Doğuma Hazırlık Meryem Ana otu hakkında

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

OKYANUS302

17.09.2017💕🧿💕25.10.2022
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
6.320
4.934
173
34
Bugun 2 aktarda da 10 15 gün kalımı suya konulup suyu içmeye baslanır seklinde söylediler ama nette dogum sancısı basladıgında suya konulur diye yazıyor kullanıp fayda görenler ne sekılde yaptınız yazarsanız sevinirim 🙏

Ben dogum sancim baslayinca koymustum. Ilk dogumda sanci baslamasi dogum 5 saat surdu. Ikincide koymadim 25 saat sanci cektim. Ama bence onunla alakasi yok tamamen ona inanmakla alakali olsa gerek

Benim gördüğüm hep sancı başlayınca yapıyorlar ve suyu içen hiç duymadım. Sancı başlayınca dua ile suya koyup doğum sonrası hemen sudan çıkarılıyor diye biliyorum

Ben dogum sancim baslayinca koymustum. Ilk dogumda sanci baslamasi dogum 5 saat surdu. Ikincide koymadim 25 saat sanci cektim. Ama bence onunla alakasi yok tamamen ona inanmakla alakali olsa gerek
Yani manaviyat anlamda insanı rahatlatıyor canım

Benim gördüğüm hep sancı başlayınca yapıyorlar ve suyu içen hiç duymadım. Sancı başlayınca dua ile suya koyup doğum sonrası hemen sudan çıkarılıyor diye biliyorum
Ben de nette bu sekılde okudum canım aktarlar kimi öyle deyince sormak istedim

Bugun 2 aktarda da 10 15 gün kalımı suya konulup suyu içmeye baslanır seklinde söylediler ama nette dogum sancısı basladıgında suya konulur diye yazıyor kullanıp fayda görenler ne sekılde yaptınız yazarsanız sevinirim 🙏
Hamile kalmak için suyu içiliyor .
Hamile olanlar da sancısı başladığında suya koyuyor diye biliyorum 😊
Rabbim kolay doğum nasip etsin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸

Hamile kalmak için suyu içiliyor .
Hamile olanlar da sancısı başladığında suya koyuyor diye biliyorum 😊
Rabbim kolay doğum nasip etsin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Amin canım inşallah tesekkur ederim 🤗🙏🤲

Boşver uyduruk şeylere aldanma

İlk doğumunda suya koymuşlardı ,içmedim. 4 saat sürdü sayilir.
İkinci doğumda koymadık, 1.5 - 2 saat sürdü. Onunla alakalı olduğu dusunmuyorum.
Ama çok olumlama yapiyordum😇 2. Doğumum hastaneye gittikten sonra yarım saat sürdü

İlk doğumunda suya koymuşlardı ,içmedim. 4 saat sürdü sayilir.
İkinci doğumda koymadık, 1.5 - 2 saat sürdü. Onunla alakalı olduğu dusunmuyorum.
Ama çok olumlama yapiyordum😇 2. Doğumum hastaneye gittikten sonra yarım saat sürdü
Masallah 🧿 diyeyim 🥰 ben de kendimi manevi olarak rahatlatmak için koydum gercı hala sancı bekliyorum yalancı kasılmalar olup geciyo arkası yok 🤷

Back
X