Dogum yapan insana nasil bir destek cikilir ki? Siz zaten evlisiniz, onun yaninda ya annesi, ya da kayinvalidesi falan kalir di mi?
He de gec bosver, konusup zitlasma, zamani gelince icinden geldigi gibi davranirsin zaten.
Aynen böyle yapmak lazım aslında ama biz eşlerimize herşeyi anlattığımızdan tartışıyoruzDogum yapan insana nasil bir destek cikilir ki? Siz zaten evlisiniz, onun yaninda ya annesi, ya da kayinvalidesi falan kalir di mi?
He de gec bosver, konusup zitlasma, zamani gelince icinden geldigi gibi davranirsin zaten.
HaklısınızBenim cok iyi niyetli bir esim var herkese karsi oyledir ama ozellikle ailesine karsi daha cok dogal olarak.
Biz nisanliyken gorumcemin nikahi kinasi dugunu oldu, esim bana nefes aldirmadi ablam diye herseylerine biz kosturduk mahvoldum diyebilirim ama icimden gelerek yapmistim hepsini
Sira bizim dugunumuze geldiginde ablasida enisteside yabanci gibi durdular hic manevi destek yaani bizim yaptigimizin onda birini anca yaptilar diyebilirim... esime dedigimde bana hak verdigini kendisininde oyle dusundugunu soyledi ama olsun varsin biz uzerimize duseni yaptik en iyisini yaptik bosver ablam iyidir dedi gecti
Gorumcem bu ayin sonunda dogum yapacak ve esim yine yaninda ol ablamin, oyle yapalim boyle yapalim diyor bende hayatta yapmam diyorum, cunku ben onun dugununde kendi dugunummuscesine kosusturdum kendisi misafir gibi kosesinde durdu
Esimde kiziyor niye boyle yapiyorsun diye, hemen unutuyor kendisine yapilanlari
Haksizmiyim arkadaslar
Siz olsaniz ne yaparsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?