Mesafe iyi midir?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Konu yine kaynanam. Sorun şuki kaynanam bir yere oturmaya gitsin beni de çağırıyo gel ortam gör bişiler öğrenirsin diyo. Ben kaynanamla bir kaç defa gittim. Ama her gittiğimde hep sorun çıktı. Önceki konularımı da bilirsiniz. Belki kendisi iyi niyetli olabilir. Ama hrm benim lafım ona onun lafı bana dokunuyo ben de ona ve ona yakın insanlarla arama mesafe koydum. Bugün de eşime söylemiş işte elanuru çağırıyorum gelmiyo eşim de boşver demiş. Onunla gidince insanın moralini bozucak şeyler buluyo bir şekilde ondan bu mesafem bi de her şeye bağırmasından dolayı soğudum ondan suratım asık ona sürekli fikir verir msiiniz doğru mu yapıyorum. Aynı evdyiz ayrı ev demeyin şuan için ayrı eve çıkma gbi şansımız yok (kaynanamın bağırış çağırışı kalpten götürcen oğlum beni diye yakarışları sebebi ile) ona soğuk davrandığım için oda tripli bana yanlış mı yapıyorum.

Senin ortam beni sarmıyor de.
Karnım ağrıyor başım ağrıyor de.
Temizlik yapcam de.
Zorla da gidersen iyice laf sok bi daha seni çağırmaya cesaret edemesin.

Zaten anlasamiyorsunuz her dakika da burnunun dibinde bari misafirlige gittiginde azicik rahat kal. Bosver yuz verme en sonunda evi ayirirsiniz.

Senin ortam beni sarmıyor de.
Karnım ağrıyor başım ağrıyor de.
Temizlik yapcam de.
Zorla da gidersen iyice laf sok bi daha seni çağırmaya cesaret edemesin.
Yok gelmek iatemiyorum diyoru
Zaten anlasamiyorsunuz her dakika da burnunun dibinde bari misafirlige gittiginde azicik rahat kal. Bosver yuz verme en sonunda evi ayirirsiniz.
Eşim şuan annesi kendisini sağlık sorunlarıyla tehdit ettiği için sabrediyo. Benn de sabredicem başa gelen çekilir misali insanın bir yerden sınavı oluyo dmemkki

Mesafe candır :)

Gitme ona eşlik etmek zorunda değilsin.
Bu durumdan dolayı vicdan azabı çekiyodum az önce acaba abartıyomuyum diye ama kafama takıuorum takınca haliyle eşime de yansıtıyorum bu sefer onunla da sorun oluyo. Böyle en rahatı geliyo bana. Çok sağolun

Sen tek git bana anlatirsin de. Oratm gormus lafa bak.
Kendisi çok biliyomuş gibi. Her söylediğim şeyi yanlış anlar kendiisi. Bana hemen sinirleniyosun falan diyo. Ki kendisi bağırıp çağırır sinirlendiğinde kendisini görmez. Bahane olarak yaşını öne sürüp kaç yaşındayım tabi bağırıcam der savunma şekline bakar mısınız

Mesafeni koy ben evliyken ilk yıllar çok katlandım kırılmasın diye sinir sistemimim bozuldu resmen.ayrica o ortamlarda ne ögrenecekmişsin çok merak ettim dogrusu.halk egitim kurslarina yazil yada evde biseyler yap istemiyorsan gitme zamanla alışır merak etme

Bence on yargilisin biraz sakin ol , ve git yanında dur bu kötü değil . Bende yakın yerde yaşıyorum bende bazen sinirleniyorum ama onlar anneler neyapalim çocuklarını seviyorlar . Bizimle olmak istiyorlar biraz daha sakin ol bence ve ılımlı davran

Ay bu kaynanalarin da gelinlerini peslerine kuyruk yapip her yere goturmeleri beni cin ediyor. Ben senede bir kez en fazla bir hafta goruyorm. Gurbette olmanin avantaji. :) Hemen beni oturmalara goturmeye calisiyor kaynanamda :) Bazen gonlu olsun diye gidiyorum bazen de aman bosveer ben seni gormeye geldim napacaksin komsuyu akrabayi , biz gidince oturmaya gidersin deyip kapatiyorum konuyu. Ama surekli ayni evde olunca da zor tabi. O gel dediginde sen bi mesgale bul. Iste ne bileyim dus alacagim, agda yapacagim falan filan gibi.

Konu yine kaynanam. Sorun şuki kaynanam bir yere oturmaya gitsin beni de çağırıyo gel ortam gör bişiler öğrenirsin diyo. Ben kaynanamla bir kaç defa gittim. Ama her gittiğimde hep sorun çıktı. Önceki konularımı da bilirsiniz. Belki kendisi iyi niyetli olabilir. Ama hrm benim lafım ona onun lafı bana dokunuyo ben de ona ve ona yakın insanlarla arama mesafe koydum. Bugün de eşime söylemiş işte elanuru çağırıyorum gelmiyo eşim de boşver demiş. Onunla gidince insanın moralini bozucak şeyler buluyo bir şekilde ondan bu mesafem bi de her şeye bağırmasından dolayı soğudum ondan suratım asık ona sürekli fikir verir msiiniz doğru mu yapıyorum. Aynı evdyiz ayrı ev demeyin şuan için ayrı eve çıkma gbi şansımız yok (kaynanamın bağırış çağırışı kalpten götürcen oğlum beni diye yakarışları sebebi ile) ona soğuk davrandığım için oda tripli bana yanlış mı yapıyorum.
sana bakamıcak kocayla neden evlendin

Bu durumdan dolayı vicdan azabı çekiyodum az önce acaba abartıyomuyum diye ama kafama takıuorum takınca haliyle eşime de yansıtıyorum bu sefer onunla da sorun oluyo. Böyle en rahatı geliyo bana. Çok sağolun

Kayinvalideniz sizin sağlığınızdan ve huzurunuzdan önemli değil. Saygılı ama mesafeli olun yeter

Back
X