mesafe ilişkisi..

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
653
103
merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiliniz sizi onu onemsediginiz kadar onemsemiyor bence, esnafmis istese o gelebilirdi yaniniza 8 ayda bir kez gorusmekde garipmis bu konuda karsi taraf adim atmaliydi zaten siz bi kere gitmissiniz bide ogrencisiniz ben bi ışık goremedim bu iliskide.

8 ayda bir kere görüştüğünüz, oda sizin yanına gittiğiniz, 20 günde bir telefonla konuştuğunuz biriyle ciddi mi düşünüyorsunuz gerçekten?

Aranızdaki tek şey mesafe bir ilişkiniz yok sizin.
ailesinin bildiği, sadece sözde değil ailesinin kendi ağzı ile duyduğum bir ilişki yani ortada aldatılma ya da ilişki olmama söz konusu değil. fikriniz için de teşekkür ediyorum

merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
Daha önce normal bir ilişkiniz oldu mu? Yani sizi bu kadar değersiz hissettiren birine sevgilim diyorsunuz bir de ciddi düşünüyorsunuz öyle mi ? Şaka gibisiniz.. Sizi seven birini bulmanız dileğiyle..

ailesinin bildiği, sadece sözde değil ailesinin kendi ağzı ile duyduğum bir ilişki yani ortada aldatılma ya da ilişki olmama söz konusu değil. fikriniz için de teşekkür ediyorum
Sızın ılıskınız yok. O yuzden ciddi olmanız da mumkun degıl.

E adam zahmet edip gelip görüşmesin sizinle, 20 günde bir lütfedip aramasın ama ailesi biliyor diye teselli edin kendinizi. Sizin buradaki konumunuz ney tam olarak?

Evlenin tâbi bu adamla in mi cin mi bilmeden evlenin.

Okulunu oku ailesinin ağzından verdiği söz söz olsa bile buna güvenme ayaklarının üstünde dur o adamın seni önemsediği falan yok önce kendin bir birey ol gerçek kişiyi öyle bulursun emin ol

Bence başka biri de var hayatında, boşlukları da sizinle dolduruyor, yoka normal seven erkek o yolları kaç kez aşındırırdı.

Bekar olduğuna emin misiniz? :işsiz:

Müge Anlı'ya bağlayacağız birazdan.

Senin ilişkin yok bizi çıldırtmak mı istiyorsun 😅
Cok uzuluyorum boyle uni okuyan ama, ciddiyiz aılesı biliyor dıyıp gorusmedıgı adamı ciddiye alıp ılıskısı var sananlara😥

Aklıma gelmedi degıl muge anlı yazarken🤣🤣🤣

Benimde iliskim var, iki ayri yerdeyiz ama sevgilim iki haftada bir gelir, aksamlari görüşüyoruz, aksam devamli arasirz yaptığımız her şeyden birbirimizin haberi var gün içinde birçok kez mesajlaşırız O da çalışıyor ben de yani sizin iliskiniz normal değil , uzaktan iliski yürütmek zordur evet ama seviyorsan yürütüyorsun, bu benim fikrim

Seven sevdiğini belli eder.Bu adam sizi sevmiyor.Adam sizin için kılını bile kıpırdatmıo.Ne yapıo sevgiliniz dünyayımı yonetıyor.Yapmayın allah aşkına.

Öğrenci olduğunuza göre yaşınız daha küçük, böyle ilgisiz sevgisiz bir adamla zamanınızı öldürmeyin. Evlenince aynısı mı olacak demişsiniz, tanıştığınız ilk zamanlar en tatlı zamanlardır, günde 20 değil en az 500 mesaj atmanız lazım, doyamamanız lazım konuşmaya. 8 ayda 1 kere onda da siz gitmişsiniz de öyle görüşmüşsünüz. Adam özlese, sevse sizce de gelmez mi ? İnsan dayanamaz ya, görmeden, konuşmadan duramaz. Gençliğinize yazık, böyle birisi ile geçen zamana yazık. Deneyin hatta ben devam etmek istemiyorum diye bir yem atın, muhtemelen hemen tamam deyip uzaklaşacak. Üzgünüm ama bu adamdan ne köy olur ne kasaba...

Back
X