Mert'in katilinin babası felç geçirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898

Mert'in katil zanlısının babası konuştu
'İyi değilim, felç geçirdim'

Mert'in katil zanlısının babası konuştu

Nursima KESKİN/ERZURUM, (DHA)

KARS'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 23 yaşındaki Aykut B.'nin, olaydan sonra başka bir kente gitmek zorunda kalan babası Mürsel B., "İyi değilim felç geçirdim" dedi. Kars'ta 6 Nisan günü babası Yolcu Aydın'ın işyerine yemek götüren Ziya Gökalp İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Mert Aydının cesedi 7 Nisan günü kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Karadağ çöplüğünün yanındaki boş bir tabyanın içinde bulundu. Tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü anlaşılan Mert Aydın'ın katilini bulmak için polis kentteki 25 mobese ve 20 güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde İstasyon Mahallesindeki evlerine dönmek isteyen Mert'in, Digor Pazarında babasının işyerinden tanıştığı oto alım satımı yapan Aykut B. ile karşılaştığı ve kırmızı renkli 36 AV 079 plakalı hafif ticari araca bindiği tespit edildi. Geçen Cuma akşamı gözaltına alınan Mert'in katil zanlısı Aykut B. tutuklanarak güvenlik nedeniyle Erzurum H Tipi Cezaevine gönderildi.

"İYİ DEĞİLİM"

Olaydan sonra başka bir kente göç etmek zorunda kalan Aykut B.'nin ailesi, ev ve işyerlerini satışa çıkardı. Digor yolu üzerindeki galericiler sitesinde oğlu Aykut B. ile birlikte oto alım satımı yapan baba Mürsel B. kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine "İyi değilim. Felç geçirdim, kendimde değilim" dedi.Oğlu Aykut B.'nin intihar girişiminde bulunduğu haberleri üzerine de Mürsel B., "İnşallah inşallah" diye karşılık verdi. Mürsel B., oğlu Aykut B.'nin ifadesinde Diyarbakır'da askerlik yaparken 3 kişinin tecavüzüne uğradığını söylediğinin sorulmasına üzerine, "Bilmiyordum. Bilmiyorum ben bir şey" demekle yetindi..

ailesi akrabaları nasıl insanlar bilemiyoruz tabii, ama bu soyadına sahip insanların akrabası olsun olmasın tedirgin olduğu kesin

aklıma münevver akbulut cinayati geldi, eğer bu aile zengin olsaydı, bu katilin hayranları bile türerdi, hatta şuan bile hayranları vardır belkide

Ailesinin bu üzüntüsü mertin ailesinin uzuntusunun yaninda hic kalir bence..

Onlarin evladi öyle ya da böyle yasıyor
...
ama bir anne baba çocuğunun tecavüze uğrayarak telle boğularak öldürüldüğünü bilip bu hayata nasıl devam edecekler nasil nefes alacaklar bilmiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oğlunun intihar haberine inşallah demiş, ne demek istedi acaba, belki ölsede kurtulsak diye düşündü

oğlunun intihar haberine inşallah demiş, ne demek istedi acaba, belki ölsede kurtulsak diye düşündü

Bende öyle anladim ama bu durumun biraz bu nefret aileye yansimasin diye sakinleştirme cabalari olduğunu düşünüyorum acikcasi... Belki çok art niyetli düşünüyorum ama bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mertin ailesinin acisi ile katilinin ailesinin acisini karsilastirmayacagim. Ates dustugu yeri yakarmis. Bu ailenin de isi kolay degil. Bir anda yasadigin yerdeki butun itibarin sifirlaniyor, yetmiyor insanlar sana kin ve nefretle bakmaya basliyor, yillarini verdigin evini, isini, herseyini terkedip gitmek zorunda kaliyorsun, butun duzenin bozuluyor. Bir kisinin degil, ailede kac kisi varsa hepsinin hayati etkileniyor. Kolay degil... Allah herkese hayirli evlatlar versin.

Onlarn da işi kolay degil itibar ve vicdan acsndan.ama suçlular dönup bakmalidrlar kendilerne biz nasil yetstrdik diye. her cocuk temiz gunahsz doğar. Anne baba şekil verir terbiye verir.cocuk yetsrmek cok onemli.vicdan merhamet insan sevgisi allah sevgisi güzel dini egitim verilmezse boyle caniler sapiklar daha çok cikar...allah hayirli evlat versin derken allah tertemiz bi canli veriyor onu hayirli edip etmemek biraz da bizim elimizde...

Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kim ister evladının sapık ve katil olmasını zor çok zor büyük laf etmemek lazım.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kim ister evladının sapık ve katil olmasını zor çok zor büyük laf etmemek lazım.
öyle de sokaktaki hayvanlara şiddet uygulayan, arkadaşlarına şiddet uygulayan çocuklarını izleyen çok ebeveyn var. aile içindeki şiddette çocuklarını hiç önemsemeyen çok anne baba var. böyle olayların herkese ders olması lazım.

İnsanın içinde vicdan olacak gerisi boş.

Düz izledim tv de bende baba zor konuşuyordu öyle bir evladım yok dedi, felç geçirdiğiniz doğru mu sorusuna da evet dedi. Ne olursa olsun öyle canice çocuğu öldürülen bir aile kadar acı duyamazlar evlatları yaşıyor ölmesini istiyorlardır, utanıyorlardır filan kolay değil elbette ama bakmak lazım bunların aile yapıları nasıldı diye durup dururken mi bu çocuk böyle oldu, psilolojisi bozuldu hiç mi farketmediler bilmiyorum. Askerde tecavüze uğradığını söylemişti ya o da yalanmış babası yok öyle bir şey olsa haberimiz olurdu demiş. Tahmin ettiğim gibi akıl hastanesine kaldırmışlar. İnşallah döner cezaevine.

Rabbim hayırlı evlat versin. Böyle evlat doğurmak başkasının evladının canına maal olmak istemem.ALLAH korusun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…