mesafe ilişkisi..

Uzak mesafe demişsin,tamam olabilir de uzaktan ilişki yaşayarak evlilik düşünme.İnsanlar aynı evde yaşayıp birbirlerini yeni yeni tanıyorlar,adamın neyine güvenip de evlilik gibi bir kararı düşünüyorsun ki ? Uzak mesafe ilişkisi evliliğe dönebilir tabii,ama sürekli görüşmek şartıyla.Şartlar bunu sağlayınca o zaman evlilik gibi bir seçeneği düşünürsünüz.Şu an elde telefonla ''bu adamla evlenilir mi ki'' düşüncesi yanlış,bu kişi için demiyorum genel konuşuyorum.
Zaten gönülsüz demişsin,bırak gitsin ben çok bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum.Değer veren insan her türlü belli eder.

merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz için teşekkür ederim.
Nişanlıyken asker yolu bekledim günde 15 ,20 defa arardı ki o zaman telefon yasaktı askerlik 15 ay dı hey gidi günler 🤭 telefonum kapalı olsa en az 200 mesaj gelirdi açtığımda şuan 7 yıllık evliyiz ben ararım günde 10 defa o bakmaz mesaj atarım açmaz bile işi olmasa aramaz öyle şuan ilgisiz ya evlenince daha da eksilecek ilgisi 😏 benim tecrübem bu yönde

8 ayda 1 kere yüzyüze görüşmüşsünüz ve 20 günde 1 konuştuğunuza göre kaba bir hesapla 10-11 kere de telefonda konuşmuşsunuz 🤔 ve ciddi bir ilişki, evlenmeyi düşünüyorsunuz 🤔

merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz için teşekkür ederim.
malesef tecrube konusuyor; gozden irak olan gonulden de uzak oluyor..

Benımde mesafeli bir ilişkim var 1 kere bile görüşmedik nasıp olursa ocak sonu gibi görüşücez ama benimde mesafeli bir ilişkim olduğu için az çok anlıyorum fakat normal değil sevgilim bana aşırı düşkün her saat arar beni sabaha kadar konuşuruz bir film sitesinden aynı anda hem sohbet edıp hem film/dizi izleriz süreklı benımle ilgilenir. Senin ki pek normal gelmedı bana uzak mesafeli bir ilişkide daha çok düşkün olması ve ilgilenmesı lazım.

Hayatında başkası vardır annesı falan senı bilse bile gelip sana benim oğlumun hayatında başkası var demez oğlu olduğu için. SADECE BOŞ ZAMANINI SENİNLE GEÇİRİYOR gibi geldi kusura bakma ama anlattığın kadarıyla durum boyle gozukuyor...

Okurken Bi sürü şey yazmayı düşündüm ama yorumlara göz atınca ne desem boş dedim🙄 siz kendinizi ilişkiniz olduğuna inandırmışsınız. Uzun lafın kısası forever Müge anlı🤘

Illa aldatıyor başkası vardır falan demeyeceğim evet belki ilerde sizinle evlenmeyi de düşünüyordur.
Ancak adamda tutku yok ilgi yok sevgi yok .
Bu tip duyguları ilk yıllar yoğun şekilde yaşarsınız zaten .
Şimdi bunları size hissettirmeyecekte ne zaman hissettirecek ?

Bir kez görüşmüşsünüz onda da siz ayağına gitmişsiniz.
Sahiden kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz ?
Hiç mi değeriniz yok ?
Hiç mi gururunuz yok ?

Eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşadık parası yoktu o dönem.fakat ne yapar eder 15 günde bir yanıma gelirdi .Üstelik gece biner uykusuz kalırdı hiç uyumazdı.
Kısaca gerçekten seven değer veren birisi isterse her şeyi yapar iş yoğunluğu, mesafe vs.bunlar sadece bahanedir.

Esnaf. Sizin yakın şehrimize yakın bir yere tatile gelebiliyor. Ama siz gidiyorsunuz. Çünkü öğrencilik.
Nasıl tanıştınız bilmiyorum tanışabildiniz mi bu uzak mesafede...
İlişkiniz çok ilişki gibi değil.

11 yıllık ilişkimizin 5 yılını uzak mesafede yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. O dönem whatsapp yoktu görüntülü arama yoktu. Mms ile bile fotoğraflarla videolarla bile fedakarlık ederdik. İkimizde öğrenci iken...
Bu ilişki de eksik uzaklık değil sevgi, ilgi, fedakarlık.

Biz 3 aylık uzak mesafe ilişkisinde 4 kere görüştük.2 kere ben gittim 2 kere o geldi ama başka bir kız bu arkadaşın totosunu kaldırdığında mesajlarda soğukluk vardı ve adeta gelme diyordu onun yüzünden 1 hafta para sıkıntısı çektim sonra otobüs firması parayı kartıma iade etti.😒😒😒

karşı tarafı çok yakıp kavuran bi aşk yok bu net...mecnun uğruna çölü aşan siz olmuşsunuz bu işte bi terslik var...hakkınızda hayırlısı

Back
X