Ne zamandır ben de bunun gibi bir konu açmayı düşünüyordum, konu sahibi arkadaş sağolsun, benim yerime açmış, rahatladım :)
Ben şuan yurtdışındayım, 7 aydır bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi çok seviyoruz. Farklı kültürlerden gelmemize rağmen, çok ortak yönümüz var, hayata, aileye bakışımız aynı ve birlikte bir gelecek kurmak istiyoruz. Ancak, önümüzdeki yıl kendi ülkesine dönüp bir yıl kadar gönüllü olarak bir yerde hizmet etmesi gerekli (hükümetten doktora bursu almak için başvuru yapacak, ve bu gönüllü hizmet başvurusu için çok önemli). Ben ise bu sürede, Türkiye'ye dönüp çalışmayı planlıyorum. Sürecin sonunda Tanrım izin verir de bir aksilik çıkmazsa, ya birlikte başka bir ülkeye taşınacağız, ya da o Türkiye'ye taşınacak benim için. Niyeti ciddi, evlilik istiyor. Henüz evlenme teklifi etmedi (çünkü ona göre evlenme teklifi edildiği süreden itibaren bir yıl gibi bir süre içinde evlenilir), ancak gelecekle ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Hakikaten çok seviyorum, onun da beni tüm kalbiyle sevdiğini biliyorum.
Burada birlikte geçireceğimiz son 1 ay kaldı, ve açıkçası bazen onu ne kadar özleyeceğimi düşünüp, yanı başımdayken ağlamaya başlıyorum. Beni her zaman teselli ediyor, sürekli internetten görüşeceğiz, telefonlarımızda whatsapp, skype yüklü olacak, mesajlaşacağız, asla iletişimimiz kopmayacak, tatillerde ziyaretine geleceğim, sen de geleceksin ailem bekliyor (ailesi buraya geldi, onlarla da tanıştım, skype'ta da görüşürüz sürekli onlarla), sonrasında da hep birlikte olacağız diye, ve bu sözlerinde samimi olduğunu da biliyorum ama uzaktan ilişki yaşamaya alışkın biri olmadığım için çok korkuyorum bu güzel ilişkiyi kaybetmekten.
Uzattım, biliyorum. Sözün özü: Eğer ilişkisini benim gibi böyle uzaktan yürüten, benzer bir durumda olan arkadaşlar varsa, dertlerimizi, korkularımızı, yeri gelince sevinçlerimizi paylaşalım, birbirimize tavsiyelerde bulunalım, destek olalım çok isterim.

Belki de böyle bir grup halihazırda mevcuttur, öyle ise yerini gösterirseniz çok sevinirim