• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mert

cileqq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
50
0
36
Gaziantep
derdim canımı yakıyor arkadaşımın sevgilisi arkadaşın mert değil görüşme demiş...
kızlar napıcam ben mert değilde neyin nesi ya of delirecem

Arkadaşında gelip bunu sana söylüyor mu ben olsam tekrar gözden geçirirdim arkadaşlığımızı...

anlamadım valla bu mert şahıs mı

yok cnm sanısam.konu sahibinin ark ı gelip demişki sevgilim senin mert olmadığını düşünüyor.ark lını kes demiş.

yani neye dayanark böle derler onu anlamıyorum ben de.bu kız da bunu sana söylüyorsa sevgilisine bişi demiyorsa ne bileyim seni arkadaş olarak görmüyor demekki.senin verdiğin kdr vermiyor değer

ha sevgilisi konu sahibiyle konusmamasınımı söylemiş arkadasına eee arkadasında seni tanımıyormu cevabını verseymiş

mert değil de neymiş peki?

bunu söyleyip sırlara mı gömüldü:uhm:

ya eet yaaaa.arkadaşı da evet bence de değil du bi arim sölim mi demiş.
bi de sen ne yaptın da böle bişi söyleyebiliyor hani ne beileyim bi yanlış anlaşılma vardır belki.garip bi durumCADIARZU

klasik kız arkadaşının etrafındaki arkadaşları ortadan kaldırma çabası işte. böylelikle kız arkadaş sadece erkek arkadaşına bağlı olacak, çocuğun hiç bir yanlışını görmeyecek. hele birde senin sevgilin falan yoksa potansiyel düşmansın.. bence bundan dolayı sana "mert değil" yakıştırması yapılmış. ama bundan önemlisi arkadaşının cevap verememiş olması, üstüne durumu sana anlatması... arkadaşlığını gözden geçir bence, böyle boş laflarıda kafana takma

Arkadaşın seni tanımıyor mu.
Eğer seni savunamamış ve senin yanında olmak istemiyorsa, arkadaşlığına da devam etmene ve üzülmene gerek yok. Otursun o üzülsün.

klasik kız arkadaşının etrafındaki arkadaşları ortadan kaldırma çabası işte. böylelikle kız arkadaş sadece erkek arkadaşına bağlı olacak, çocuğun hiç bir yanlışını görmeyecek. hele birde senin sevgilin falan yoksa potansiyel düşmansın.. bence bundan dolayı sana "mert değil" yakıştırması yapılmış. ama bundan önemlisi arkadaşının cevap verememiş olması, üstüne durumu sana anlatması... arkadaşlığını gözden geçir bence, böyle boş laflarıda kafana takma

Aynen katılıyorum, ama arkadaşlığını gözden geçirmeden önce sevgilisi uğruna senden vazgeçmeye niyeti var mı bunu anlamaya çalış...

kim mert kim fert, kim mert degil, arkadasin ne demis , sana ne olmus kafamçokkarıştı
ben bisi anlamadim looo kafam karistiiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı uy anam

cileqq in arkadaşının sevgilisi, cileqq mert biri değil görüşme onla demiş. a.s
O kız da cileqq e gelip görüşmeyelim sevgilim istemiyor demiş.
cileqq de üzülüyor.
:sm_confused:

bu dert mı allah askına...onun demesıyle ne olacakki..eger arkadasın onun lafına bakıp senınle arkadaslıgını kesıyorsa kendı bılır deyıp yoluma bakarım ben olsam..

canım seni beğenmiyorlarsa sen de arkadaşlık yapma onlarla olsun bitsin
kendileri çok mu mert
tanımadan etmeden insanları nasıl yargılayabilirler hem arkadaşın neden sana söylüyor bu bir
ikincisi başka birilerinin yönlendirmesiyle mi arkadaş seçiyor

derdim canımı yakıyor arkadaşımın sevgilisi arkadaşın mert değil görüşme demiş...
kızlar napıcam ben mert değilde neyin nesi ya of delirecem

cileqq in arkadaşının sevgilisi, cileqq mert biri değil görüşme onla demiş. a.s
O kız da cileqq e gelip görüşmeyelim sevgilim istemiyor demiş.
cileqq de üzülüyor.
:sm_confused:

bu iki mesaj aynı anlamamı geliyorbilmiyorumkismile

Back
X