Mesafeler aşka engel midir?

Teşekkür ediyorum canım, umarım dediğin gibi olur Herkes, nasıl mutlu olacaksa, hakkında en hayırlısı ne olacaksa Tanrım onu nasip etsin inşallah

Bahsettiginiz sevgiliniz eski konunuzdaki sorumlulugu oolmayan kisi mi?

Hayır, sorumsuz olan eski erkek arkadaşımdan buraya gelmeden önce konuşup ayrıldım. Buraya gelişimin 5.ayında şimdiki erkek arkadaşımla tanıştım, o zamandan beri de beraberiz çok şükür.

Ask uzaktan yasanmaz. Birseyleri paylasamadiktan sonra sikintilar ve stres baslar. Telefonda tartismalar, yuz ifadesi gozukmediginden yanlis anlamalar. Ben 4-5 sene bunlari yasadim. Sonunda bitti

Hayirlisi tabi canim Allah ne yazdiysa onu yasiyoruz biraz da bizim elimizde tabi ama her iliski farkli ve kisilikler.. Ben uzaktan iliski yurutemem mesela ama yurutup mutlu evlilik yasayan insanlar bile var o yuzden siz biliyorsunuz kendinizi ve sevgilinizi ona gore aklinizdaki sorulari konusup anlasip dogru karari verirsiniz canim

Ask uzaktan yasanmaz. Birseyleri paylasamadiktan sonra sikintilar ve stres baslar. Telefonda tartismalar, yuz ifadesi gozukmediginden yanlis anlamalar. Ben 4-5 sene bunlari yasadim. Sonunda bitti

Benimkisi sadece 1 sene böyle sürecek diye, umuyorum ki başarabiliriz. Ama bahsettiğin gibi, o yüz ifadesinin görünmemesi, yeri gelince sarılıp gönül almalar filan imkansızlaşacağı gibi düşünceler beni de biraz korkutuyor. :18: Ki ben de kendimi biliyorum biraz geçimsiz bir insanım :26: Yine de aşkım için elimden geleni yapacağım.

Son düzenleme:
Mesafeler engel degil saniyordum deli gibi seviyordum bağlanmıştım o uzaktayken. Geldi tam bit hayal kırıklığı hatalarini öğrendim aldatma olarak kabul etmeyen hatalarini. Oysaki aldatti benim icin mesafeler sorun degil yeterki karsimdakide bn gibi beklesin götü başı oynamasin

Ben 2006 da tanıştığım şimdiki eşimle, sadece 1,5 sene yanyana olabilmiştik aynı üni. okuduğumuz için.. Sonrasında hep ayrıydık ama içimde en ufak bir soğuma uzaklaşma olmadı... Senede 2-3 kere de olsa o kadar uzak olmasına rağmen görüşebildiğimz kadar görüşüyorduk hayallerimizde hiçbir değişiklik olmadı... Şükürler olsun o bana ben ona sadık kaldık... Yani hiçbir şey engel değil bence sevgiye, aşka... Ve sabrımızın sefasını da yaşıyoruz şimdi.. Şükürler olsun meyvemiz bile yolda...

Canim eger birbirinizi taniyorsaniz ama ikinizden birinin uzaga gitmesi gerekiyorsa, iliskinizi cok guzel bi sekilde yurutebilirsiniz. Ama onu sadece bir kere gorup sevgilinolup ayda bir kere gormeye devam edersen bu bence iliski olmaz. Her ne olursa olsun, mesaj skype yadabaska seylerle, yuzyuze gorusmeler bir olmuyor. Onu gordugun zaman daha baska seyler ogreniyorsun onun hakkinda. Gercek mimiklerini goruyorsun. Askerlik yada meslek yuxunden uzak bir yere gidecek ve donecekse hic sorun yok ama oyle degilse bence bir daha dusun.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah!

Evet kişilikler çok önemli mesafe olayında kesinlikle o yüzden her aşk için mesafeler aşka engel değildir diyemiyoruz

Ohh ne güzel Allah ayırmasın, analı babalı da büyütsün :)

mesafeler aska degil olsa olsa iliskilere engeldir öncelikle...
4 yildir 600 km uzaklikla yürüttüğümüz bi iliskimiz var bizim erkek arkadasimla..
gun geldi bi ay icinde on gunu iki haftayi beraber gecirdik gun geldi iki ay gorusemedik..başlarda cok zordu onumuzdeki yillar hic bitmicekti sanki.ben hep olumsuzdum oysa hep olumlu. uzak olsak da hayatımdasin bu bile yetiyo bana derdi hep.sonra zamanla uzakliklara alistik bazen diyorum ki acaba eskisi gibi sevmiyo muyuz ama sonra fark ediyorum ki alismak zorundaydik yurutmek icin.ve nolursa olsun varligi bile yeterdi.bu kadar gunluk hayatimda yokken bi o kadar da vardi aslinda.bunlar hep seninle alakali.nasil baktiginla nasi sevdiginle nasi bi insan oldugunuzla alakali.guclu olmak gerekiyor her sıkıntısında ondan yanında olmani beklememen gerekiyo mesela.bazen oyuncu olup pembe yalanlar soylemek zorunda kaliyosun sonra, yalaninin agirligini tasima pahasina o uzulmesin diye..cok ozluyosun oyle boyle degil ama bir de kavusmalari vardır ki anlatilmaz...iste dersin o zaman herseye deger:) anlayisli olduktan sonra hersey çözülüyor. kavga etmeyi bile bastan ogreniyorsun cunku uzakta olan sevgilyle yakindaki gibi kavga edemezsin edersen eger altinda kalirsin o agirliklarin ki bunu da yasaya yasaya ogrenirsin mesela yataga kus girmemek lazim kuralini ayni yataklarda olmasaniz bile uygulamalisinizdir.gece yanında herseyi unutturacak nefesi olmayacak unutma bilincaltina yardimci ol ve kus uyuma kuralini iliski felsefeniz yaparsiniz ha bi de tabi az para harcamak lazim olacak onlar sonra

bunun gibi biseyler iste :)

beklemeye deger diyebiliyorsan eger hic durma, hic durmadan bekle

Benim ilişkim şöyle aynı memleketteyiz dersaneden tanıştık üni.ye hazırlandık tercihi aynı yere yaptık ve aynı yer oldu memleke döndük 3 ayda 2 kez görüşebildik sadece aynı şehirde olup mesafe girebiliyor mu bilmiyorum ama görüşmemek hele ki uzun süreliyse mesafe bence.. ama çok sükür kavgalarımızda olsa devam ediyoruz ve eğer üni.yi ayrı yerlerde okusaydık devam ettirebilirdik çünkü aynı şehirde bile farklı yerlerdeymişiz gibi görüşemiyoruz.. küs uyumama kuralını kesinlikle ilişkimizde şartlandırcam teşekkür ederim :)

aynı şehirde olup neden görüşemediğiniz de önemli ama.biraz az geldi görüşme sayınız bana ama şartlar önemli tabikii

sana katılıyorum.eğer aynı şehirde tanışıp bişeyleri aşıp sonra araya mesafe girdiyse sorun değil beklenir her şekilde.ama ayrı şehirlerde başlamak çok zor.

aynı şehirde olup neden görüşemediğiniz de önemli ama.biraz az geldi görüşme sayınız bana ama şartlar önemli tabikii
Ya ben ondan önce geldim memlekete o benden bi hafta sonra geldi üç hafta ayrı kaldık arada konuştuk ben onu kırdım o yüzden öyle bi zaman geçti sonra o işe girdi işten dolayı görüşemedik 3 hafta falan sonra ramazan girdi araya oruç tuttuğum için gündüzleri çıkamadım akşam ailem izin vermiyor zaten. Pek denk gelemedik yani bu tür şeyler ama diyorumki evimi biliyor istese 5 dk da olsa gelip sürpriz yapabilirdi bunu söylediğimde de sen kızarsın ki öyle pat diye geldiğimi söylesem dedi bende hayır kızmazdım dedim tabi bunu konuşurken bi süre sonra okuduğumuz şehre döndük ben önce gittim o da iki gün önce geldi görüştük burda, burdayken pek sorun yok zaten sık sık görüşüyoruz ama memlekette benim ailem bilmediği için ve arkadaşlarım çevremde az olduğu için çıkacak bahane bulamıyorum her zaman bu da bi sebep.. Uzun oldu ama :)

değildiiiir. ben erkek arkadaşımı lisede tanıdım. 14 15 yaşlarındaydım şuan 23 yaşındayım. ve muhteşem bir hayatım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…