Bu durumu nasıl aşabilirim?

Bazen insanlar bizi umursamaz,bazen yükseklere çıkarılır ordan da pat diye yere çakılırız, bazen çok kolay gözden çıkarılırız, bazen yıllarca emek verdiğimiz insanlar tarafından kolayca harcanırız, hayat böyle, ilişkiler de...
Bu kadar kolay zedelenmesin egonuz. Hırs yapmayın. Bazen yarım kalmış gibi gelir bize ama aslında hikaye oraya kadardır.
Bu adama vereceğiniz enerjiyi kendinize verin. Hayat boşluğu sevmez =)
Bunu gönderin ki yenisi gelsin.

Yani aslında umursanmamak zoruma gidiyor. Çünkü kaç kez eğer niyetin yoksa uzatmayalım diye . Çok istiyor gibi yapıp konuşmuyordu. Sonrası bu
Devam edip etmeme durumunu karşı tarafa bırakmamak lazım iste. Bir eksik gören sizsiniz, bitiren taraf da olabilirdiniz daha önce.
Adam sizi doğru düzgün umursamamak, isteyen on defa gelmişti yanınıza. O yüzden numarayı silip silmemeniz önemli değil onun için. Yazmaz, yazsa bile boşluktan olur bu ancak. Boşuna bekliyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım ama bu durum yıprattı. Belki yaşayan vardır ve bana akıl verirsiniz.
Arkadaş aracılığı ile boşanmış biriyle görüştüm. 4 ay falandı. Uzak mesafe iliskisiydi. İlkin gelemeyeceğim lütfen sen gel dedi ve işlerinin yoğunluğuna güvenerek gittim. Görüşmeden sonra da beğendik sözde birbirimizi fakat hep ağırdan alalım kafasında olduğu icin ben de zaten aceleye gerek yok demiştim.
Ama bir gün boyunca hiç konuşmamamız ve bunun 3 4 defa olması canımı sıkmıştı. Bu durumu normal karşılıyordu. Rahat ol. Konuşmasak ne olacak gibi.
O yanıma gelecekti bu sefer ama yine işleri okulu bahane etti. Ben de öğretmenim. O da. Ama bir de işyerleri vardı. Ben de okula uykusuz geldim ordan dönüşte.
3 aydır yüz yüze görüşmemiştik. Bu sefer yaz tatilinde görüşelim dedi. Ama bunu artık kabul edemedim. Ki beni istediğini, evlilik düşündüğünü, birbirimizi zaten beğendiğimizi aceleye gerek olmadığını söyledi. Beni anla biraz gibi şeyler sacmaladı.
Artık dayanamadım. Gelmene gerek yok gibi. O da uzatma işine bak dedi. 8 9 gün oldu. O bana yazmayınca da sosyal medyadan da whatsapptan da sildim. O silmemişti.
Şimdi içten içe pişman olsun istiyorum ama adam beni hiç umursamadığı icin mi silmedi numaramı.
Bu şekilde umursanmamak zoruma gidiyor. Hep yazsın da içimdekileri ona dökeyim istiyorum.
Nasıl asabilirim bu durumu ?
Sevmiyor. Seven erkek her türlü görmeye gelirdi. İç ay ne yahu. Benim eşim flôrt zamanı uçakla haftasonu için gelip gidiyordu her fırsatta. Ayrıl değmez

Uzak mesafe iliskisiydi. İlkin gelemeyeceğim lütfen sen gel dedi ve işlerinin yoğunluğuna güvenerek gittim.
Boşanmış ve uzak mesafe ilişkisi. Siz boşandınız mı peki? Farklı şehirde yaşıyorsunuz. Bence ilk görüşmede her zaman erkekler gelmeli . Ama siz ayağına kadar gitmişsiniz. Daha sonrasında ilişkide bir güven,bağ oluşunca kadın erkek arkadaşının bulunduğu şehre gidebilir bence.
bir gün boyunca hiç konuşmamamız ve bunun 3 4 defa olması canımı sıkmıştı. Bu durumu normal karşılıyordu. Rahat ol. Konuşmasak ne olacak gibi.
İletişimsizlik büyük bir sorun. 3-4 defa hiç konuşmadan yazmadan günü geçirmesi ve bunu normal karşılaması da ne kadar ilgisiz olduğunu gösteriyor zaten.
uzatma işine bak dedi. 8 9 gün oldu.
İnsanları tartışma anında daha iyi tanırsın. O da kendini bu cümleyle belli etmiş. Yerinizde olsam sadece silmekle kalmam her yerden engellerim. 4 aylık uzak mesafe ilişkisi için uğraşmam.

Boşanmış ve uzak mesafe ilişkisi. Siz boşandınız mı peki? Farklı şehirde yaşıyorsunuz. Bence ilk görüşmede her zaman erkekler gelmeli . Ama siz ayağına kadar gitmişsiniz. Daha sonrasında ilişkide bir güven,bağ oluşunca kadın erkek arkadaşının bulunduğu şehre gidebilir bence.

İletişimsizlik büyük bir sorun. 3-4 defa hiç konuşmadan yazmadan günü geçirmesi ve bunu normal karşılaması da ne kadar ilgisiz olduğunu gösteriyor zaten.

İnsanları tartışma anında daha iyi tanırsın. O da kendini bu cümleyle belli etmiş. Yerinizde olsam sadece silmekle kalmam her yerden engellerim. 4 aylık uzak mesafe ilişkisi için uğraşmam.
Uğraşmıyorum tabi ama onun sanki bu anı bekliyormuş gibi hiç umursamaması zoruma gidiyor

aynı konudan daha önce açmıştınız. orada size uzatma işine bak diyen adam için daha fazla vakit harcamayın diyen çoktu. sizi de yaralamış ki bu detayı veriyorsunuz. ee daha ne bekliyorsunuz kafanızdan da silip atmak için, her yerden sildim rahatladım yazmıştınız konuda en son.

bu pişman olsun kafaları çoook zararlı. bunu sizin içinizde isteyen parçanızı biraz keşfetmeniz lazım. takıntı haline getirmeyin insanları.
sonuçta sizin onunla işiniz bitmiş, bundan sonra ne yapacağından size ne? eğer bitmemişse o zaman dışarıdan bitmiş gibi göstermeyin, sarpa sararsınız bu şekilde.
doğru olan bunu yapmak olduğu için bitirmişseniz, o zaman kafa olarak da bitirin. içinizde bölünme yaşamak başkalarıyla iletişimi geçtim sizin kendinizle ilişkiniz açısından gerçekten sağlıksız.
onun silip silmemesi bir şey ifade etmiyor, siz silmişsiniz sonuçta. kafanızdan da silin. kendi değersizlik duygunuz varsa da onun üzerine gidip iyileştirmenin yollarını arayın. duygu düşüncelerini kağıda dökmek güzel bir yol mesela.
Çok haklısınız bu durumun bana zarar verdiğimin farkındayım. Ama aşamıyorum. Halbuki onunla görüşürken yaşadığı ilde yaşayamayacağıma karar vermiştim

Bu dert mi şimdi ? Gönlü olan adam böyle olmaz şunu size başkası anlatmış gibi okuyup kendınız bi yorumlar mısınız ?
Ya gönlü olmadığını biliyordum. Kaç kez sordum, istemiyorum bu şekilde dedim. Yok sen yanlış anlıyorsun ben yeterince ilgi gösteriyorum. İstiyorum dedi. Belki de kenarda tutmak istedi beni

Bu lafa da ben sinir oluyorum. Ayrılmak istedim o istemedi, boşanmak istedim o bosanmadı. Yahu ayrılmak ortak alınmak zorunda olan bir karar değilki. Ayrıldım de engelle geç.
Ya zaten ben ilişkiyi devam ettirmek istedim. Yalan değil. Ama bu tavrı bu ilişkiyi devam ettirmek istemediği içinse bitirelim kimse kimseyi yormasın dedim. Onun için yok istiyorum seninle evlenmeyi düşünüyorum diyordu

Çok haklısınız bu durumun bana zarar verdiğimin farkındayım. Ama aşamıyorum. Halbuki onunla görüşürken yaşadığı ilde yaşayamayacağıma karar vermiştim
sadece aşacağına karar vereceksin 1 anlık karar işte bu kadar.
şuan gelse deneyelim istiyorum dese yine konuşacaksın onunla değil mi?

Ben onunla gelecek kuramayacağımı anladım. Sadece istiyorum deyip suan umursamaması zoruma gitti. İsterdim ki dürüst olsun bu konuda
kişisel algılama bu onun kendisiyle ilgili bir durum
seninle ilgisi yok gerçekten
sal gitsin 1 kere karar versen yeter
takıp takmaman da seninle ilgili onu ilgilendirmez hiç

Ya zaten ben ilişkiyi devam ettirmek istedim. Yalan değil. Ama bu tavrı bu ilişkiyi devam ettirmek istemediği içinse bitirelim kimse kimseyi yormasın dedim. Onun için yok istiyorum seninle evlenmeyi düşünüyorum diyordu
Diyebilir her lafa inanacak mısınız. On yedi yasında değilsinizdir diye umuyirum

Ya gönlü olmadığını biliyordum. Kaç kez sordum, istemiyorum bu şekilde dedim. Yok sen yanlış anlıyorsun ben yeterince ilgi gösteriyorum. İstiyorum dedi. Belki de kenarda tutmak istedi beni
Kesin öyle yedekte var muhtemelen birkaç. Kendi ilinde de buluştuğu biri vardır o yüzden sizi umursamıyordur. Yoksa flörtte bir de yani en sevgi seli zamanları normalde

Mukkemel es olsa esi birakmazdi. Sanmıyorum erkeklerin kolay kolay bosanacagini. Başınızı kurtarın. Sevgiliyken böyle ağırdan alan evlenince yüzünüze bakmaz

kişisel algılama bu onun kendisiyle ilgili bir durum
seninle ilgisi yok gerçekten
sal gitsin 1 kere karar versen yeter
takıp takmaman da seninle ilgili onu ilgilendirmez hiç
Haklısınız. Zaten 10 gün oldu. Önceki kadar kötü değilim fakat, ister istemez aklıma geliyor

Mukkemel es olsa esi birakmazdi. Sanmıyorum erkeklerin kolay kolay bosanacagini. Başınızı kurtarın. Sevgiliyken böyle ağırdan alan evlenince yüzünüze bakmaz
Sözde eşi problemliymiş. Aynen kendini ağırdan alıyordu. Herhalde kendi aralarında öncekinde verdiği yüzü vermek mi istemedi kendince bilmiyorum

Back
X