Mersin'de korkutan deprem!

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754
http://www.ahaber.com.tr/yasam/2015/07/30/mersinde-korkutan-deprem

Mersin'de korkutan deprem!

Mersin Körfezi'nde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

YAŞAM30 Temmuz 2015, Perşembe
1438208858235.jpg

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Akdeniz Doğu Baseni'nde saat 01:00'da Richter Ölçeği'ne göre 5,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Denizin 18 kilometre altında, Akdeniz merkez üssüne bağlı depremde herhangi bir can veya mal kaybı olmadığı belirtildi.

10 saniye süren deprem çevre illerde de hissedildi.

şimdi ben konu açacaktım

adana'da çok fena sallandık
1999 depreminden sonra ilk defa bu kadar şiddetli ve uzun süren bi deprem hissettim
herkes sokağa döküldü
can ve mal kaybı yok çevremizde şükür..

umarım başka depremlerin habercisi olmaz büyük geçmiş olsun hepimize..

sıcaktan kavrulan adana'da perdeleri zaptedemiyoruz şuan.. fena fırtına var..
ürkütücü gök gürültüsü devam ediyor aralıksız.. şimşekler cabası..
hava aydınlık gibi bulutlu tuhaf..
köpek sesleri bangır bangır..

neler oluyor bugün böyle yahu.. beterinden korusun..

ve an itibariyle sağanak yağmur başladı doluyla beraber..

şaka gibi.. sabah 44 dereceyi gören hava şuan buz gibi..

dışarda bekleyen eve giremeyen insanlar sığınacak yer arıyor

Gecmis olsun.. Dualar boyle zamanlar icin lazim iste.. Allah beterinden korusun, Allaha emanet olun.

Umarım daha kötü bir depremin habercisi değildir.. hava o kadar tuhaftı ki.. ve şuan o esen rüzgardan eser yok çok bunaltıcı sıcak

ben de mersinde yim uykumun arasında ne olduğunu anlamadım bileee

çok korktum hani tv lerde kameralar deprem anını çeker yaa aynen öyle bir görüntü vardı gözümün önünde

odam fena derecede titriyorduu

Allah ım beterinden korusun

Ailem Bozyazı'da. Orada hissetmemişler. Ama o kadar kötü bir duygu ki sen uyurken sabah bir bakıyorsun büyük bir deprem haberi var. İnsanın başından aşağıya kaynar sular dökülüyor. Umarım bu ülke bir daha 99 depremine benzer bir durum yaşamaz.

Depremi hisseden, yaşayan şehirlerin hepsine geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah.
Rabbim böyle afetlerle korkutmasın halkımızı, yeterince üzüntü ve acı yaşıyorken birde deprem acısı yaşamasın yüreklerimiz:KK43:

Şuan çok tuhaf bir hava var dün sıcaktan bayılacakjen bugün fırtınalar kopuyor dışarda hayvanlar o kadar ürkmüş ki sabaha kadar hic susmadı canlarım :KK43:
Dün gece de hava alev gibi kırmızıydı Rabbim yardımcımız olsun

X