T
D
Ters tepki yap hoşgeldiniz de hoş karşıla.allah allah diyip şaşkınlık geçirince bir daha gelmezKızlar cidden bunaldım. Bu kaçıncı benzer konum sayamadım. Ama yüzsüzleştiler artık. Biz altlı üstlüyüz. 2 görümcem var biri uzakta okuyor biri yakın bu yuzden sık sık annesinin evine geliyor. Doğal olarak bize de geliyor zırt bırt 7 aylık oğlumu ve büyk kızımı sevmeye. Arada bi kitabını defterini alıp ders yapmaya geliyo sanki burda ögretmen var.
Geldiginde ise dersiniz kumandayı alır eline istediği kanalı açar uzatir ayağını benim yapmadığım keyfi yapar.
Ben ise nefret ediyorum bu kızdan çok rahatsız oluyorum onlarda beni sevmez. İlk evlendiğimiz zaman çoook kavgalar ettik bunla. Ama çok seviyomuş gibi sürekli konuşma çabasında. 2 güler 1 laf sokar.
Kv de geliyodu sürekli ama o eşimle küsmüş 1 aydır gelmiyo bi oh çektim.
Neyse eşim rahatsız olduğumu biliyor ki kendi bile kapı çaldığında gayet sesli gene neye geliyo bunlar diyerek açmışlığı var.
2-3 kere denk geldi hepsinde kovaladi resmen. Birinde "sen niye zırt bırt geliyosun, bebek sevmeye geliyosun bizimde başımızı şişiriyosun o sesinle filan dedi bu küstü gitti. benimde suratım asıktı ve sonraki gördüklerimde hiç konuşmadım oda pek gelmedi gelsede 2 dk durup konusmadan gitti. yani artık anlaması gerekmez mi benimde istemediğimi? Her seferinde azarladi esim yani. Anlatıyorum ki yuzsuz oldugunu anlayın. Oğlum yürümeye başlasın valla alıcam ikisini bırakıcam onlara doya doya sevsinler bende kendime 1 saat de olsa vakit ayiririm. gelmelerine gerek kalmayınca gelmezler inş.
Neyse bu simdi barıştı kendi kendine gene geliyor. 2 gündür gelmiyodu , önceki gün geldi kapiyi caldı acmadım cama geldi kapiyi ac diye işaret ediyo dedim isim var afedersin ağda yapıyorum dedim. Daha Cocuklari soruyo. Zaten onlar olmasa 1 saniye giremez kapıdan.
bugun geldi gene direk kumandayı aldı tv yi degistriyo sormadan her zaman ki gibi. Samimiyetsiz samimiyetsiz muhabbet açıyo hımm öyle mi iyimiş filan diyip geçiştirdim. Soğuk davrandığımda da öyle canım cicim yapıyo ki şaşarsınız
Şimdi sorunum ise bu kızdan nasıl kurtulucam kızlar. Çok yumuşak yüzlüyüm . Daha diğeri uzakta Allahtan. Konuşmak istemiyorum sürekli gelmesini istemiyorum mesafeli olmak istiyorum artık kendi dünyamda. sürekli görmek zorunda değilim haksız mıyım?. kendisini sevmiyorum oda beni(arkamdan söylediklerine göre öyle) ama sırf gıcıklığım için geliyor.eminim.
Yuzyuze de bunlarla konusmak imkansız insana söyleyeceğini de unutturuyolar.
cidden doldum artık sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bu tarz bi insanı nasıl uzaklaştırırsınız kendinizden ? Uzun oldu kusura bakmayın