Mesafeden anlamayan yuzsüz davranan insanı nasıl kendinizden uzaklaştırırsınız?

T
Ters tepki yap hoşgeldiniz de hoş karşıla.allah allah diyip şaşkınlık geçirince bir daha gelmezD

Ne kadar saygisizlar yaa. Laf arasında kız çok sıkılıyorum valla bi evlenn valla her gün sendeyim desene belki korkar gelmez

Öff kendi aileniz olsa tabii gelecekler onlar benim ailem dersiniz eş ailesi olunca kanal değiştirmesi bile batmış

Hmmm. 21 yaş ve çocuk? Müge anlı nın fazla etkisinde kaldınız sanırım. O da 22 ye kadar çocuk diyormuş. Bir velim söylemişti. Ergenliğe kaçta girecek o zaman? 25 yaşında mı? 30 yaşında da akıllı uslu genç bir kız olur o zaman

Arkadaşım ben ilk evlendigimden beri.öylelerdi hiç bi zaman canım kardeşimm modunda degillerdi zaten ki ben bozayim aralarini. Ama birşey olsa canını verir kardeşine. Yeri geldi benide ezdi onlar için onlarla anlaşamadığım için konu boşanmaya geldi. Zamanla kendisi gördü gerçek yüzlerini. Her zaman da o şekilde davranmıyor zaten. Mesela ozaman karpuz almıştık büyük diye yarısını onlara verdi eşim. gorumce getirip kapıya bıraktı sizden bişey istemiyooz diyerek sebepte onu markete götürmemişiz. Buna deli olmuştu eşim. onun üstüne denk gelince oyle davrandı. Yani benle anlaşıp anlşamama değil mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…