Hayırlı olsun canım. Bi sorununuz var mıydıMerhaba ben 4 tup denemesi oldum ama malesef olmamisti.arkadasim meryem ana otu verdi onu esimle birlikte ovulasyon donemi boyunca sabah aksam ictik.ayrica hayit tohumunu hakiki bala karistirdim hergun bir kasik ac karna yuttum.adetim gecikince test yaptim olumlubolunca kan tahlili yaptirdik ordada pozitif cikti cok sukur.hala hayal gibi geliyor sanku ruyadayim allah insallah tamamina erdirir.isteyipte olmayanlar bide bunlari denesin insallah sizede vesile olur.meryem ana otu mekkeden gelicek.
Cikolata kistim vardi.bide amh dusuktu.daha erken keseyi bile gormedik ama yazmak istedim.cunku cok zor cocuk sahibi olabilmek.maddi manevi cok yorucu.insallah banada isteyen herkesede allah nasip etsin.tesekkurederim:)Hayırlı olsun canım. Bi sorununuz var mıydı
Amin canımCikolata kistim vardi.bide amh dusuktu.daha erken keseyi bile gormedik ama yazmak istedim.cunku cok zor cocuk sahibi olabilmek.maddi manevi cok yorucu.insallah banada isteyen herkesede allah nasip etsin.tesekkurederim:)
Insallah allah sanada nasip etsinDuanı almaya geldim ☺ benim de 5 günüm var bata. Geçen ay kullandım Meryem Ana otunu ama kimyasal oldu maalesef. Bu ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım inşallah tutmuştur
AminnnInsallah allah sanada nasip etsin
Merhaba..ne zaman başladınız hayıt otuna ? Adet bitiminde mi ?adet öncesi mi? Yani tam olarak ne zaman içilmeli ?yumurtlama zamanı içilmeli mi?? Lütfen yardımcı olunMerhaba ben 4 tup denemesi oldum ama malesef olmamisti.arkadasim meryem ana otu verdi onu esimle birlikte ovulasyon donemi boyunca sabah aksam ictik.ayrica hayit tohumunu hakiki bala karistirdim hergun bir kasik ac karna yuttum.adetim gecikince test yaptim olumlubolunca kan tahlili yaptirdik ordada pozitif cikti cok sukur.hala hayal gibi geliyor sanku ruyadayim allah insallah tamamina erdirir.isteyipte olmayanlar bide bunlari denesin insallah sizede vesile olur.meryem ana otu mekkeden gelicek.
Merhaba Meryem Ana oyunu bende kullanıyorum daha doğrusu yeni başladım fakat otu aktardan aldım aynı amacı görür mü benim aldığım daMerhaba ben 4 tup denemesi oldum ama malesef olmamisti.arkadasim meryem ana otu verdi onu esimle birlikte ovulasyon donemi boyunca sabah aksam ictik.ayrica hayit tohumunu hakiki bala karistirdim hergun bir kasik ac karna yuttum.adetim gecikince test yaptim olumlubolunca kan tahlili yaptirdik ordada pozitif cikti cok sukur.hala hayal gibi geliyor sanku ruyadayim allah insallah tamamina erdirir.isteyipte olmayanlar bide bunlari denesin insallah sizede vesile olur.meryem ana otu mekkeden gelicek.
Merhaba, meryem ana eli otunu sudan ne zaman çıkardınız acaba? Gebeliğinizi kanda öğrenince mi yoksa ovülasyon dönemi bitince mi?Merhaba ben 4 tup denemesi oldum ama malesef olmamisti.arkadasim meryem ana otu verdi onu esimle birlikte ovulasyon donemi boyunca sabah aksam ictik.ayrica hayit tohumunu hakiki bala karistirdim hergun bir kasik ac karna yuttum.adetim gecikince test yaptim olumlubolunca kan tahlili yaptirdik ordada pozitif cikti cok sukur.hala hayal gibi geliyor sanku ruyadayim allah insallah tamamina erdirir.isteyipte olmayanlar bide bunlari denesin insallah sizede vesile olur.meryem ana otu mekkeden gelicek.
Meryem ana otunu su bitene kadar çıkarmadık.gebeliğimi adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptık pozitif çıktı.sonrada kan verdik hastanede ordada pozitif çıktı.allah iseteyen herkese nasip etsin.şurda yazarken altta herkesin hamile takip imzası varya o bigün bendede olacakmı derdim allah nasip etti.sizede nasip olsun inşallah.Merhaba, meryem ana eli otunu sudan ne zaman çıkardınız acaba? Gebeliğinizi kanda öğrenince mi yoksa ovülasyon dönemi bitince mi?
bana arkadaşım verdi mekkeden geldi bir arkadaşım içti hamile şimdi darısı sana dedi.kullandığım 2.ayda hamile kaldım.Merhaba Meryem Ana oyunu bende kullanıyorum daha doğrusu yeni başladım fakat otu aktardan aldım aynı amacı görür mü benim aldığım da
hayıt otunu hergün aç karna yutun bala karıştırıp.meryem ana otunuda yumurtlama döneminde sabah akşam için.ben öyle yaptım.Merhaba..ne zaman başladınız hayıt otuna ? Adet bitiminde mi ?adet öncesi mi? Yani tam olarak ne zaman içilmeli ?yumurtlama zamanı içilmeli mi?? Lütfen yardımcı olun
nasıl kullandınız meryem ana otunu tam olarakhayıt otunu hergün aç karna yutun bala karıştırıp.meryem ana otunuda yumurtlama döneminde sabah akşam için.ben öyle yaptım.
yumurtlama döneminde bir gün önce akşam hacet namazı kıldık eşimle 4 rekat.sonra onu bir sürahi suya koyduk.suya merye suresi.nas.felak.ayetel kürsi.fatiha surelerini okuduk birlikte.sabah olunca ikimizde birer bardak akşamda birer bardak içtik.su bitene kadar.otuda çıkarmadık.su 3 günde falan bitti.tabi bu dönemde birliktede olunuyor.inşallah anlatabilmişimdir.ama hayıt otuda yuttum bununla birlikte sabahları aç karna bala karıştırdım.suyla birlikte yuttum ama sadece ben yuttum eşim değil.nasıl kullandınız meryem ana otunu tam olarak
Tatlım öncelikle hayirli olsun saglicakla kucagina alman nasip olsun bende 2 gun once hacdan getirtim meryem ana otunu bugun yapıcam sen nasil yaptin birde dervital macun kullanmaya basladim iceriginde hayit tohumu civan penceri vs vs gibi otlar var inşallah banada nasip olur meryem ana otunu nasil.hazirladigini yazarsan çok sevinirimMerhaba ben 4 tup denemesi oldum ama malesef olmamisti.arkadasim meryem ana otu verdi onu esimle birlikte ovulasyon donemi boyunca sabah aksam ictik.ayrica hayit tohumunu hakiki bala karistirdim hergun bir kasik ac karna yuttum.adetim gecikince test yaptim olumlubolunca kan tahlili yaptirdik ordada pozitif cikti cok sukur.hala hayal gibi geliyor sanku ruyadayim allah insallah tamamina erdirir.isteyipte olmayanlar bide bunlari denesin insallah sizede vesile olur.meryem ana otu mekkeden gelicek.
bana arkadaşım verdi mekkeden geldi bir arkadaşım içti hamile şimdi darısı sana dedi.kullandığım 2.ayda hamile kaldım.
Benim yumurtlamam bu ay geç olduğu için beklenen yumurtlama gününde içip bitirmiştik sonra ovü testinde yumurtlama göremeyince bu su benim metabolizmamı bozdu diyip bıraktım sonra yumurtlama olduMeryem ana otunu su bitene kadar çıkarmadık.gebeliğimi adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptık pozitif çıktı.sonrada kan verdik hastanede ordada pozitif çıktı.allah iseteyen herkese nasip etsin.şurda yazarken altta herkesin hamile takip imzası varya o bigün bendede olacakmı derdim allah nasip etti.sizede nasip olsun inşallah.
Tamamdır çok teşekürler darısı benim başıma inşallahbana arkadaşım verdi mekkeden geldi bir arkadaşım içti hamile şimdi darısı sana dedi.kullandığım 2.ayda hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?