Meryem uzerli gibi tükenmişlik sendromu....

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
......

Son düzenleme:
Bende hep var bunlar. Hep bi isteksizlik.
Size onerecegim tek şey gücünüz yetiyorsa tatil.
Tatil herşeye deva valla. Uzun zamandır yapmıyorum vallahi özledim.

"Tukenmislik sendromu"teshisini kendi kendinize koymussunuz.beyninize bu yonergeyi vererek hayatinizi iyice zorlastiriyorsunuz.
Yapmayin allah askina.okulunuza tutunun.kendinize gelin

Ya bence insanların genel problemi bu. Etrafımda kim varsa böyle, ben de bu aralar öyleyim.. Robot gibiyim sanki, işe git eve gel, arkadaşların ısrarı ile kafede otur ama manasız konuşmalar,.. Belki de hayatı çok ciddiye alıyoruz, kendimizi mutlu olmak zorunda hissediyoruz, öyle olamayınca da karamsar oluyoruz. Ama bir süre sonra geçiyor.

Öncelikle sağlığınızla ilgili neler yapabilirsiniz,yapmanız gerekiyorsa bunu yapın.
İnsanların dönem dönem bunaldığı bıktığı dönemler olabilir.
Bu dönemlerde olabildiğince yalnız kalmamak gerekir.
Yeni arkadaşlar edinin yeni ortamlara,kulüplere katılın.
Kurslara yazılın kafanızı başka şeylere takın.
Bir süre sonra eski halinize dönersiniz muhtemelen.

Once kan testleri yaptirin. icinde anemi, tiroid ve hatta colyak testleri ve vitamin eksikligini check etttirin.
Sonra B12 , D ve C vitamini alin.
Spor ve yuruyus yapin.
Temiz havali yerlerde dolasip organik, balik ve sebze icieren besinler tuketin.
Sigara, icki , alkol ve heriflerden uzak durun.
Meyve suyu ikacagi alip tze meyve suyu /havuc suyu tuketin.
Gluten ve kahveden uzak durun. Bol bol guneste oturun.
Sonra bizimle paylasin durumu.

Herkes o sendroma kapılmış gidiyor sanırım.
Çünkü uzun zamandır genel ruh halim bu..

Suriyelilerden el agiz hastaligi geldi, Meryem'den de bu sendrom. Kadini sterilize edip oyle ulkeye soksalarmis keske.

Spor mutsuzluga birebir bir ilac. Bir de hedefsiz kalmamaya calisin, daha yuksek notlar, daha temiz ev, utusuz camasirim kalmasin, artik 8den once kahvaltimi yapmis olmaliyim gibi hayati guzellestirecek hedefler koymayi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…