Meryem03'den Türban tarasirimi ve Aksesuarlar

elinize sağlık çok güzel modelleriniz el becerisi ve aksesuarlarda önemli en ufak bir broş bile ne kadar modeli değiştiriyor dimi? bende ilgileniyorum yeni modelleriniz eklerseniz sevınırım..

ilginiz icin tesekkür ederim, malesef cok uzun zamandir ugrasamiyorum bu tür islerle okul beni yeterince yoruyor

ama eger yaparsam paylasirim mutlaka

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun. modellerine bayıldım.
bizde eltime böle bir model düşünüyoruz.
eşarbını üzerine tülünü ve broş iğnesini aldık ama nasıl yapacağız hiç bir bilgimiz yok.
bize tülle yapılabilecek bir model tarif edersen çok mutlu olurum....
birde bu modellerde sanırım toplu iğne kullanmıyorsunuz

simdiden kolay gelsin, aslinda gayet basit ama biraz yaraticiliginizi kullanip deneme yapmaniz gerekiyor, ben toplu igne kullaniyorum önce sabitliyorum sonra ince bir igne iplikle dikiyorum,

tül ile örnegin topuzun altina tülün bir kenarini tutturabilirsiniz düz olaraksonra geri kalan yerlerini toplayin birbirine yakin olarak igneleyin asagiya veya yanlara dogru, ignelediginiz yerler büzük büzük durur

isterseniz yandan dogru baslayin bu islemi yapmaya baslayan yerede brosunuzu igneleyin

böyle anlatmak biraz zor oluyor ama eminim anlatabilmisimdir biraz, tülle gayet kolay olur

çok ama çokkk teşekkür ederim canım. bu akşam kızımda denemelerini yapıp 15 gün sonrada eltime uygulayabilirim sanırımmm.

çok ama çokkk teşekkür ederim canım. bu akşam kızımda denemelerini yapıp 15 gün sonrada eltime uygulayabilirim sanırımmm.

hem denemenin hemde asil basin resmini cekip yayinlayabilirsen burda cok memnun olurum hem baskalarinada fikir olur

hem denemenin hemde asil basin resmini cekip yayinlayabilirsen burda cok memnun olurum hem baskalarinada fikir olur

denenecek kobayı bir bulabilsem deniyecemde kobay kaçıyor elimden.:roflol: kızım sbs ye hazırlanıyor.
hem dersane hem okul bi denk getiremedimki:roflol:
ama deneyimlerimi çekip yükleyeceğim.

denenecek kobayı bir bulabilsem deniyecemde kobay kaçıyor elimden.:roflol: kızım sbs ye hazırlanıyor.
hem dersane hem okul bi denk getiremedimki:roflol:
ama deneyimlerimi çekip yükleyeceğim.

o calissin sorun degil sen yinede basina yapis :)

bence sırf hobi için yapma bunu.cidden çok hoş ve orjinal modellerdi.
sende bunu meslek edinmelisin bence.
tebrikler hepsi çok güzeldi

yorumlariniz beni gercekten cok mutlu ediyor, zamanim olsada ugrassam yani sira üniversite okuyorum basimi kasimaya vaktim olmuyor bunlarla ugrasayim

ayy valla ben yeni gördüm. konuyla yeni ilgilendiğim içinherhalde. Meryem nerdeyse 1,5 sene olmuş bu topiği açalı. ama olsun ben yeni gördüm. en çok ta ilk resimdeki nişan başını beğendim. Sade, Şık, Zarif. alkisalkisalkis :hooray:

sagolun canlarim kaydirigubbakcemile3

ama malesef zamanim yok daha böyle seylerle ugrasmaya ilerde insallah vaktim olursa

Modeller çok güzel!
Fazla abartılı değil! Bazıları 14. Ludvig´in perukuna benzetiyor türbanları!
Ellerine sağlık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…