- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
- Konu Sahibi Terazikizi
-
Allah Allah , niye böyle acaba....bizim zamanımız da böyle değildi okul arkadaşlıkları.Haklısınız cevapta vermek istemiyorum çok kötülük yapma eğilimindeler.
Rekabet, burs ve para için, statü kaygısı vs. Cidden üniversitede arkadaşlık kurulmuyor.Allah Allah , niye böyle acaba....bizim zamanımız da böyle değildi okul arkadaşlıkları.
Onda haklısınız ama bir sefer yardım edince hep istiyorlar sürekli mesaj atıyorlar vs ödev proje olsun ama benim ihtiyacım olduğunda kimsede yardım etmiyor, merhaba merhaba deyince bile yüz buluyorlar ondan bende iletişimi kestim artık.mesafeli olmak demek selamı sabahı kesmek demek değildir ki.
Bence sen doz tutturmayı bilmeyen birisin.
yani okulda yardım etmekten çok gurup çalışması vardır ve çok zevklidir. biz mesela bir evde 15-20 kişi olduğumuzu hatrılarım. Birileri bir şeyler yapar, birileri yemek yapardı, birileri ne bilim bir yeri temizlerdi. birileri kaytarırdı. ve kızlı erkekli. çok güzel yıllardı yaaa.Onda haklısınız ama bir sefer yardım edince hep istiyorlar sürekli mesaj atıyorlar vs ödev proje olsun ama benim ihtiyacım olduğunda kimsede yardım etmiyor, merhaba merhaba deyince bile yüz buluyorlar ondan bende iletişimi kestim artık.
yoluna devam et...onlar senden zamanla uzaklaşacaktır..bende sevmem sırnaşık hain arkadaşları..yani kendini arkadaş zannedenleri...Merhabalar, önceki konularımda nasıl mesafeli olunur vs diye sizlere danışmıştım, son zamanlarda fakültemdeki herkese mesafe koydum merhaba bile dememeye özen gösteriyorum çünkü herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama bu seferde iyice yapışıyorlar mesaj atıyorlar yardıma ihtiyacın olursa derslerde söyle diye ama 4 yıl boyunca ben enayiögşbş ödevlerine projelerine yardım ettiğim halde bana yardım eden olmadı üstüne üstlük çoğunun kötülüğümü istediğini biliyorum kurdukları tümcelerden belli, ne yapmam lazım sizce?
Rekabet, burs ve para için, statü kaygısı vs. Cidden üniversitede arkadaşlık kurulmuyor.
Aynen katılıyorum size, aynı ğniversitede farklı bölümlerde okuyan çocukluk arkadaşlarım var sadece onlarla görüşüyorum artık okul içinde.yoluna devam et...onlar senden zamanla uzaklaşacaktır..bende sevmem sırnaşık hain arkadaşları..yani kendini arkadaş zannedenleri...
Yok özel üniversitede okumuyorum , odtüde elektrik mühendisliği öğrencisiyim.özel üniversitede kurulmuyor sanırım.
benim üniversiteden halen görüştüğüm onlarca arkadaşım var.
bizim zamanımızda iyiydi.
Yok özel üniversitede okumuyorum , odtüde elektrik mühendisliği öğrencisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?