mesafe ilişkisi..

ayrıl kurtul ki zaten normal bi sevgililik değil bu. aylarını çöpe atıyosun sadece.

merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz için teşekkür ederim.
8 ayda 1 kez yüzünü görüp 20 günde bir telefonla konuştuğun adamla nasıl ciddi düşünüyorsun??? Ciddi misin sen???

merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
Sizi sevmiyor yoksa insan fırsat yaratır

ben eşimle evlenmeden önce 3 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım. fakat ya o ya ben uçağa atlayıp her ay birimizin olduğu yere gittik.. o zaman askeri personeldi operasyona bile çıktığında aklım kalmasın diye iki kelime bile olsa mesaj atardı.
şimdi sen düşün bakalım hangi yoğunluğun içerisinde oyalanıyorsun bi adam tarafından??????

sevgiliyken böyle olan evlenince nasıl olur kimbilir,
hep mi böyleydi,
bizim konuşmamız her gün 1 saati geçerdi ki gün içinde de yazışırdık,
şimdi 13 yıllık evliyiz gerekli olmadıkça aramaz,
evde de çok konuşmaz,
yani biz öyleyken böyle olduk,
sevgiliniz nasıl olur düşünemiyorum

seven adam tum sinirlarini asar oyle para pul kalabalik ona engel olmaz brnce ciddiye dusunecegin adam once seni ciddiye alsin ondan sonra duruma bakarsin

8 ayda 1 kere görüşebilecek kadar nasıl bir uzak mesafe böyle? Siz Edirne'de sevgiliniz Hakkari'de mi?
Kaldı ki, öyle bile olsa uçakla falan yine gelir gelmek istese. Üstte yazılan neredeyse bütün gönderilere katılıyorum. Görüşmediğiniz, mesajlaşmadığınız, konuşmadığınız bir ilişkiye ne kadar ilişki denebilir bilemiyorum.

bu şartlar altında nasıl ciddi düşünüyorsunuz?

8 ay olmuş daha hemen ciddi düşünüyorum ayaklarına yatma. 8 ayda kimseyi hemen tanıyamazsın. Hemde uzakta olan birini tanımak daha zor. Gelememe durumu olabilir ya da senin gidememe durumunda olabilir. Ama anlattığın kadarıyla arkadaşlarıyla gezen tozan biri. Herkes arkadaşlarına vakit ayırır ama sana niye ayırmıyor bunları sorgula. Mesaj atmak isteyen ya da aramak isteyen de arar mesaj atar. Bence hemen evlilik hayalleri kurma. Bence sevgilinlede konuş olmuyor böyle de. Değişmezsede yol yakınken ayrıl.

ogrenciyken uzun mesafe iliskisi yuruttum ben de,
cebimde bes kurus olmadigi donemler, yine de bir yolunu bulup ayda bir gorusurduk ki aramizda 8 saat vardi.

8 ayda bir kez gorusmek ki karsinizdaki kisi calisiyor, size nasil mantikli geldi, neresi mantikli geldi anlamak mumkun degil.
Ki ben kendim icin bir on yil oncesinden bahsediyorum, ulasim ve iletisim devrindeyiz su anda, bu tarz bir iliski mumkun mu.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve inanin Turkiyedeki arkadaslarimla sizden daha sik gorusuyorum.

Benim de sevgilim le aramızda çokkkk mesafe var biz de hergün konuşamıyoruz ama bu bendrn kaynaklı müsait olmuyorum evde oluyorum abim gil oluyor konuşamıyoruz o yüzden ama benim sevgilim ayda 1 uçakla yanıma gelir. 1 2 gün kalır geri gider gerçi ona kalsa hafta da bir gelecek bence sizin ilişkiniz sorun lu 1 buçuk yıldır birlikteyiz bi kere ben aradıgım da cevap vermemezlik yapmadı kimin yanında olursa olsun hemen başka yere geçip benimle konuştu sevgilin sizden sogmuş ola bilirmi ben öyle sezdim

Adam sevmiyor.8 ayda onun gelmesi gerekirdi belli bir rutinde sadece haftasonu bile olsa.bu kadar az konuştuğun,görüştüğün biriyle nasıl evleneceksin?ben 2-3 kere bu şekilde ilişki yaşadım hergün günboyu mesejlaşma konuşma vardı ki böyle olması lazım çünkü uzaksınız bir şekilde o iletişim sağlanacak.ciddi düşünüyorsanız buluşma kısmını belli bir rutine bağlayın ama bu adam sizi sevse kendi koşarak gelirdi.

Müge Anlı'ya bağlayacağız birazdan.

Senin ilişkin yok bizi çıldırtmak mı istiyorsun 😅

aklıma direkt bu geliyor müge anlı'nin efsane atarından sonra."e var dendiiii, e bana var dendiii". :dondurma: :dondurma:

şaka bir yana , adamın ilişkiden haberi yok bence.İlle sanal ilişki yaşamak istiyorsan Siri'yle yaşa daha verimli olur.:işsiz: kendinizi ilişkim var diye kandırmayın.ailesinin haberi varmış da bilmemne.adamın ailesinin o olduğu ne malum?böbrek.avi resmen.

8 ayda 1 kere onda da kendisinin sizin yanınıza özel bir plan yapıp gelmediği, sizin tatil yerine gittiğiniz bir adamla ciddi düşünmeniz biraz mantıksız değil mi sizcede ?

Back
X