canım öncelikle topiğin hayırlı olsun. modellerine bayıldım.
bizde eltime böle bir model düşünüyoruz.
eşarbını üzerine tülünü ve broş iğnesini aldık ama nasıl yapacağız hiç bir bilgimiz yok.
bize tülle yapılabilecek bir model tarif edersen çok mutlu olurum....
birde bu modellerde sanırım toplu iğne kullanmıyorsunuz
simdiden kolay gelsin, aslinda gayet basit ama biraz yaraticiliginizi kullanip deneme yapmaniz gerekiyor, ben toplu igne kullaniyorum önce sabitliyorum sonra ince bir igne iplikle dikiyorum,
tül ile örnegin topuzun altina tülün bir kenarini tutturabilirsiniz düz olaraksonra geri kalan yerlerini toplayin birbirine yakin olarak igneleyin asagiya veya yanlara dogru, ignelediginiz yerler büzük büzük durur
isterseniz yandan dogru baslayin bu islemi yapmaya baslayan yerede brosunuzu igneleyin
böyle anlatmak biraz zor oluyor ama eminim anlatabilmisimdir biraz, tülle gayet kolay olur
çok ama çokkk teşekkür ederim canım. bu akşam kızımda denemelerini yapıp 15 gün sonrada eltime uygulayabilirim sanırımmm.
hem denemenin hemde asil basin resmini cekip yayinlayabilirsen burda cok memnun olurum hem baskalarinada fikir olur
denenecek kobayı bir bulabilsem deniyecemde kobay kaçıyor elimden.:roflol: kızım sbs ye hazırlanıyor.
hem dersane hem okul bi denk getiremedimki:roflol:
ama deneyimlerimi çekip yükleyeceğim.
bence sırf hobi için yapma bunu.cidden çok hoş ve orjinal modellerdi.
sende bunu meslek edinmelisin bence.
tebrikler hepsi çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?