mesafe....

valla yeri geliyo dipdibeykende mesafeler aşılmaz olabılıyor,yada tam tersi uzakken ilişkiyi yıllarca sürdürebılenlerde oluyor..
sevginiz ve saygınız belirler bu durumu

benim daha önceki iki ilişkim uzak mesafe ilişkisiydi. sizin böyle olacak diye bir genelleme yapamam sadece kendi örneğimi vermek adına yazıyorum, zira her ilişki kendi şahsına münhasırdır. eski iki sevgilimle de elimizden geldiğince her fırsatta biraraya geldik, arada öyle aylar falan geçmedi hiç, paramızı yola yatırdık 1 saatte olsa görüştük. ikisi de yaklaşık 3 yıl sürdü ve bitti. ben beceremedim uzak mesafe işini. hoş belki o kişiler yakında olsa 3 yıl da sürmez daha erken gerçeği görür ayrılırdım. sonra ilk defa aynı şehirden bir sevgilim oldu, eşim birkaç hafta içinde evlenmeye karar verdik. ve şükürler olsun herşey çok yolunda. yanında olunca daha rahat paylaşabiliyorsun herşeyi, adamın halini tavrını, tepkilerini daha rahat gözlemleyebiliyorsun. mesela işten çıkınca ne ruh halinde olur, başı ağrıyınca ne yapar bizzat görüyorsun. avantajı çok yani. uzak olmak dezavantaj ama bu sanırım genellenebilir birşey değil, uzak olup evlilik sürdüren ve mutlu olanlar da tanıyorum. ben yapamadım sadece.

Olur olmaması % 1 belkide daha da düşük bu oran..

İnsan görmek ister, dokunmak ister, hissetmek ister, ister de ister kısa süre için sıkıntı değilde sürekli konularda sıkıntı bir süre sonra yokluğuna alışıyorsun başka hayatlar yaşamaya başlıyorsunuz ve o gözden ırak gönülden ırak oluyor...

bi sorum daha olacak esim nisanlım deil sewgilim is nedeniyle baska ilde yasıyor ayda bir iki ayda bir belki üç ay da bir bile görüsme fırsatmz oluyor ve cok kısa en fazla birgün geçirebiliyoruz ama hergün ilk günki gibi heycanla konusmalar mesajlasmalarımız var bende bi degisklik olmadı aynı heycan acaba onun içinde gecerlimidr hala görüsmeyi dewam ettiriyosa o da benm gibimidr???

yo iste bende bunu anlayamadm burdayken bi ayrlr bi barsr bi küserdik gittiğinden beri hep özlem hep hasret dilinden düsmez oldu

Bizim aramızda okyanuslar var. Enson 1 hafta önce gördüm onu. En son bir hafta önce elini tuttum. Okyanusları aşıp gittim yanına.
Ama eğer bir ilişkide sadakat varsa gönülden ırak olmaz... Çok zor tabi uzak olması... beklemek çok zor... Sonu mutluluksa değer bence...

olmuyo bi mantık erdiremedim
Yüzünü görmediğin,gözgöze gelmediğin bir insanı daha rahat kırarsın.
Telefondan veya başka şeyle gece gündüz iletişim kursan bile yanında olamadığın için, yada yanında olmadığı için ne yaptığını kimle görüştüğünü nereye gittiğini anlatıldığı kadar bilirsin.
Vesveselere engel olabilirsen sorun yok.

mutluluk olacak ins

Erkekler uzak mesafede odaklanamıyor .Ayrılık oluyor sonu.Ikı kez yasadım.Sonunda uzulebilirsin.Gercı benimkiler yurtdısıydı..O en zoru.Zor olsa da sevdiğin icin dayanıyorsun ama erkegin sevgisi derinleşmiyor.(

yo iste bende bunu anlayamadm burdayken bi ayrlr bi barsr bi küserdik gittiğinden beri hep özlem hep hasret dilinden düsmez oldu

görüşmediğiniz için kavga edecek vakit bulamıyorsunuzdur.

herkes farklı şekilde yaşar, istisnalar kaideyi bozmaz derler.

sizi düşünce ve duygularınız nasıl belki sizi daha çok sevdiğini anlamıştır, sevgisi özlemi artmıştır yada farklı haltlar yiyordur dikkat çekmemek sizden de vazgeçmemek için yapıyordur. Yani her şey olabilir onu tanıyan sizsiniz kalbinize güvenin, o size doğruyu söyler

aklıma gelmeyeni aklıma getirdiğinz iççin tesekkürler:)...... konu şu ki... cok degismedi ama daha da iyi oldu ben kızınca ile alttan almaya basladı beni sewiydu ama asıkmıydı ?bunu blmiodum su an soruyorum asık olmasa üç ayda bir görüsüyorz az da olsa lgisi azalmaz mıydı

Erkekler uzak mesafede odaklanamıyor .Ayrılık oluyor sonu.Ikı kez yasadım.Sonunda uzulebilirsin.Gercı benimkiler yurtdısıydı..O en zoru.Zor olsa da sevdiğin icin dayanıyorsun ama erkegin sevgisi derinleşmiyor.(
bende bile bi rahatlık olustu o tam tersi değismedi yokluyorm bazen acaba değisecek mi diye yok hergün deil her dakika hasretten bahseder oldu tabi nereye kadar böyle dewam edermi?

Ben şehirler arası iki yıl görüştüm. Senede 20 gün anca görüyordum. Sonunda evlendik

hiç umudum yok sizde de varmıydı böyle düsünceler
Aksine. Bende korku umutsuzluk yoktu. O hep sevgisini belli ederdi. İzne çıktığında annesinden önce benim memleketime gelirdi. Allahın doğusunda ama jestlerini hep yapardı. Hep arardı, saatlerce konuşurduk. Bazen uykum gelirdi anca o zaman bırakırdı konuşmayı. Aslında benden çok o istedi beni sende gözlemlemelisin onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…