Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yo iste bende bunu anlayamadm burdayken bi ayrlr bi barsr bi küserdik gittiğinden beri hep özlem hep hasret dilinden düsmez olduOlur olmaması % 1 belkide daha da düşük bu oran..
İnsan görmek ister, dokunmak ister, hissetmek ister, ister de ister kısa süre için sıkıntı değilde sürekli konularda sıkıntı bir süre sonra yokluğuna alışıyorsun başka hayatlar yaşamaya başlıyorsunuz ve o gözden ırak gönülden ırak oluyor...
Bizim aramızda okyanuslar var. Enson 1 hafta önce gördüm onu. En son bir hafta önce elini tuttum. Okyanusları aşıp gittim yanına.
Ama eğer bir ilişkide sadakat varsa gönülden ırak olmaz... Çok zor tabi uzak olması... beklemek çok zor... Sonu mutluluksa değer bence...
Yüzünü görmediğin,gözgöze gelmediğin bir insanı daha rahat kırarsın.olmuyo bi mantık erdiremedim
mutluluk olacak insBizim aramızda okyanuslar var. Enson 1 hafta önce gördüm onu. En son bir hafta önce elini tuttum. Okyanusları aşıp gittim yanına.
Ama eğer bir ilişkide sadakat varsa gönülden ırak olmaz... Çok zor tabi uzak olması... beklemek çok zor... Sonu mutluluksa değer bence...
yo iste bende bunu anlayamadm burdayken bi ayrlr bi barsr bi küserdik gittiğinden beri hep özlem hep hasret dilinden düsmez oldu
aklıma gelmeyeni aklıma getirdiğinz iççin tesekkürler:)...... konu şu ki... cok degismedi ama daha da iyi oldu ben kızınca ile alttan almaya basladı beni sewiydu ama asıkmıydı ?bunu blmiodum su an soruyorum asık olmasa üç ayda bir görüsüyorz az da olsa lgisi azalmaz mıydıgörüşmediğiniz için kavga edecek vakit bulamıyorsunuzdur.
herkes farklı şekilde yaşar, istisnalar kaideyi bozmaz derler.
sizi düşünce ve duygularınız nasıl belki sizi daha çok sevdiğini anlamıştır, sevgisi özlemi artmıştır yada farklı haltlar yiyordur dikkat çekmemek sizden de vazgeçmemek için yapıyordur. Yani her şey olabilir onu tanıyan sizsiniz kalbinize güvenin, o size doğruyu söyler
bende bile bi rahatlık olustu o tam tersi değismedi yokluyorm bazen acaba değisecek mi diye yok hergün deil her dakika hasretten bahseder oldu tabi nereye kadar böyle dewam edermi?Erkekler uzak mesafede odaklanamıyor .Ayrılık oluyor sonu.Ikı kez yasadım.Sonunda uzulebilirsin.Gercı benimkiler yurtdısıydı..O en zoru.Zor olsa da sevdiğin icin dayanıyorsun ama erkegin sevgisi derinleşmiyor.(
hiç umudum yokBen şehirler arası iki yıl görüştüm. Senede 20 gün anca görüyordum. Sonunda evlendik![]()
Aksine. Bende korku umutsuzluk yoktu. O hep sevgisini belli ederdi. İzne çıktığında annesinden önce benim memleketime gelirdi. Allahın doğusunda ama jestlerini hep yapardı. Hep arardı, saatlerce konuşurduk. Bazen uykum gelirdi anca o zaman bırakırdı konuşmayı. Aslında benden çok o istedi benihiç umudum yoksizde de varmıydı böyle düsünceler