Mesafeden anlamayan yuzsüz davranan insanı nasıl kendinizden uzaklaştırırsınız?

Çok teşekkür ederim evet öyle babasi eşimi görünce geliyor genelde... görümce genelde gündüz geliyor ama. Tavsiyenizi uyguluycam çok haklısınız 🙏🤗
yanlışı baştan yapmışsınız ama artık yapmayın
eve gelip kumandayı eline mi alıyor azikçe alın elinden ben bunu izliyorum diyip kanal değiştirin
ha eleştirecek olursa da hiiiiç bakmayın yüzüne

İlerde sakın evlatların büyüdüğünde kızını tembihle sakın ağbinin evine gitme de gelin rahatsız olur kızınızdan ama sakın yollamayın gelininiz rahatsız olmasın ilerde sende kayınvalide olacaksın oğlun da eşine sizin kızınız için aynısını derse üzğlmeyin sakın
Benim de var bi oglum, bi de kizim olsun isterim açıkçası. Ama oglum evlendikten sonra kizim zirt pirt cat kapi oğlumun evine gidemez, ben de gitmem, cunku orda sadece oglum yok ayni zamanda bi de eşi var ve onun da bi hayatı var rahat etmeye hakkı oldugu bi evi var. Ayni sekilde kizim evlendiginde oglum da zirt pirt gidemez.

Kimse yegenini her allahın gunu canı istediginde görmüyor. Kimse kimseyi bu kadar rahatsiz edemez bunlari kendisinin dusunmesi gerek işi kovulmaya kadar vardırmaması gerek.

Ayrica yegen gormeye gelip tv karsisina kitlenmek bana pekte iyi niyetli gelmedi yegen gormek bahane bence. Amac rahatsizlik vermek. Kendi evinde tv yok mu kendi evinde izlesin o zaman.

benim öz kardeşim her gün gelmez evime. insanların bi özel hayatı var kimse çatkapı hergün gelemez bu kişi kardeş bile olsa. belki müsait değil belki misafiri gelecek belki kendisi gidecek belki yalnız kalmak istiyor belki kocasına romantik yemek hazırlıycak başbaşa yiyecekler belki işi var vs vs vs.

Sevmedigim ve beni de sevmediginden emin oldugum bir gorumcem olsa, altli ustlu oturuyor olsak ve ikidebir cikip gelse bundan hoslanmadigimi ifade ederim uygun bir dille. Iste filanca, sen boyle cikip geliyorsun ama ben her an uygun olmuyorum, gelmeden once ararsan memnun olurum vs gibi bir girizgah yapabilirsiniz. Bir de beni sevmiyor demissiniz,o zaman bu konusmayi hayli hayli yapabilirsiniz. Beni sevmeyen insani birak, sevdigim insani bile her dk evimde istemem, cat kapidan nefret ederim.

Benim bi komşum böyle. 2 senedir oturduğumuz sitenin üst katında yaşıyor ama tanışmamistik, pek öyle birbirine git gel olan bir apartman da değil zaten. Tam taşınmamiza yakın bi sabah bi şey için kapımızı çaldı tanıştık. Başlarda çok da iyi anlaştık. Ne yapsa gelir bize de getirir. Markete giderken kapıyı çalar bir şey laizm mi diye vs. Ama samimiyet arttıkça sinir bozmaya başladı. Sabahın 10unda gelmeler. Uyanır uyanmaz aramalar. Her gün kahve içmeye çağırıp her gün kahve içmeye gelmek istemeler. Neyse biz sitedeki yan bloktaki daha büyük daireye geçtik zırt pırt kapıya gelmelerinden kurtulduk bir şekilde ama sabah aramaları her gün davet etmeleri geçmedi. Geç yatmayı seven ve geç uyanan biriyim elli kere söylememe ragmen her sabah 9-10 arıyor açmazsan yine arıyor yine arıyor. Boyle şey görmedim.

Bir de tanıdıkça kıskanç ve dedikoducu biri olduğunu fark edince ipler koptu. Ailesinin bile en özel en anlatılmayacak şeylerini anlatıyor. Diğer arkadaşlarınin arkasından konuşup telefon çalınca ayyy canımm diye açıyor. Bu dedim aynısını bana da yapıyor o zaman. Yani tüm bunlara rağmen aşırı da iyi biri ama sanırım çift karakterli bu yönlerini görmeden önce tanıdığım en iyi insan diyordum, tanıdıkça şok oldum. Ve çok fena nazarı değiyor öyle böyle değil. En nazara inanmam diyeni bile inandırır. Üstüne bir de evde tuhaf sesler duyduğunu falan söyledi 😱 onun yüzünden kaç gece uykusuz kaldım Allah biliyor.

Hal böyle olunca hayatımdan Çıkarmaya karar verdim ama birden çok da samimi olmuştuk. Neyse sonra bi konuda dedikodu yapıyordu beni de dahil etti çok pis çemkirdim. 1 tepki vereceksem 10 verdim. Kötü mü yapıyorum acaba diye vicdanım arasında çok kaldım ama zamanla o da geçti. Çok özürler diledi çok uğraştı hala arıyor ediyor ama kesinlikle evime girip çıkmasını istemiyorum her gün bahane buluyorum. Artık ısrar etmiyor yavas yavaş koptum.

Sizde akrabalık da varmış ama sizi huzursuz eden kimseye acımayın. Bir şekilde bir şeyleri bahane edin. Alttan aldığınız durumları alttan almayın tepki koyun ve mecburi sebepler dışında görüsmeyi kesin. Kimse bizden değerli değil çünkü

Kızlar cidden bunaldım. Bu kaçıncı benzer konum sayamadım. Ama yüzsüzleştiler artık. Biz altlı üstlüyüz. 2 görümcem var biri uzakta okuyor biri yakın bu yuzden sık sık annesinin evine geliyor. Doğal olarak bize de geliyor zırt bırt 7 aylık oğlumu ve büyk kızımı sevmeye. Arada bi kitabını defterini alıp ders yapmaya geliyo sanki burda ögretmen var.

Geldiginde ise dersiniz kumandayı alır eline istediği kanalı açar uzatir ayağını benim yapmadığım keyfi yapar.

Ben ise nefret ediyorum bu kızdan çok rahatsız oluyorum onlarda beni sevmez. İlk evlendiğimiz zaman çoook kavgalar ettik bunla. Ama çok seviyomuş gibi sürekli konuşma çabasında. 2 güler 1 laf sokar.
Kv de geliyodu sürekli ama o eşimle küsmüş 1 aydır gelmiyo bi oh çektim.

Neyse eşim rahatsız olduğumu biliyor ki kendi bile kapı çaldığında gayet sesli gene neye geliyo bunlar diyerek açmışlığı var.
2-3 kere denk geldi hepsinde kovaladi resmen. Birinde "sen niye zırt bırt geliyosun, bebek sevmeye geliyosun bizimde başımızı şişiriyosun o sesinle filan dedi bu küstü gitti. benimde suratım asıktı ve sonraki gördüklerimde hiç konuşmadım oda pek gelmedi gelsede 2 dk durup konusmadan gitti. yani artık anlaması gerekmez mi benimde istemediğimi? Her seferinde azarladi esim yani. Anlatıyorum ki yuzsuz oldugunu anlayın. Oğlum yürümeye başlasın valla alıcam ikisini bırakıcam onlara doya doya sevsinler bende kendime 1 saat de olsa vakit ayiririm. gelmelerine gerek kalmayınca gelmezler inş.

Neyse bu simdi barıştı kendi kendine gene geliyor. 2 gündür gelmiyodu , önceki gün geldi kapiyi caldı acmadım cama geldi kapiyi ac diye işaret ediyo dedim isim var afedersin ağda yapıyorum dedim. Daha Cocuklari soruyo. Zaten onlar olmasa 1 saniye giremez kapıdan.

bugun geldi gene direk kumandayı aldı tv yi degistriyo sormadan her zaman ki gibi. Samimiyetsiz samimiyetsiz muhabbet açıyo hımm öyle mi iyimiş filan diyip geçiştirdim. Soğuk davrandığımda da öyle canım cicim yapıyo ki şaşarsınız
Şimdi sorunum ise bu kızdan nasıl kurtulucam kızlar. Çok yumuşak yüzlüyüm . Daha diğeri uzakta Allahtan. Konuşmak istemiyorum sürekli gelmesini istemiyorum mesafeli olmak istiyorum artık kendi dünyamda. sürekli görmek zorunda değilim haksız mıyım?. kendisini sevmiyorum oda beni(arkamdan söylediklerine göre öyle) ama sırf gıcıklığım için geliyor.eminim.
Yuzyuze de bunlarla konusmak imkansız insana söyleyeceğini de unutturuyolar.

cidden doldum artık sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bu tarz bi insanı nasıl uzaklaştırırsınız kendinizden ? Uzun oldu kusura bakmayın

Kızlar cidden bunaldım. Bu kaçıncı benzer konum sayamadım. Ama yüzsüzleştiler artık. Biz altlı üstlüyüz. 2 görümcem var biri uzakta okuyor biri yakın bu yuzden sık sık annesinin evine geliyor. Doğal olarak bize de geliyor zırt bırt 7 aylık oğlumu ve büyk kızımı sevmeye. Arada bi kitabını defterini alıp ders yapmaya geliyo sanki burda ögretmen var.

Geldiginde ise dersiniz kumandayı alır eline istediği kanalı açar uzatir ayağını benim yapmadığım keyfi yapar.

Ben ise nefret ediyorum bu kızdan çok rahatsız oluyorum onlarda beni sevmez. İlk evlendiğimiz zaman çoook kavgalar ettik bunla. Ama çok seviyomuş gibi sürekli konuşma çabasında. 2 güler 1 laf sokar.

Neyse eşim rahatsız olduğumu biliyor ki kendi bile kapı çaldığında gayet sesli gene neye geliyo bunlar diyerek açmışlığı var.
2-3 kere denk geldi hepsinde kovaladi resmen. Birinde "sen niye zırt bırt geliyosun, bebek sevmeye geliyosun bizimde başımızı şişiriyosun o sesinle filan dedi bu küstü gitti. benimde suratım asıktı ve sonraki gördüklerimde hiç konuşmadım oda pek gelmedi gelsede 2 dk durup konusmadan gitti. yani artık anlaması gerekmez mi benimde istemediğimi? Her seferinde azarladi esim yani. Anlatıyorum ki yuzsuz oldugunu anlayın. Oğlum yürümeye başlasın valla alıcam ikisini bırakıcam onlara doya doya sevsinler bende kendime 1 saat de olsa vakit ayiririm. gelmelerine gerek kalmayınca gelmezler inş.

Neyse bu simdi barıştı kendi kendine gene geliyor. 2 gündür gelmiyodu , önceki gün geldi kapiyi caldı acmadım cama geldi kapiyi ac diye işaret ediyo dedim isim var afedersin ağda yapıyorum dedim. Daha Cocuklari soruyo. Zaten onlar olmasa 1 saniye giremez kapıdan.

bugun geldi gene direk kumandayı aldı tv yi degistriyo sormadan her zaman ki gibi. Samimiyetsiz samimiyetsiz muhabbet açıyo hımm öyle mi iyimiş filan diyip geçiştirdim. Soğuk davrandığımda da öyle canım cicim yapıyo ki şaşarsınız
Şimdi sorunum ise bu kızdan nasıl kurtulucam kızlar. Çok yumuşak yüzlüyüm . Daha diğeri uzakta Allahtan. Konuşmak istemiyorum sürekli gelmesini istemiyorum mesafeli olmak istiyorum artık kendi dünyamda. sürekli görmek zorunda değilim haksız mıyım?. kendisini sevmiyorum oda beni(arkamdan söylediklerine göre öyle) ama sırf gıcıklığım için geliyor.eminim.

cidden doldum artık sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bu tarz bi insanı nasıl uzaklaştırırsınız kendinizden ? Uzun oldu kusura bakmayın
benzer olaylari yasadim ..yasamaya devam ediyorum.karsindaki sana uymayan insanlar uyum beklenmez ama saygi ..maalesef de onu da bilmiyorlar.
İssiz biriyle evlenecektiniz o da olmadigina gore.
Bu devran boyle devam eder.

Açikça söyleyin o halde.
Tamam çocukları görmeye geliyorsun anladım ama her kafana estiğinde gelemezsin,bebek uyuyor olur, ben kafamı dinlemek /dinlenmek istiyor olabilirim,müsait olmayabilirim ki zaten her gün görmek zorunda da değilsin,kendime göre bir düzenim var,sende derslerinle ilgilen,arkadaşlarınla gez,başka mesgaleler bul diyebilirsiniz mesela.
Tamam bende istemem çat kapı gelinsin ama söylerim yani,arkadan dolaşmaya,surat asmaya vs gerek yok,insanız dilimizin ucunda kelimeler,uygun cümleler kurarak gayette set çekebilir,dur diyebiliriz. İletişim önemli.
Sizce bunu mesajla yazsam saçma mı olur?bu insanlarla yuz yuze konuşulmuyorrrr denedim ..

Oglunu vermek icin neden yurumesini bekliyorsun anlamadim onuda ver ikisinide ver bir iki saat sende kafa dinle iste

Kiza üzüldüm ya.sizin kardeşleriniz gelince de kovalıyor mu eşiniz?
Yoksa kayın aileye has bi durum mu
Ne bekliyodunuz ki aile apartmanı sonuçta
Yok,onlari kendisi kovaliyor:)
Off zor bu isler,sevmedigim gorumcem gelsin istemem,fakat abisi kovsun da istemem valla gozumden duser.
Benim aileme yapilsin istemem,zaten onlar da kirkta bir gelir...
Kendileri olcuyu bilse keske,ya da canimizi sikmasalar,guzelce gecinilse...

bence televizyon bozulsun bi süre. ben kendi ablamın evinde oturduğum yerden kalkamıyorum benden rahatsız olmasınlar diye. çocuk sevmeye geliyormuş öyleyse tv izlemesine gerek yok. verin çocuğu siz de dışarı çıkın işiniz çıksın aniden al sen çocuğu ben işim bitince alırım senden de apartmanda ver çocuğu sen de çık git.

Cocuklari yollayin bir sure bikarlar hemen

Sizde bu kadar konuşuyosunuz eşinizde keza neler demiş. Bi ‘ artık gelme bize ‘ demek zor olmamalı bu saatten sonra.

Kiza üzüldüm ya.sizin kardeşleriniz gelince de kovalıyor mu eşiniz?
Yoksa kayın aileye has bi durum mu
Ne bekliyodunuz ki aile apartmanı sonuçta
Yok,onlari kendisi kovaliyor:)
Off zor bu isler,sevmedigim gorumcem gelsin istemem,fakat abisi kovsun da istemem valla gozumden duser.
Benim aileme yapilsin istemem,zaten onlar da kirkta bir gelir...
Kendileri olcuyu bilse keske,ya da canimizi sikmasalar,guzelce gecinilse...
Ama ne alaka yani benim ailem de zırt bırt gelip hatta ben yokken bile gelip esimi rahatsiz etse (ki asla) usulunce konuşurum yani. Ki 1 aydir ailemle görüşmüyorum her hafta cagirmama ragmen gelmiyorlar. 3 ay görüsmediğimiz de oldu dan diye cıkıp gelmediler . Artik görümceler kv gelince hoşgeldin deme geregi bile duymuyorum cok olağan birşey yani her dk geldikleri icin. Hatta bazen acaba ben mi onların evindeyim diye süpheye düşüyorum . Yani herkesi kendiniz gibi sanmayin hanımlar herkes efendi nerde ne yapmasini bilip ona göre davranmıyor hatta rahatsız oldugumu bilip gıcıklıgıma yapıyolar

Ama ne alaka yani benim ailem de zırt bırt gelip hatta ben yokken bile gelip esimi rahatsiz etse (ki asla) usulunce konuşurum yani. Ki 1 aydir ailemle görüşmüyorum her hafta cagirmama ragmen gelmiyorlar. 3 ay görüsmediğimiz de oldu dan diye cıkıp gelmediler . Artik görümceler kv gelince hoşgeldin deme geregi bile duymuyorum cok olağan birşey yani her dk geldikleri icin. Hatta bazen acaba ben mi onların evindeyim diye süpheye düşüyorum . Yani herkesi kendiniz gibi sanmayin hanımlar herkes efendi nerde ne yapmasini bilip ona göre davranmıyor hatta rahatsız oldugumu bilip gıcıklıgıma yapıyolar
Diyorum ya iste sevmedigim gorumcem diye,birisi de bana gorumce oldu,insanin gozunun icine baka baka yapardi yapacagini,ama yine de esim kovsun istemem gelse ki geldi de.
Ama itiraf edeyim cok zorlandim,ellerim cay ikram ederken icimden kendime kizdim hala neden yapiyorum bunu diye.
benim esim beni tanir,kendi gorusur beni suruklemez,fakat yine de eve gelene surat asamam,aileden boyle ogrendik,sanirim ondan...

Ben görümcenizin yerinde olsam asla size gelmezdim çünkü ben düşüncenizi biliyorum , yazdiklariniz cok kirici ve bir ömür sizi silmek icin yeterli.Demekki siz gorumcenize gercek dusuncelerinizi tam gosterememissiniz Bence acik acik soyleyin bize yazdiginiz gibi net.Kimse bu dusuncelerden sonra sizin gormek istemez colugunuzdan cocugunuzdan bile sogur.Birde esinize cok sasirdim kizkardesine yaklasimi bir kardese yakismayacak kadar kotu.Ben boyle erkeklere guvenmiyorum.Kardesine bunu yapan gun gelir size neler yapar.Potansiyel kötü biri iste..Neyse.Iki erkek kardese sahip biri olarak yazdiklarinizdan etkilendim.Umarim benim kardeslerim karilariyla anlasamadim diye beni bu kadar kucultmezler.

Back
X