Meryem (Fatma) ana eli otu ?

Kızlar peki sancı su gelmezse 40 haftadan sonra bu otu suya koysak içsek okusak üflesek olur mu acaba belki su da gelir yapan varmı böyle acaba

Aynen bende nefret ediyorum canim o sezeryan hastasi doktorlardan ama doktorum oyle biri degil benim gozumun onunde kadinla kavga ediyodu bi ara kadin ilk dogumunu sezeryanla yapmis 7 sene once gene sezeryan istedi doktorum kabul etmiyordu dedi hayir catin normal acilman var suyun gelmis ne sezeryani falan kadin normal dogumdan korkuyodu ama kacamadi bi iki vakasini duydum oyle sezeryan sonrasi normal dogum yaptirmis diye o yuzden rahatim kadindan yana. 3, 4 gundur camasirim asiri islaniyodu zaten tahmin etmistim normal olmadigini hatta bikac kisiye sordum dediler su olabilir diye oyleymiste.

Kızlar peki sancı su gelmezse 40 haftadan sonra bu otu suya koysak içsek okusak üflesek olur mu acaba belki su da gelir yapan varmı böyle acaba
Deniyorum ben canim oglen hastaneden gelir gelmez koydum otu suya acilmaya basladi suyundan iciyorum iki saattir bakalim cumaya kadar ne olacak. Ins suni sanxiya sezeryana gerek kalmadan atlatiriz kizlar rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Kuzum benimde çok ıslaklık var çamaşırımda dün normal dddi ama açılmam var zaten diye mi öyle dddi bilmiyorum. İnilh sağlıkla kucağımıza alırız. Bebek iyi olsun gerisi teferruat ama 22 yaşımda sezeryan ameliyatı geçirmek istemiyorum

Ben dogumlarimda kullandim hakketen cabuk dogum oluyor. Umreye gidenlerden isteyebilirsiniz..

Deniyorum ben canim oglen hastaneden gelir gelmez koydum otu suya acilmaya basladi suyundan iciyorum iki saattir bakalim cumaya kadar ne olacak. Ins suni sanxiya sezeryana gerek kalmadan atlatiriz kizlar rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
Dogumunuz nasıl oldu acaba.. ben sezeryandan çok korkuyorum.. bende otu suya atıp beklemeyi düşünüyorum sancım yok suyun gelmedi nişan gelmedi bekliyorum doktor normal olacak herşey yolunda dedi ama gelmeye niyeti yok hala...

Dogumunuz nasıl oldu acaba.. ben sezeryandan çok korkuyorum.. bende otu suya atıp beklemeyi düşünüyorum sancım yok suyun gelmedi nişan gelmedi bekliyorum doktor normal olacak herşey yolunda dedi ama gelmeye niyeti yok hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…