- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi civilenginar
Bu adamla ciddi düşünmek için bi neden göremedim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ilişkiniz yok, ilişkiniz yok ki kısmını Müge anlı tonlamasıyla okudumSızın ılıskınız yok. O yuzden ciddi olmanız da mumkun degıl.
Nişanlıyken asker yolu bekledim günde 15 ,20 defa arardı ki o zaman telefon yasaktı askerlik 15 ay dı hey gidi günlermerhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz için teşekkür ederim.
BendeSizin ilişkiniz yok, ilişkiniz yok ki kısmını Müge anlı tonlamasıyla okudumbeni çıldırtmak mı istiyorsunuz
![]()
Yazarken bende de muge anlı mimigi vardı rahmi ozkan'ın sakın ol muge der gibi baktığıSizin ilişkiniz yok, ilişkiniz yok ki kısmını Müge anlı tonlamasıyla okudumbeni çıldırtmak mı istiyorsunuz
![]()
Çıldırmayın Müganımm, anladığım kadarıyla ilişkiniz yok ki diye 3-5 kere daha yazmanızın gerekeceği bir durum var ortadaYazarken bende de muge anlı mimigi vardı rahmi ozkan'ın sakın ol muge der gibi baktığı![]()
malesef tecrube konusuyor; gozden irak olan gonulden de uzak oluyor..merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz için teşekkür ederim.