- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Subliminal mesaj mı verdiler acaba bu müstehcen sahnelerleMerhaba hanımlar. Ben çok yakın akrabama akşam oturmaya gitmiştim. Hadi film izleyelim deyip bir film açtı. Karısı akrabam ben izliyoruz. Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı. Sonrasında ben araya mesafe koymadım ve birkaç problemimde ona anlattım ağladım destek oldu geldi gitti. Hiç saçma bir davranışını görmedim. Son zamanlardaki haberlerden sonra insan ne düşüneceğini bilemez oldu. Sizce bir yanlış var mı?
Asdasfafsfads disko disko partizani .Merhaba hanımlar. Ben çok yakın akrabama akşam oturmaya gitmiştim. Hadi film izleyelim deyip bir film açtı. Karısı akrabam ben izliyoruz. Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı. Sonrasında ben araya mesafe koymadım ve birkaç problemimde ona anlattım ağladım destek oldu geldi gitti. Hiç saçma bir davranışını görmedim. Son zamanlardaki haberlerden sonra insan ne düşüneceğini bilemez oldu. Sizce bir yanlış var mı?
Merhaba hanımlar. Ben çok yakın akrabama akşam oturmaya gitmiştim. Hadi film izleyelim deyip bir film açtı. Karısı akrabam ben izliyoruz. Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı. Sonrasında ben araya mesafe koymadım ve birkaç problemimde ona anlattım ağladım destek oldu geldi gitti. Hiç saçma bir davranışını görmedim. Son zamanlardaki haberlerden sonra insan ne düşüneceğini bilemez oldu. Sizce bir yanlış var mı?insanlar bazı şeyleri yanlış anlamak istiyorsa zaten ne yapsanız bir yanlış anlama olacaktır...siz doğru davrandığınızdan emin olur yeterki....ama...fazla samimiyet hiç bir zaman iyi değil..belirli bir mesafe herzaman olmalı kişiler arasında
whehehehehegeAsdasfafsfads disko disko partizani .
Diriditditdit ay Laykto movitmovit
Çünkü konuyu okuyunca böyle oldum.whehehehehege
Subliminal mesaj mı verdiler acaba bu müstehcen sahnelerle
Acaba yeni çıkan dizinin 3. Bölüm bilmem kaçıncı dk mı izlettiler. Ben korkumdan izlemedimKatılıyorum davet edip müstehcen şeyler izletmişler.. Gel 3lü olalım demek istemişler bence
Mstehcn yazmak yetmez, m******** yazmalıydınız, biz bip koyardık oraya.mstehcn sahneler
Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı.
Seks/lifeFilm neymiş acaba ya? Aklımızda olsun da kadın arkadaşlar gelince izlemeyelim birlikte. Sonra mazallah adımız çıkmasın
S.ks yazacaksın ama lütfen...Seks/life
Banlanmam inşS.ks yazacaksın ama lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?