Mesafe istiyorum

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Benim cok iyi niyetli bir esim var herkese karsi oyledir ama ozellikle ailesine karsi daha cok dogal olarak.
Biz nisanliyken gorumcemin nikahi kinasi dugunu oldu, esim bana nefes aldirmadi ablam diye herseylerine biz kosturduk mahvoldum diyebilirim ama icimden gelerek yapmistim hepsini
Sira bizim dugunumuze geldiginde ablasida enisteside yabanci gibi durdular hic manevi destek yaani bizim yaptigimizin onda birini anca yaptilar diyebilirim... esime dedigimde bana hak verdigini kendisininde oyle dusundugunu soyledi ama olsun varsin biz uzerimize duseni yaptik en iyisini yaptik bosver ablam iyidir dedi gecti
Gorumcem bu ayin sonunda dogum yapacak ve esim yine yaninda ol ablamin, oyle yapalim boyle yapalim diyor bende hayatta yapmam diyorum, cunku ben onun dugununde kendi dugunummuscesine kosusturdum kendisi misafir gibi kosesinde durdu
Esimde kiziyor niye boyle yapiyorsun diye, hemen unutuyor kendisine yapilanlari

Haksizmiyim arkadaslar
Siz olsaniz ne yaparsiniz?

Haklısın,elini verdikçe anlaşılan kolunuda istiyecekler,yapmak istemedigin şeyleri yapma bunun sonu yok çünkü..

Eşin iyi niyetli bir insansa eşinin yani seninde gönlünü düşünür. Bu konu için kavga, gurultu zorlama yapmaz. Yok ablasina kosturmadın diye kalbini kırabiliyorsa dugununde yaptiklarina rağmen, küsmeler, kavgalar ediyorsa biz ona iyi niyetli degil, "el iyisi" diyoruz.

Başlığı nescafe istiyorum diye okudum
Diş çıkaran bebeğimin beynime attırdığı taklalar ve sonuçları

Eşiniz o kadar ablasını düşünüyorsa kendisi Dursun başında,kendisi yardım etsin. Kararlı bir duruş sergileyin kendinizi kullandırmayın derim. Ben de bu mesafe konusunda çok mücadele verdim, meyvesini de aldım. İş yaptırmıyorlardı bana ama her an evimdelerdi. Şimdi ise benim bile beklemeyeceğim kadar iyi bir duruma geldik hem de kavga gürültü yaşamadan.
Allah kolaylık versin size

Dogum yapan insana nasil bir destek cikilir ki? Siz zaten evlisiniz, onun yaninda ya annesi, ya da kayinvalidesi falan kalir di mi?
He de gec bosver, konusup zitlasma, zamani gelince icinden geldigi gibi davranirsin zaten.

Dogum yapan insana nasil bir destek cikilir ki? Siz zaten evlisiniz, onun yaninda ya annesi, ya da kayinvalidesi falan kalir di mi?
He de gec bosver, konusup zitlasma, zamani gelince icinden geldigi gibi davranirsin zaten.

Evet haklisin simdi tamam diyerek zamani geldigindede bildigimi okumak en iyisi galiba

Manevi kismi daha onemli benim icin ama maddi olarakta gorumcem ve esinin durumu bizden iyi ama onlar evlenirken ben biriktirdigim paramla gorumceme afedersiniz simdi parasinida soyluyorum ama 220 tl ev hediyesi aldim, evlenmeden once ceyizine ufak tefekte olsa bissuru seyler aldim ama icimden geliyordu
Esim simdi bebeklerinede dunyalari alalim istiyor ama almayacagim
Gorumcem bana ne ev hediyesi aldi ne ceyizime en ufak bir sey

Evet belki karsiliksiz olmali ama yinede bekliyor demek ki insan goremeyincede soguyor

valla tek kelime yazacağım;
hakedene yardım edin, haketmeyenler için o güzel canınızı hiç mi hiç yormayın

sen ne yapıcaksın ki kadının doğumu için? göbek bağını mı keseceksin? başında anası babası eşi olacak zaten. anlamadım yani git tebrik et oldu bitti, sana gelene kadar yardım edecek kimsesi yok mu? görümcen bişey talep etmiyo anladığım kadarı ile kocanın şey etmesi... içinden geliyosa yine yap ama gelmiyosa da söyle. içimden gelmiyor diye değil de bana gerek yok ne yardımı yapabilirim ki gibi.

Haklısın, bence bazı şeyler karşılıklı kimse kusura bakmasın,doğumu için ziyaret edin,hediyesini verin yeterli.

ayrıca düğün zamanı kadın senden bişey istedi mi? yoksa kocanın deemesiyle sen mi kendini paraladın?

Doğum yapti mi hastaneye bi uğrar hayırlı olsun der,eve çıktı mı da gider hediyesini verirsiniz..
Oturup sizin bakcak haliniz yok ya!!
He diyin geçin gereksiz gerginlik yapıp ara bozmaya gerek yok..

Aynen böyle yapmak lazım aslında ama biz eşlerimize herşeyi anlattığımızdan tartışıyoruz
Yani ben doğum yapmışım yengem veya gelin yerine annem yada kvmi isterim
Siz arayıp sorun gidin yeterr

Bu erkeklerin birtek kendi anne, baba ve kardeşleri kıymetli zaten. Kendinizi hiç paralamayın boşverin. Eşiniz çok biliyorsa kendisi başında dursun ablasının. Şimdiden koyun tavrınızı. Kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin. Her konuda eşinizin ve ailesinin istediği gibi hareket edip yarın en ufak bir şeyi yapmazsanız sizden kötüsü olmaz o zaman. Kimseyi böyle alıştırmayın. İyilik karşıklıksızdır evet ama o iyiliği haketmek lazım önce..

Haklısınız
Benim eşim de hemen unutur
Bize etmedıklerı kotuluk kalmadı ama hepsını unuttu gitti.
Bizdeki tek fark eşim bana ara sor yanlarında ol demez.
Bana baskı yapmaz.
Ama onların hatalarını da onlarınyuzune vurmaz , bu bakımdan karsı taraf kendını hep haklı görür.

Eşiniz görümcenize ne şekilde yardım etmenizi istiyor anlayamadım.Konuyu örneklendirirseniz iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…