Meryem suresi İle hamile kaldım :))

Merhaba arkadaşlarrr ben yeni üye oldum acıkcası kadınlar kulubu sayfasının nasıl kullanılacagını pek anlamadımm amaa

Neyse konuya geleyim ben kadınlar kulubu sayfasında merywm suresi ve incir kürü ile hamile kalan bi bayanı görmüştüm v3 bende bu ay öyle yaptıö inanarak v3 isteyerek meryem suresi okudum herggün incir kürü yaptım sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce benm tumurtalıklarım yavas çalışıyordu doktora her gitmemde yumurtalıklar buyumu

Merhaba ben yeni üye oldum

Bende bu ay hamile kaldıgımı öğrendim hatta şuanda öğrendim ve hemen sizlere yazdım meryem suresi ve incir ve havuç kürü yaptıö Allah büyük dedim inandımm arkadaşlar benm yumurtalıkşar yavaş çalışıyordu çok şükür hamişimm Allah kimin gönlünden geçiyorsa herkese nasio etsin

Aynen canm bnde meryem ve yasin suresiyle hamile kaldm hayrli olsn saglicakla kucagna alrsn ins

Aynen canm bnde meryem ve yasin suresiyle hamile kaldm hayrli olsn saglicakla kucagna alrsn ins

Aminn arkadaşımm şimdi test yaptım iki çizgi çıkınca ben şokk bu kadar çabuk etkili olacagını zannetmemişdim ama Rabbime şükür oldu ve inandım çok inandım gerçektende incir kürü ve meryem suresi tilavet secdesini hiç ihmal etmedim yaparken hep ümitlw yaptım bugünde yapmasan nolur ya demedim

Canım ben tilavet secdesini de yaptımm bir an önc2 meryem suresini okumaya başla derim ve tilavet secdesinide yap internetten araştırabilirsin nasıl yağıldıgını

Herkese merhaba. Bende 4 defa tüp bebek yaptırdım. Ama hiçbiri tutmadı. Şuan 11 haftalık hamileyim.Normal yollardan hamile kaldım. Neler yaptığımı yazmak istiyorum. Sizlere de yol göstersin istiyorum. Benim myomum vardı onu aldırdım bir sene önce. Eşiminde spermi azdı.

*Arı sütü bal polen propolis (sabah aç olarak her ikimizde )
*Çörek otu (2 defa kendim çekerek), bal,tarçın karışımı (ben yedim akşam aç karna)
*Keçi boynuzu tozu
Çakşır tozu
Polen tozu
Çekilmiş ceviz
Çekilmiş fındık
Ginseng
Tarçın
Zencefil
Çörek otu tozu
Kendim bunları karıştırdım eşime aç karna yedirdim.

Bunlardan başka bana da bir teyze hacdan bir meyve getirdi. Bana bunu aylar önce verdi fakat bir türlü fırsat olmamıştı bunun suyunu içmek. Kivi gibi ama çok sert. Kividen biraz daha büyük. Bunu bir Sürahi koyup suyunu içtik eşimle. İhtimal vermeyerek. Birde içine Meryem Suresi okudum bir kere.
Birkaç yerde okumuştum hamile kalamayan kadın 41 gün Meryem Suresi okusun diye. O ay onada başladım. Hangileri vesile oldu bilemiyorum. 41 gün bitmeden öğrendim hamile olduğumu Rabbime hamdolsun. Darısı bütün hamile kalmak isteyenlerin başına.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Sizde yanlış anlamayın ama biz müslümanlar her zaman inançlı insanlarız ilk kime siginacagimizi tabikide biliriz Veren Allah ,geriye kalan herşey vesiledir gerek bu vesile doktor olsun gerek dua.Farkettimde sizde yazınızın sonunda herkes kavuşur İnsaAllah demişsiniz İnsaAllah in manası Allah dilerse demek yani bebek kendisi istediği için değil Allah istediği için geliyomus hepsi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…