Mesafe koyunca iyice yapışan arkadaşlar

Terazikizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
397
216
48
Merhabalar, önceki konularımda nasıl mesafeli olunur vs diye sizlere danışmıştım, son zamanlarda fakültemdeki herkese mesafe koydum merhaba bile dememeye özen gösteriyorum çünkü herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama bu seferde iyice yapışıyorlar mesaj atıyorlar yardıma ihtiyacın olursa derslerde söyle diye ama 4 yıl boyunca ben enayiögşbş ödevlerine projelerine yardım ettiğim halde bana yardım eden olmadı üstüne üstlük çoğunun kötülüğümü istediğini biliyorum kurdukları tümcelerden belli, ne yapmam lazım sizce?

yardıma ihtiyacınız olmadığını söyleyin.
biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var deseniz yanlış mı anlarlar bilmiyorum.

Haklısınız cevapta vermek istemiyorum çok kötülük yapma eğilimindeler.

mesafeli olmak demek selamı sabahı kesmek demek değildir ki.
Bence sen doz tutturmayı bilmeyen birisin.
Onda haklısınız ama bir sefer yardım edince hep istiyorlar sürekli mesaj atıyorlar vs ödev proje olsun ama benim ihtiyacım olduğunda kimsede yardım etmiyor, merhaba merhaba deyince bile yüz buluyorlar ondan bende iletişimi kestim artık.

Onda haklısınız ama bir sefer yardım edince hep istiyorlar sürekli mesaj atıyorlar vs ödev proje olsun ama benim ihtiyacım olduğunda kimsede yardım etmiyor, merhaba merhaba deyince bile yüz buluyorlar ondan bende iletişimi kestim artık.
yani okulda yardım etmekten çok gurup çalışması vardır ve çok zevklidir. biz mesela bir evde 15-20 kişi olduğumuzu hatrılarım. Birileri bir şeyler yapar, birileri yemek yapardı, birileri ne bilim bir yeri temizlerdi. birileri kaytarırdı. ve kızlı erkekli. çok güzel yıllardı yaaa.
bunlardan mahrum kalarak hayatı zehir ediyorsun kendine.

Merhabalar, önceki konularımda nasıl mesafeli olunur vs diye sizlere danışmıştım, son zamanlarda fakültemdeki herkese mesafe koydum merhaba bile dememeye özen gösteriyorum çünkü herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama bu seferde iyice yapışıyorlar mesaj atıyorlar yardıma ihtiyacın olursa derslerde söyle diye ama 4 yıl boyunca ben enayiögşbş ödevlerine projelerine yardım ettiğim halde bana yardım eden olmadı üstüne üstlük çoğunun kötülüğümü istediğini biliyorum kurdukları tümcelerden belli, ne yapmam lazım sizce?
yoluna devam et...onlar senden zamanla uzaklaşacaktır..bende sevmem sırnaşık hain arkadaşları..yani kendini arkadaş zannedenleri...

İnsanları sürekli kötülük yapma, kuyu kazma vs.eğiliminde görmek bence bir tür hastalıktır. Bence siz güvensiz bir insansınız. mesela yardım edecek durumunuz ve zamanınız varsa edersiniz bunu niye enayilik olarak görüyorsunuz ki anlamadım.

yoluna devam et...onlar senden zamanla uzaklaşacaktır..bende sevmem sırnaşık hain arkadaşları..yani kendini arkadaş zannedenleri...
Aynen katılıyorum size, aynı ğniversitede farklı bölümlerde okuyan çocukluk arkadaşlarım var sadece onlarla görüşüyorum artık okul içinde.

Yok özel üniversitede okumuyorum , odtüde elektrik mühendisliği öğrencisiyim.

ilginç geldi ya.
ya sana hep değişik tipler denk gelmiş maalesef.

halbuki üniversite dönemi en eğlenceli , arkadaşlığın, dayanışmanın sıkı olduğu bir dönemdir.
ben 2000'lerin başında mezun oldum.

Back
X