• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafeler aşka engel midir?

Engeldir. ne kadar sadık olursa olsun o an onun nerde ne yaptığını asla bilemezsiniz
illa kötü yani aldatma anlamında demiyorum
evdeyim der maça gider arkadaşlarıyla buluşur yani dışardadır aslında
maça gitmesinde dışarda olmasında bi sakınca yok tabiki ama sonuçta bi yalan bu
bunlar örnek tabiki benim düşüncem
uzaktan ilişki hiç yaşamadım daha önce. benim sevgilim yanı başımda aramızda 15-20 dk mesafe var :D
Yani ben yapamazdım herhalde uzaktan ilişki. her türlü zorluğu var. Güven özlem şüphe...

Engeldir. ne kadar sadık olursa olsun o an onun nerde ne yaptığını asla bilemezsiniz
illa kötü yani aldatma anlamında demiyorum
evdeyim der maça gider arkadaşlarıyla buluşur yani dışardadır aslında
maça gitmesinde dışarda olmasında bi sakınca yok tabiki ama sonuçta bi yalan bu
bunlar örnek tabiki benim düşüncem
uzaktan ilişki hiç yaşamadım daha önce. benim sevgilim yanı başımda aramızda 15-20 dk mesafe var :D
Yani ben yapamazdım herhalde uzaktan ilişki. her türlü zorluğu var. Güven özlem şüphe...
Kişiye göre değişiyor bence bende senin gibi düşünüyorum ama güven sorunum yok ama yanımda olduğu halde içim içimi yiyor bazen

Kişiye göre değişiyor bence bende senin gibi düşünüyorum ama güven sorunum yok ama yanımda olduğu halde içim içimi yiyor bazen

benimde kendi sevgilim için güven sorunum yok. ama yinede ben uzaktan ilişki yürütmek istemezdim
zaten herkes kendi düşüncelerini yazıyo bana göre böyle.

Karsı tarafta o g.t yoksa engeldir. Kolayına kacmayı tercih eder, ayse imiş fatma imiş de fark etmeyecegi için etrafından herhangi biriyle olmayı yegler. Belki de coktan birliktedir.

Karsı tarafta o g.t yoksa engeldir. Kolayına kacmayı tercih eder, ayse imiş fatma imiş de fark etmeyecegi için etrafından herhangi biriyle olmayı yegler. Belki de coktan birliktedir.
Bence bahane değil.. Çok tartışan bir çift uzaktan nasıl yürütebilir ? Bunun gibi ilişkilerin uzaktan yürüyebileceğini sanmıyorum. Kişi ve ilişkiye bağlı yürütebilmek

biz aşırı tartışırdık yanyanayken itiş kakış falan :D aramıza mesafeler girdi pek fazla yanyana gelemiyoruz fakat mesafler kıymet bindirdi aşkımıza :) umarım herkesin böyle olur :) kimse ayrılmasın sevdiğinden

Sevmeye mesafeler engel değildir bence. Araya mesafe girince değerini anlıyorsun karşındaki insanın ne kadar sevdiğini anlıyorsun. Kıymet biliyorsun iyi oluyor bir yandan da :)

Kişiye göre değişiyor bu bakış tabii kimi kıymete biner diyor kimi yürümez diyor.. Ben sevdiğimle ayrı yerde olsam nasıl olurdu pek emin değilim doğrusu görüşemediğim için çok kavga çıkarırdım heralde ki aynı şehirde sık sık görüşmüyoruz. Allah sevenleri ayırmasın. :)

Back
X