Meryem03'den Türban tarasirimi ve Aksesuarlar

SeYHaN

Taze Gelin <3
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
2.181
7
116
Almanya
Merhaba KK'nin güzel bayanlari, artik benimde topigim olsun istedim ve actim!

Burda özellikle kendimin yaptigi özel günler icin olan türban modellerimi sunmak isterim.

Yani sira yaptigim aksesuarlarda yer almaktadir.

Fikirlerinize önerilerinize acigim.

Sevgiler...

opuyorumnanaktan

bu kendi nisanimda arkadasimin ve aynanin yardimiyla yaptigimiz model, sade birsey istemistim evin icinde oldugu icin

Son düzenleme:
canim benim hayirli ugurlu olsun
güzel paylasimlarin olacagindan hic süphem yok, takipte olacagim

Bu model ilk denememdi tutturulan igneler görünmekte, cünkü prova olarak yapmistik bitmis hallerinde igneler gözükmemektedir

Son düzenleme:
bunu gecenlerde dügün icin yaptim bayan 50 yaslarindadi kendisi cok sade birsey istedi kiziysa yap yap böyle satafatli olsun dedi ortaya böyle bir model cikti

acik krem rengi ve siyah organze kumas, yandada siyah cicek var resimde malesef fazla degil degil

Son düzenleme:
Buda yine prova icin yaptigim bir model nisan icindi nisanda snra renklerin tersini kullandik ama malesef resimlerini cekmemistim aceleyle :çok üzgünüm:

burda yine igneler görükmekte sonrasindan bazi yerleri igne iplikle geciyorum hem iz görünmüyor hemde saatlerce dursada bozulmuyor

bunlarda boncuktan yaptigim bir kac aksesuar
esarbin kenarinda süs olarak cok sik görünebiliyorlar

bunun arkasina igne dladim bros gibi kullanabilmek icin

bunlarda organze kumastan yaptigim cicekler aralara tutturmak icin

tek kelimeyle bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..sen bu iş üzerine bi yer aç cnm benim vallaaaaaa süper süper:):):)

ya meryemce güzel modeller var da şimdi sen bunlrı kafandaykenmi ypıyon yoksa önce yapıp sonra mı örtünüyon, ya ben anlmdım, bende türbanlıyım da merk ettim, ykında krdeşimin düğünü var da, hani şu modellerden birisini mi ettirsem diom

tek kelimeyle bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..sen bu iş üzerine bi yer aç cnm benim vallaaaaaa süper süper:):):)

sagol gülüm ben hobi olarak yapiyom canim tanidiklarima :kedi:

Canim topigin hayirli olsun a.s.
sagol canim

topiğin hayırlı olsuunnalkisalkisalkis

sagol bitanem

tesekkür ederim canim zamanda baskalarinida eklicem insallah cumartesi dügün var bir tanidigimizin ozaman damat annesininkini yapacagim, artik kameramda var cekebilirim

esarplar bastayken yapiliyor, bu modelleri kendi kafama göre yaptim, resim yahut özel istek degil böylesi daha kolay oluyor cünkü herkezin kafa yapisi ayri yapacagin seyde daha özgürsüna.s.

Cnm topicinn hayırlı olsun opuyorumnanaktan
Tasarımların çok güsellll :asigim:

hayırlı uğurlu olsun canımm.herkes yararlanır inşallah senin eşsiz modellerinden.

iboşuma da güzel fikirler olsunnnnnnnnn

Meryemcim süpersin, gerçekten çok beğendim 2 tasarımını da
Bence bu konuda uzmanlaşmalısın
Hayırlı olsun kuzucum, devamını bekliyorum a.s.

anaamm meryem ağzım açık kaldı kız vay anasınıııı

pek alakam yoktur ama kuaförlerde dikkatimi çeker bakarım öyle

el becerisi isteyen bi iş saç yapmaktan daha zor bence

harika yapmışsın nasıl arkasını yapıyorsun ayna koyarak mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…