Meryem suresi İle hamile kaldım :))

Canim cok sevindim adina!! Rabbim sagsalim kucagina almayida nasip eylesin. Gonlune gore hayirli bir evlat olur insallah. O bitkiyi bende duymustum meryem ana eli diye biliyorum ben. Burda fasli arkadaslarda kullaniyorlarmis cocugu olmuyanlara. Darisi tum istyenlere insallah. Allaha emanet ol.

Slm meryem suresini okuduğunuz aymi hamile kaldınız cevap verirseniz çok sevinirim buarada hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz

Slm meryem suresini okuduğunuz aymi hamile kaldınız cevap verirseniz çok sevinirim buarada hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz
A.s. tesekkur ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ☺ yok canim ben o ay kalmadim.ramazan ayinda baslamistim agustosta bitmisti.ekimde hamile kaldim Allahin izniyle.tabi etkisi varmidir bilemem sonucta verecek olan Allah.darisi basiniza insallah

Amin allah razı olsun benim için dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin amin

Veren Allah sebep kılan Allah vakti saati gelince Rabbim ol diyince oluyor... bende 2,5 sene denedim ramazanda 41 gün boyunca meryem suresi okudum 3 ay sonra hamile kaldım Rabbim aratmasın bilirim şimdide düşük riskim var ama yine Rabbime sığındım

Merhabalar
Öncelikle hayırlı olsun. Meryem Suresi prosedürü nedir, anlatırsanız sevinirim.
Tesekkur ederim sanirim bana sordunuz ☺ 41 gun boyunca gunde 1 defa okumak gerekiyor.ben yaninda fetih suresini de okumustum her gun.ayrica bebege niyetle hatim yapmistim.Rabbim bitirdikten 2 ay sonraya kismet etti.darisi basiniza insallah ☺

Amin allah razı olsun benim için dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin amin
Amin canim insallaaahhh isteyen dileyen herkese tattirsin Allah.ederim tabi hersey hayirlisiyla gonlune gore olsun ☺

annemde benim için okuyor.Rabbim vesile kılsın inşaallah.

benim annem de okuyor benim için inş rabbim vesile kılar hayırlısıyla..
tüm isteyenlere, bekleyenlere nasip etsin Allahım..

öncelikle herkese merhaba bebek bekleyenleri Allahım sağlıkla bebeklerine kavuştursun isteyenlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah bende 2 yıldır evliyim yaklaşık 6-7 aydırda bebek istiyoruz ama maalesef olamadı henüz bende okumaya başlıycam Meryem Suresini ama secde namazıda varmış sanırım okurken sizler nasıl okudunuz acaba secdesini falan yaptınızmı bilgi verirseniz çok sevinirim

sende beni yanlış anlama ama sanırım sende çok kolay hamile kaldın, insan çaresiz oluınca herşeyi deniyo
Hersey dediginiz şey zaten insan allahtan ister Rabbim br vesile ile nasip eder o mübarek topraklar bence son çare değil ilk tek çaredr. Rabbim kucağına almayi nasip etsin inanç başkadır allaha tevekkül et Rabbim isterse yumurtlama dönemi falan boş şey yeterki nasip etsin yüce rabbim

Ewett o meyweden bendede war buarada tebrikk ederim ama brn kaynatamadan hamis kaldim cok sukur Rabbimee

Ben de senin gibi 2 yıldır evliyim. 1.5 senedir bebek istiyorduk ard arda düşüklerim oldu nasip olmadı. Ben de Meryem Suresini okumaya başladım. 41 gün okudum her gün tilavet secdesini yaptım. Nasıl yapıldığına internetten bakabilirsin. 41. gün sureyi suya okudum. Eşime içirdim kendim de içtim ve o ay denedik. Ayrıca incir ve hurma yedim her gün. Allah'ım dualarımızı geri çevirmez, siz de deneyin derim.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :) inşallah bendede işe yarar ve Allahım bizede evlat sevgini tattırır.

bende okumaya basladım 30 u gectı 41 e tamamlıyacagım Allahın ıznıyle yer gök dua Rab isterse olur bıde 500 yasin serif okutturdum hatta cok sukur 600ü buldu gerisi de takdir-i ilahi bize sadece tevekkul etmek düşer verdiğine de verecegine şükürler olsun.

Canim Unuttun Galiba Yaradan Allah O Ol Der Olur Bilimsel Aciklamasida Olabilir Ama Herseyi Yaratan Allah icimizdeki en ufak noktayi bile bunu Unutma Bilimsel Aciklamalarda Kendileri Kesfetmesi Bu Olaylari Herhalde diymi kendi kendine olmuyor bu olaylar Allah'in Ol demesiyle olur
Meryem Suresi’nin Sırları Hakkında Rivayetler
1)Bu Sure yazılır ve bir su içine konulur, daha sonra korkmuş bir kişiye içirilirse, Allah’ın izniyle korkusu gider.
2)Bu sureyi 41 kere okuyan kimse fakirlikten kurtulur.
3)Hamile kalamayıp düşük yapan kişiler için , Meryem suresinin 5-15. ayetleri yazılıp zemzem suyuna konulur, yazılar o suda silininceye kadar bekletilir ve o sudan bu ayetler okunarak içilirse Bi-iznillah murad gerçekleşir.
4)Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.
5)Kolay doğum yapmak isteyen hamile bir kadının, bu sureyi çokça okuması ile bi-iznillah doğumu kolay geçer..
1 kere okudum cnm. burda aslında olay umreden arafattan gelen meyve ıdı.. o meyve sayesınde hamıle kalanlar oldu. bende onu ıctım . ama uzerıne meryem suresını okuyup ıctım ve hamıle oldugumu ogrendım...
canim Cok sevindim adina Allah Sagalim Kucagina Aldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…