aynı konudan daha önce açmıştınız. orada size uzatma işine bak diyen adam için daha fazla vakit harcamayın diyen çoktu. sizi de yaralamış ki bu detayı veriyorsunuz. ee daha ne bekliyorsunuz kafanızdan da silip atmak için, her yerden sildim rahatladım yazmıştınız konuda en son.
Merhaba herkese. Bir arkadaşım yakın arkadaşıyla tanıştırmıştı beni. Çok iyi efendi sana uygun diye. Ama evlenmiş boşanmış demişti. Olabilir diyerek konuşmaya başladık. O benden uzakta uçakla 2 saat yol. İkimiz de öğretmeniz. Onun bir de iş yeri var. Biz bir ay boyunca buluşamadık. O gelecekti fakat işleri ayarlayamıyorum deyip durdu. Arkadaşım ve onun ısrarıyla ben gittim yüz yüze görüşmeye. Hata yaptım biliyorum ama buluştuktan sonra görüşmeye devam ettik.
O da beğendiğini söyledi beni. Fakat mesajlaşma arama çok azdı. Bir gün boyunca konuşmadığımız olurdu ve bu ona normal geliyordu...
bu pişman olsun kafaları çoook zararlı. bunu sizin içinizde isteyen parçanızı biraz keşfetmeniz lazım. takıntı haline getirmeyin insanları.
sonuçta sizin onunla işiniz bitmiş, bundan sonra ne yapacağından size ne? eğer bitmemişse o zaman dışarıdan bitmiş gibi göstermeyin, sarpa sararsınız bu şekilde.
doğru olan bunu yapmak olduğu için bitirmişseniz, o zaman kafa olarak da bitirin. içinizde bölünme yaşamak başkalarıyla iletişimi geçtim sizin kendinizle ilişkiniz açısından gerçekten sağlıksız.
onun silip silmemesi bir şey ifade etmiyor, siz silmişsiniz sonuçta. kafanızdan da silin. kendi değersizlik duygunuz varsa da onun üzerine gidip iyileştirmenin yollarını arayın. duygu düşüncelerini kağıda dökmek güzel bir yol mesela.