Mesafeden anlamayan yuzsüz davranan insanı nasıl kendinizden uzaklaştırırsınız?

T
Kızlar cidden bunaldım. Bu kaçıncı benzer konum sayamadım. Ama yüzsüzleştiler artık. Biz altlı üstlüyüz. 2 görümcem var biri uzakta okuyor biri yakın bu yuzden sık sık annesinin evine geliyor. Doğal olarak bize de geliyor zırt bırt 7 aylık oğlumu ve büyk kızımı sevmeye. Arada bi kitabını defterini alıp ders yapmaya geliyo sanki burda ögretmen var.

Geldiginde ise dersiniz kumandayı alır eline istediği kanalı açar uzatir ayağını benim yapmadığım keyfi yapar.

Ben ise nefret ediyorum bu kızdan çok rahatsız oluyorum onlarda beni sevmez. İlk evlendiğimiz zaman çoook kavgalar ettik bunla. Ama çok seviyomuş gibi sürekli konuşma çabasında. 2 güler 1 laf sokar.
Kv de geliyodu sürekli ama o eşimle küsmüş 1 aydır gelmiyo bi oh çektim.

Neyse eşim rahatsız olduğumu biliyor ki kendi bile kapı çaldığında gayet sesli gene neye geliyo bunlar diyerek açmışlığı var.
2-3 kere denk geldi hepsinde kovaladi resmen. Birinde "sen niye zırt bırt geliyosun, bebek sevmeye geliyosun bizimde başımızı şişiriyosun o sesinle filan dedi bu küstü gitti. benimde suratım asıktı ve sonraki gördüklerimde hiç konuşmadım oda pek gelmedi gelsede 2 dk durup konusmadan gitti. yani artık anlaması gerekmez mi benimde istemediğimi? Her seferinde azarladi esim yani. Anlatıyorum ki yuzsuz oldugunu anlayın. Oğlum yürümeye başlasın valla alıcam ikisini bırakıcam onlara doya doya sevsinler bende kendime 1 saat de olsa vakit ayiririm. gelmelerine gerek kalmayınca gelmezler inş.

Neyse bu simdi barıştı kendi kendine gene geliyor. 2 gündür gelmiyodu , önceki gün geldi kapiyi caldı acmadım cama geldi kapiyi ac diye işaret ediyo dedim isim var afedersin ağda yapıyorum dedim. Daha Cocuklari soruyo. Zaten onlar olmasa 1 saniye giremez kapıdan.

bugun geldi gene direk kumandayı aldı tv yi degistriyo sormadan her zaman ki gibi. Samimiyetsiz samimiyetsiz muhabbet açıyo hımm öyle mi iyimiş filan diyip geçiştirdim. Soğuk davrandığımda da öyle canım cicim yapıyo ki şaşarsınız
Şimdi sorunum ise bu kızdan nasıl kurtulucam kızlar. Çok yumuşak yüzlüyüm . Daha diğeri uzakta Allahtan. Konuşmak istemiyorum sürekli gelmesini istemiyorum mesafeli olmak istiyorum artık kendi dünyamda. sürekli görmek zorunda değilim haksız mıyım?. kendisini sevmiyorum oda beni(arkamdan söylediklerine göre öyle) ama sırf gıcıklığım için geliyor.eminim.
Yuzyuze de bunlarla konusmak imkansız insana söyleyeceğini de unutturuyolar.

cidden doldum artık sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bu tarz bi insanı nasıl uzaklaştırırsınız kendinizden ? Uzun oldu kusura bakmayın
Ters tepki yap hoşgeldiniz de hoş karşıla.allah allah diyip şaşkınlık geçirince bir daha gelmez:DD

Kızlar cidden bunaldım. Bu kaçıncı benzer konum sayamadım. Ama yüzsüzleştiler artık. Biz altlı üstlüyüz. 2 görümcem var biri uzakta okuyor biri yakın bu yuzden sık sık annesinin evine geliyor. Doğal olarak bize de geliyor zırt bırt 7 aylık oğlumu ve büyk kızımı sevmeye. Arada bi kitabını defterini alıp ders yapmaya geliyo sanki burda ögretmen var.

Geldiginde ise dersiniz kumandayı alır eline istediği kanalı açar uzatir ayağını benim yapmadığım keyfi yapar.

Ben ise nefret ediyorum bu kızdan çok rahatsız oluyorum onlarda beni sevmez. İlk evlendiğimiz zaman çoook kavgalar ettik bunla. Ama çok seviyomuş gibi sürekli konuşma çabasında. 2 güler 1 laf sokar.
Kv de geliyodu sürekli ama o eşimle küsmüş 1 aydır gelmiyo bi oh çektim.

Neyse eşim rahatsız olduğumu biliyor ki kendi bile kapı çaldığında gayet sesli gene neye geliyo bunlar diyerek açmışlığı var.
2-3 kere denk geldi hepsinde kovaladi resmen. Birinde "sen niye zırt bırt geliyosun, bebek sevmeye geliyosun bizimde başımızı şişiriyosun o sesinle filan dedi bu küstü gitti. benimde suratım asıktı ve sonraki gördüklerimde hiç konuşmadım oda pek gelmedi gelsede 2 dk durup konusmadan gitti. yani artık anlaması gerekmez mi benimde istemediğimi? Her seferinde azarladi esim yani. Anlatıyorum ki yuzsuz oldugunu anlayın. Oğlum yürümeye başlasın valla alıcam ikisini bırakıcam onlara doya doya sevsinler bende kendime 1 saat de olsa vakit ayiririm. gelmelerine gerek kalmayınca gelmezler inş.

Neyse bu simdi barıştı kendi kendine gene geliyor. 2 gündür gelmiyodu , önceki gün geldi kapiyi caldı acmadım cama geldi kapiyi ac diye işaret ediyo dedim isim var afedersin ağda yapıyorum dedim. Daha Cocuklari soruyo. Zaten onlar olmasa 1 saniye giremez kapıdan.

bugun geldi gene direk kumandayı aldı tv yi degistriyo sormadan her zaman ki gibi. Samimiyetsiz samimiyetsiz muhabbet açıyo hımm öyle mi iyimiş filan diyip geçiştirdim. Soğuk davrandığımda da öyle canım cicim yapıyo ki şaşarsınız
Şimdi sorunum ise bu kızdan nasıl kurtulucam kızlar. Çok yumuşak yüzlüyüm . Daha diğeri uzakta Allahtan. Konuşmak istemiyorum sürekli gelmesini istemiyorum mesafeli olmak istiyorum artık kendi dünyamda. sürekli görmek zorunda değilim haksız mıyım?. kendisini sevmiyorum oda beni(arkamdan söylediklerine göre öyle) ama sırf gıcıklığım için geliyor.eminim.
Yuzyuze de bunlarla konusmak imkansız insana söyleyeceğini de unutturuyolar.

cidden doldum artık sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bu tarz bi insanı nasıl uzaklaştırırsınız kendinizden ? Uzun oldu kusura bakmayın

Ne kadar saygisizlar yaa. Laf arasında kız çok sıkılıyorum valla bi evlenn valla her gün sendeyim desene belki korkar gelmez

Öff kendi aileniz olsa tabii gelecekler onlar benim ailem dersiniz eş ailesi olunca kanal değiştirmesi bile batmış

yaşınız kaç bilmiyorum ama 21 yaşında ki bir çocuğun lafı ile yemekten kesilmek falan anlamsız. Siz kendinizi biliyorsunuz değil mi, birileri laf söylese ne olur söylemese ne olur. Ayrıca laf sokmak çirkin bir eylem ne ise derdiniz birbiriniz ile karşılıklı açık açık konuşun. Konuları önemsizleştiriyorsunuz bu şekilde.
Hmmm. 21 yaş ve çocuk? Müge anlı nın fazla etkisinde kaldınız sanırım. O da 22 ye kadar çocuk diyormuş. Bir velim söylemişti. Ergenliğe kaçta girecek o zaman? 25 yaşında mı? 30 yaşında da akıllı uslu genç bir kız olur o zaman

Ben görümcenizin yerinde olsam asla size gelmezdim çünkü ben düşüncenizi biliyorum , yazdiklariniz cok kirici ve bir ömür sizi silmek icin yeterli.Demekki siz gorumcenize gercek dusuncelerinizi tam gosterememissiniz Bence acik acik soyleyin bize yazdiginiz gibi net.Kimse bu dusuncelerden sonra sizin gormek istemez colugunuzdan cocugunuzdan bile sogur.Birde esinize cok sasirdim kizkardesine yaklasimi bir kardese yakismayacak kadar kotu.Ben boyle erkeklere guvenmiyorum.Kardesine bunu yapan gun gelir size neler yapar.Potansiyel kötü biri iste..Neyse.Iki erkek kardese sahip biri olarak yazdiklarinizdan etkilendim.Umarim benim kardeslerim karilariyla anlasamadim diye beni bu kadar kucultmezler.
Arkadaşım ben ilk evlendigimden beri.öylelerdi hiç bi zaman canım kardeşimm modunda degillerdi zaten ki ben bozayim aralarini. Ama birşey olsa canını verir kardeşine. Yeri geldi benide ezdi onlar için onlarla anlaşamadığım için konu boşanmaya geldi. Zamanla kendisi gördü gerçek yüzlerini. Her zaman da o şekilde davranmıyor zaten. Mesela ozaman karpuz almıştık büyük diye yarısını onlara verdi eşim. gorumce getirip kapıya bıraktı sizden bişey istemiyooz diyerek sebepte onu markete götürmemişiz. Buna deli olmuştu eşim. onun üstüne denk gelince oyle davrandı. Yani benle anlaşıp anlşamama değil mesele

Back
X