Saol canım şimdide prenses gelmiyor işte. İnşlh Doğuma yakınımdır :) seni alttan bidaha muane etmedi mi ?Gözün aydın cnm..inş.bi ilerleme vardır ,güzel haberlerini bekliyorum
Artık eşin de yanında - dogurabilirsin
Beim kontrolum 3 temmuzdacok zmn var ama dr izinli galbaa,inş ozmna kadar bi yaramazlık olmaz
Dün nst gonderdi dr.. agrım olabilirmiş diagrama göre ,ama bende oyle agrı yok, sadece boool bol kasılma
Saol canım şimdide prenses gelmiyor işte. İnşlh Doğuma yakınımdır :) seni alttan bidaha muane etmedi mi ?
İnilh canım. En kötü acile gidersin üzülme . Doğum bu sanuçtaHayır cnm etmedi...son gecen pazartesi görüştük o gün de bakmadı, dün zaten tatil oldugu için sadece nst ye git baklm kasılmalara dedi okdr ... artık taaaaaaaa 3 temmuzda gel dedi.. çook ara var ama inş hersey yolunda gider bebişimle
İnilh canım. En kötü acile gidersin üzülme . Doğum bu sanuçta
Yürüyüş yap bence bol bol çünkü son zamanlar gelmek bilmiyorlar . 38+4 oldum ablasında tam bugün hastaneye 6 cm le yatışım yapılmıştı ertesi sabah sancımla Doğum yapmıştım . Bunda tık YokEvt,zaten dogum veya agrı fln olursa hemen gelirim ara dedii
Daha zamanımız var az daha dursun bebiş
Yürüyüş yap bence bol bol çünkü son zamanlar gelmek bilmiyorlar . 38+4 oldum ablasında tam bugün hastaneye 6 cm le yatışım yapılmıştı ertesi sabah sancımla Doğum yapmıştım . Bunda tık Yok
Aktarlarda oluyormus canim hangi sehirdesin bilmiyorum ama istanbulda misir carsisinda var diyorlardi.Bnde duydum ve cok arıyorum bulamiyrum
Ben yürüyorum hergün faydası oluyordur inşlh. Günüm geçicek doğuramıcam diye çok korkuyorumDün yaptım yürüyüş , valla pişman oldummm
Kasılmam hiç rahat vermedi , sert karınla sabaha kdr durmak sinir bozucu
Yürüyüşü artık 3 temmuzdan sonraya erteledim cnm ... bi kontrol etsin dr ondan snra bakarız artık bol yuruyus fln
Ben yürüyorum hergün faydası oluyordur inşlh. Günüm geçicek doğuramıcam diye çok korkuyorum
İnş ya herkes öyle diyor beni telaş sardı eşim ilk gebeliğimin aksine bunda çok sakin bekliyor acele ettirme kızımı diyor ama bende niye bilmiyorum yoğun bir doğuramama korkusu var10 gun var sana... gecse bile 40 hafta sonra doguran cok var .. max.15 gunun vardır ki bence okdr beklemicek senin kuzucuk
Senin acılman birden olucak , anlamiycaksın bile, sonuçta 2. Cocuk
İnş ya herkes öyle diyor beni telaş sardı eşim ilk gebeliğimin aksine bunda çok sakin bekliyor acele ettirme kızımı diyor ama bende niye bilmiyorum yoğun bir doğuramama korkusu var
Bin ay su faturası bize gümbür gümbür geliyorTelaş yapmana gerk yok bence, sakin olmalısın
Neden dogmasın kı , herseyin normal gidiyorsakimseninki kalmamış orda zamanı gelince gelir minnoş
Sen yinede bol yürüyüş yap, ılık duş fln
Bin ay su faturası bize gümbür gümbür geliyorher dk duştayım ya
Neden sık sık duş yapıyorsun canımBin ay su faturası bize gümbür gümbür geliyorher dk duştayım ya
Açılmam olsun artsın diye canımNeden sık sık duş yapıyorsun canım
Valla olmayinca olmuyo galiba o acilma canim sabah 10 da kalkiyorum gece 1 de yataga giriyorum bu sure zarfinda oturdugum toplam saat sayisi 2 saat var yok bu gun kontrolde acilmam hala 1 parmakmis 10 gun oncede okadardi bebegin suyu azalmis dedi doktorum s7ni sanci ya da sezeryan dedi hemen bu gune dedim bi iki gun daha bekleyelim hocam falan o zaman aksam da muayneye sabah ta muayneye gel dedi ancak o sekilde gonderirim seni mecbur tamm dedim cumaya kadar bekliyecez bakalim ne olacak.Açılmam olsun artsın diye canım
Ben dün gece sancılarım başladığı için gittim halada baya sancım var internete falan girip yokmuş gibi takılmaya çalışıyorum arada bi sancı giriyor resmen öldüm zannediyorumValla olmayinca olmuyo galiba o acilma canim sabah 10 da kalkiyorum gece 1 de yataga giriyorum bu sure zarfinda oturdugum toplam saat sayisi 2 saat var yok bu gun kontrolde acilmam hala 1 parmakmis 10 gun oncede okadardi bebegin suyu azalmis dedi doktorum s7ni sanci ya da sezeryan dedi hemen bu gune dedim bi iki gun daha bekleyelim hocam falan o zaman aksam da muayneye sabah ta muayneye gel dedi ancak o sekilde gonderirim seni mecbur tamm dedim cumaya kadar bekliyecez bakalim ne olacak.
Benim sancim falan yoktu sabah cati muaynesi yapti o dakika belime sanci vurdu birazda kan falan geldi normal kan gelmesi dedi, zorladi bu sefer bayag cati muaynesinde gecen sefer hic canim yanmamisti NST duzgun cikmiyo benim bebegin haraketleri de az o da bebegi riske atmanin anlami yok bu saatten sonra dedi suyundada azalma var dedi bi de rahmim cok sertmis hic yumusama yok rahim cok sert dedi bu da dogum uzak demek oluyo falan dedi kafamda deli sorular bekliyorum kendimi hep normal doguma hazirladim sezeryan fikri piskolojimi bozdu ama bebegimden onemli degil tabiki hic bisey.Ben dün gece sancılarım başladığı için gittim halada baya sancım var internete falan girip yokmuş gibi takılmaya çalışıyorum arada bi sancı giriyor resmen öldüm zannediyorumaçılmam gece 2 cm di . Suni sancı verebiliriz ama doğalı bekle dddi bebek iyi durumdaymış. Sen ilk sancı dene bence çünkü haftası dolunca açılma kolay oluyor. Eğer sancılarım Doğum sancısı kıvamını almazsa bende suni sancı denicem. Geceden beri ne uyuyabiliyor iyi doğru düzgün ne oturtabiliyorum
Canım başka bi Dr görüşü alsan Doğumdan önce? Ben sezeryandan ısrar eden doktor tutumundan nefret ediyorumBenim sancim falan yoktu sabah cati muaynesi yapti o dakika belime sanci vurdu birazda kan falan geldi normal kan gelmesi dedi, zorladi bu sefer bayag cati muaynesinde gecen sefer hic canim yanmamisti NST duzgun cikmiyo benim bebegin haraketleri de az o da bebegi riske atmanin anlami yok bu saatten sonra dedi suyundada azalma var dedi bi de rahmim cok sertmis hic yumusama yok rahim cok sert dedi bu da dogum uzak demek oluyo falan dedi kafamda deli sorular bekliyorum kendimi hep normal doguma hazirladim sezeryan fikri piskolojimi bozdu ama bebegimden onemli degil tabiki hic bisey.
Hayırlısı olsun canım ya beklemek zor dediğin gibi insan kararda veremiyor ama sezerysnada alıştır kendini ben çatı muayenesinde hiçaçılmam olmadığını öğrendim kendimi hazırlıyorum sezeryanada tek sağlıklı dogsunlardaBenim sancim falan yoktu sabah cati muaynesi yapti o dakika belime sanci vurdu birazda kan falan geldi normal kan gelmesi dedi, zorladi bu sefer bayag cati muaynesinde gecen sefer hic canim yanmamisti NST duzgun cikmiyo benim bebegin haraketleri de az o da bebegi riske atmanin anlami yok bu saatten sonra dedi suyundada azalma var dedi bi de rahmim cok sertmis hic yumusama yok rahim cok sert dedi bu da dogum uzak demek oluyo falan dedi kafamda deli sorular bekliyorum kendimi hep normal doguma hazirladim sezeryan fikri piskolojimi bozdu ama bebegimden onemli degil tabiki hic bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?