞİNDE.BEN YAPTALI 3 AY OLDU İLK YAPTRDGM GBI AYNI DURUYOR. ....İLETİŞİM VERDIM DAHA NE YAPIM PARANIZI COPE ATMAYIN

ben facebook sayfasından tanımıştım

.....
BENDE BU SİTEDEN BULDUM KUAFR BURCINI AMA BULMAZ OLAYDIM.SACLARIM RESMEN YANDI VE NORMAL FON CEKILDI.PARAM BOSU BOSUNA GITTI.300 TL VERMSTM.AMA KUAFOR MUSTAFA DA 180 TL YE YAPTRDIM COK PROFESYONELLER ISLERNDE RANDEVU SISTEMI CALIŞYR OKADAR COK YOGUNKU GUNDE 3 TANE YAPIYR COK KALITELI.FACEBOOK TAN BULMUSTUM DIYE GECIYOR ADRESI

Mrb bayanlar, mersinde güvenebileceğim bir kuaför arıyorum,brezilya fönünde marka önemli diye duydum, sanırım global keratin di iyi olan, yardımıcı olabilir misiniz ?:26:
..... grubundan buldum bn kuafor mustafayı adam sadece bu iş uzerıne calışyr gayette memnunum.super bısey

Mrb bayanlar, mersinde güvenebileceğim bir kuaför arıyorum,brezilya fönünde marka önemli diye duydum, sanırım global keratin di iyi olan, yardımıcı olabilir misiniz ?:26:
n kullnıyorum
kuaför mustafada yaptırdım bn cokta guzel işi ve halende rahatlıkla kullnyrum.facebooktan bulmustum ....
DIYE

MERSİNDE TEK İSİM KUAFÖR MUSTAFA BAŞKASINI TANIMIYORUM MERSINDE HERYERDE YAPTRDIM SONUÇ SIFIR.MUSTAFAYI İSE FACEDEN BULDUM .... YAZMIŞTIM

Bugün bende kuaför mustafa da saçlarımı yaptırdım.yaptığı saçları facebook sayfasında görmüştüm ve mutlaka fönle şekil verilmiştir demiştim.denedim gördüm ve çok memnun kaldım.resimler fönlü diyenler için bugün saçlarımı kurulurken videoya aldık :)))muhtemelen facebook sayfasında yayınlamıştır.adana da en iyi yerlerde 4 kez bu uygulamayı yaptıran biri olarak söylüyorum ;kesinlikle tavsiye ediyorum, hem uygun fiyata hem de bu işten gerçekten anlayan biri :)

kuafor mustafa dıyorum başka birsey demıyrum.adam bu iş için yaratılmış sanki

Ben kuaför burçinden çok memnun kalmıştım yukardanaki yazılanlar dogru degil tek kişi tarafından aynı karekterle yazılmış

Selam, Brezilya fönü ile dalgalı şekil verildiğini duydum. Yaptıran var mı acaba?

Burçin bey sizi çok iyi tanıyorum derin333 sizsiniz adamın hakkını yemeyin ben sizde de yaptırdım mustafada da yaptırdım deyim yerindeyse egri oturup dogru konuşalım.sizin yaptıgınız 1 ay sonra saclarım daha beter oldu.ama mustafanın yaptıgı 6 ayı geçti.farkındaysanız derin333 hep sizi savunuyor siz yapamıyorsunuz bari adamı da kötülemeyin

4 sayfalık konuyu Mersin'deki 2 kuaförün kendisi, çalışanları, ailesi girip birbirini karalayıp kendi reklamlarını yapmış
Ben okuyanların yerinde olsam iki kuaföre de gitmem, aile üyelerinin siteye girip reklam yaptığı kuaförde bırakın Brezilya fönü Türk içi düz fön çektirmem.
Birde suçlamışlar birbirini ailesi reklam yapıyor diye, kişi kendinden bilirmiş işi, tencere dibin kara gibi sözlere örnek teşkil eden bir topik olmuş burası

Brezilya fönü yaptırmak için çok araştırdım Kuaför Burçin'i buldum Facebook sayfası çok iyi Herkes çok memnun bende denedim çok güleryüzlü samimi çalışıyorlar Saçlarım çok kuru paskırık bir haldeydi çok şaşırtıcı parlak yumuşak ve düz oldu 3 aydır kullanıyorum Hiçbir sorun yok

Bende Brezilya fönü yaptırmak istiyorum kime yaptırabilirim? Mersinde oturuyorum...

herkeze selam sizlere teşekkür ediyorum sayenizde mersin amerikan fönü merkezi sahibi mustafa beyle tanıştım en çok da hoşuma işlemin tek gün olması gitti saçımın yıpranmışlıgıda gitti işşallah hep böyle devam eder mustafa beye başarılarını diliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar mersinde bi dünya kuaför var lütfen gerçekten yaptıran kişiler fikirlerini yazsın biz de faydalanalım bütün muhabbet iki kişi üzerinden dönmüş yok mu başka yapan yer yok mu yaptıran

ilk bir hafta gayet güzel kullandım.birkaç yıkamadan sonra saçlarımdan keratin akıp gitti kızlar önermiyorum mustafa yı

ilk bir hafta gayet güzel kullandım.birkaç yıkamadan sonra saçlarımdan keratin akıp gitti kızlar önermiyorum mustafa yı
Merhaba keratin eğer tuzsuz şampuan kullanmaz ve her banyodan sonra fönle tepeden parmaklaeınız veya bir tarakla kurutmazsansız karışık oluyor o yüzden keratin akmış olabilir şanpuan ike desteklemek lazım.
Bu arada ben Mustafa ya yaptırıyorum ,Burçin’e hiç gitmedim ama yaptıran arkadaşım vardı memnundu.ben 4 yıldır Mustafa ya yaptırıyorum memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…