Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar. mersinde güvenilir falcı arıyorum. geçenlerde birine baktırmıştım ama memnun kalmadım. geçmişi çok iyi bilebiliyor ama geleceği hiç bi şekilde bilemedi. umarım konuyu görürsünüz
merhaba kızlar. mersinde güvenilir falcı arıyorum. geçenlerde birine baktırmıştım ama memnun kalmadım. geçmişi çok iyi bilebiliyor ama geleceği hiç bi şekilde bilemedi. umarım konuyu görürsünüz
ya arkadaşım hala böyle şeylere inanıyor musun ya? paran çoksa başkalarına sadaka ver.... belki hayra girersin...geleceği görmek diye birşey olabilir mi ya? Kuran-ı kerimde açıkca belirtiliyor ....Allah izin vermedikçe böyle birşeyin olamayacağını...falcı bozuntusu dedi:Üç günlük ömrün kaldı... kaza geçirip öleceksin....ne yapacaksın? söyler misin? Bu şekilde yaşanır mı? Eşin veya sevgilin 2 yıl sonra sakat kalacak ölecek dedi...ne yapacan boşayacak mısın adamı ..... mantık ya mantık.....