çok güzel olmuşsun canım allah mutluluğunuzu daim etsin![]()
çokkk beğendimmm ben harika yaa :)
hayırlı olsun canım çok güzel olmuşsun...
kızlar teşekkür ederimm :) çok çok mutlu oldum yorumlarınıza...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuşsun canım allah mutluluğunuzu daim etsin![]()
çokkk beğendimmm ben harika yaa :)
hayırlı olsun canım çok güzel olmuşsun...
cok yakışmıssınız allah tamamını erdirsin diyelim.:) benmde nişanlığım istediğim gibi olmamıştı oyüzden baska dikildi ve sonradan içime sindi rengi sizin nişanlıkla aynı ve herkes cok begenmişti . ben bide pastanızı cok begendim. maket pastamıydı o yoksa siz biyerdemi yaptırdnız merak ettim
çok güzel olmuşsun cnm, çok çok orjinal duruyor üzerindeki elbisen ve de eşarbın ben çok beğendim gerçekten:)))10 üzerinden 10 veriyorum,Allah tamamına erdirsin:)))Mutluluklar bir ömür boyu![]()
Elbisenizin rengi çok yakışmış ve eşinizlede çok uyumlusunuz ömür boyu sürer inş mutluluğunuz
AdaşımmÇok güzel resimler birbirinizede çok yakısmıssınız bir ömür boyu mutluluklar canım
![]()
zevkli biri olduğunuz çok belli elbiseniz türbanınız çok şık bayıldım gerçekten.. bir ömür mutluluklar inş. darısı bekarların başına diyelim![]()
çok güzel olmuşsun....
ayyyyyyyyy canımmmmmmmmm herşey mükemelll mutluluklar dılerım![]()
çok yakışmışsınız canım. bi ömür mutlu olun inşallahh
canim cook guzel olmussun.nisanligin,makyajin sen cook guzelsinAllah tamamina erdirsin.mutluluklar.
Siz güzelsiniz, manzara güzel, kıyafetin ayrı bi güzel .. :)
Hayırlı olsun...
hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin nazarlardan korusun
Mutluluklar..![]()
çok güzel olmuşsunuz nişanlığınızı nerden aldınız başınızı nerde yaptırdınız