• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafeler Aşki Öldürür Mü??

bencede mesafeler değil aşkı insan öldürür.bende ilişkimizin 2. yılında erkek arkadaşımı üniversite için kıbrısa gönderdim 3 yıldır orada.onu oraya kendi ellerimle gönderdim her bir eşyasını katladım koydum bavuluna aralarına küçük notlar sıkıştırsım hırka ördüm elerimle daha neler neler... okulun ilk 2 yılı özlemimizden sevgimizden içimiz acırdı konuşurken ağlardık telefonlarda son yıl (yani 1 ay öncesine kadar) şimdi ise 13 gündür ayrıyız sebebi kıskançlık 10 yıl uzak kalsam 3 ayda bir görseydimde böyle bitmeseydi diyorum.

aşkın büyüsüne kapıldıgımız dönemlerde mesafeler daha heyecan katabilir yalnız zaman geçtikce bu katlanılmaz hale gelir düşünün örnegin sevgiliniz yanınızda yok sürekli görmek istiyorsunuz nerede olup neler yaptıgını bilmiyorsunuz bu daha bir merak uyandırır merak kıskançlığı dallandırır kıskançlıkta ayrılıgı körükler mutlu son yazamıyorum ne yapayım

bence mesafe aşkı öldürmüyo.benim sevgilim askerde ve gelmesine 50 gün kaldı.ve askerde olduğu için istediğimiz zaman konuşamıyoruz tabiki kavgalarımız oluyo ama hemen barışıyoruz.ama hiç kolay olmuyo bu bir gerçek.bence bu tür ayrılıklar ilişki için iki insanın birbirine olan sevgisini denemesi için çok iyi bir sınav.zaten gerçekten birbirini sevenler bu tür ayrılıkların üstünden gelebilir.

hayır tabiki öldürmez:( biz iki sene birlikteydik,sürekli telefondaydk. gözlerimiz doluyodu aşktan.ve yazıdaki gibi gerçekten onun yanındayken zaman cok cabuk geciyordu:( bitirdi ama olsun mesafeyle ilgisi yok:)

esimle 4 sene flort ettik. ben turkiyede o amerikada. bazen 2 gunlugune haftasonu icin turkiyeye beni gormeye geldigi oldu. 1 gunu de yolda gecerdi. simdi inanamiyorum. bu bizimkisi ne buyuk askmis. evlendik cok sukur. ask sinir tanimazzz Şeniz

Mesafeler aşkı öldürmez. Eğer aşk gerçek aşksa bilakis büyür yüreklerde koskocaman olur. daha çok bağlanılır. biz de sevgilimle 2 buçuk yıldır ayrı ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama; bedenen yanında olmasamda her anım onunla..

valla ben 4 senedir eşimi tanıyorum son 1 senedir evliyiz ve bu dört yıl içinde toplasan 2 ay etmez birlikte olduğumuz aramızda 5000 km varr senelerdir.ve biz uzakken başladık bu ilişkiye.hala beraberiz allahıma bin şükür.ama şimdide şunu soruyorum kendime acaba uzak olduğumuz birbirimizi çok özlediğimiz içinmi bu kadar sürdürebildik acaba sürekli yanyana olsaydık bu kadar ilerlermiydik.bazen geliyo 15-20 rüya gibi geçiyo kavga edecek bile olsak nasılsa ayrılıcaz yine en iyisi şu günlerimizde kavga etmeyelim diye alttan alıyoruz.ama beraber olsaydık eğer böyle olurmuydu diye çok düşündüm ve hala düşünüyorum.umarım olmaz sevgileeeer

mesafeler aşkı sevgiyi hiçbir zaman öldürmez heleki şimdiki zamanda telefon desen herkesde, var aramazsan mesaj atarsın, görmek istersen internet var görüntülü konuşabilirsin, şimdi bu imkanlar varken biri mesafe var diyorsa o kişinin beklentileri farklıdır aşk değil sevgi değildir. Genelde de nedense mesafeler erkeklerin bahanesi olur. Önceden ne telefonla arıyabiliyorlarmış nede internet varmış ama sevgi bağları hiç kopmamış. onun için mesafe bahane :)

evet dogru mesafeler oldunca ve zaman gectikce kavgalar cok daha artiyo ama gercek sevgi asla bitmez,bitmesini istesende bitmez tipki bizim askimla olan sevgimiz gibi 2senedir birlikteyiz ve birbirimizi cok cok seviyoruz cok zorluklari atlattik bitanem benim cok ozluyom onusenağlamasenağlama

ben yıllar önce tatilde b,irine aşık oldum..çok karşılaştık ama tanışmadık..
ben istemedim küçüktüm..
çekingendim..
ve ben onu 4 yıl unutmadım...
değil mesafe adını dahi bilmeden bi gün biyerde karşılaşmak umuduyla bekledim..
gün saydım..
sonra allah çıkardı karşıma...hiç umrumda değildi mesafeler..
ama olmadı...onun hayatında başkası vardoı çünkü...

Back
X