mesafeler engel mi

rmntkkomedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
31
1
merhaba arkadaşlar

çok yakın bi arkadaşım evlendi geçtiğimiz yaz kocası asker ve onun sayesinde gittiği yerde çalışan asker biriyle tanıştım bende herşey çok güzel beni düşünüyor iyiliğimi istediğinide biliyorum her gece konuşuyoruz nerdeyse kendinden fedakarlık ettiğini düşünüyorum..bende arkadaşımın yaşadığı şehre gitmek istiyordum onları görmeye ama gidersem konuştuğum kişiyide görücem bi yandan görmek istiyorum ama bi yandada yanlış anlaşılmaktan korkuyorum..birşeylere başlarsak uzaktan uzağa yürütülebilir mi ve karşımdaki kişinin daha önce hiç ilişkisi olmamış..sizce napmalıyım nasıl davranmalıyım

Bence engel değildir mesafeler iki taraf da tüm benliğini ortaya koyuyorsa. Hissettikleriniz karşılıklı gibi görünüyor yazdığınıza bakılacak olursa bu yüzden görüşmeniz bişeylerin başlaması için bi adım olabilir. Gidin ve görüşün derim ben, hatta 4lü bi yemege çıkın öncelikle de utanma sıkılma olmasın ilkinde, bol şans şimdiden :))

Mesafeler engel değil ama bizim insanimiz mesafeleri engel hale getiriyor. Baksana şuan bile yanina gidersem yanlis anlasilirim kafasindasin. Daha şimdiden mesafeleri engel hale getirmissin bile.. Bu şekilde olursan evet mesafeler sizin için koskoca bir engel olur..

kendinden emin olan insana mesafe engel değil ama çok nadir uzaktan ilişki yürütebilen çıkıyor.insan istediği zaman görmek vakit geçirmek istiyor.bu da uzakken her zaman mümkün olmuyor.sosyal hayatı var ikinizin de.girdiğiniz ortamlarda yanınızdaki karşı cins sorun yaratıyor kim olursa olsun.ve iş uzarsa tamamen kopuyor.

Değildir eğer gercekten seven iki insan icin.Ayrıca daha önce hic iliskisi olmamıs birinden bahsediyorsak cünkü daha önce iliskisi olan bir insan öbürünü tercih edebilir özleyebilir vs eğer aralarında o iliskide mesafe sorunu yoksa

Mesafeler engel değil bence ama kişiden kişiye de değişebilir bilmiyorum. Ben de uzaktan yürütmeye çalışıyorum ustelik 2 senedir neredeyse kameradan ve fotoğraftan başka görüşmeden zor tabi ama her zorlugun arkasi guzellik yaza nisanlanacagim Allah in izniyle. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum her sey güzel olack diye her sey dusuncede bitiyor siz de öyle yapın eminim her sey güzel olacak hakkinizda hayirlisi olsun:KK3::KK39:

Mesafeler engel değil bence ama kişiden kişiye de değişebilir bilmiyorum. Ben de uzaktan yürütmeye çalışıyorum ustelik 2 senedir neredeyse kameradan ve fotoğraftan başka görüşmeden zor tabi ama her zorlugun arkasi guzellik yaza nisanlanacagim Allah in izniyle. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum her sey güzel olack diye her sey dusuncede bitiyor siz de öyle yapın eminim her sey güzel olacak hakkinizda hayirlisi olsun:KK3::KK39:
teşekkür ederim allah mutlu etsin sizide

muhtemelen duygularınız karsılıklı,
ancak yine de temkinli olmanızı ve yuzyuze gostukten hemen sonra iliskiye baslamamanızı tavsiye ederim.
mesafeler beni yorar diyorsanız da buna gore davranır hic adım atmazsınız.

tanıma aşamasındayız şuanda

O zaman bence hevesli gorunmemekte yarar var.
Ustue basa basa caktirmadan belli edin onun icin degilde arkadasiniz icin o sehre gittinizi.
Yakindan tanima imkaniniz olur.
Hem boylece olasi bi olumsuz durumda bisey olmamis gibi yapip yavas yavas uzaklasirsiniz.
Aksam yemeginemi davet etti?
Kusura bakma arkadasimla anlastik dersin.
Zaten ben arkadasimla vakit gecirmeye gelmistim ayagina yatarsin.

Ne demis irem dericii 'ne daglar denizler engeldir sevene'
Siz mesafeleri engel haline getirmeyin de allahin izniyle mutlu mesut yasarsiniz

Mesafeler engel degil elbette, ama zor sabir isteyen bir is.
Sonucta istedigin zaman goremiyosun .
Pek bisey paylasamiyosun , yani ben yapamazdim .

uzak mesafe ilişkisi zordur.
en basiti küçük bir kavga etseniz büyür de büyür ama yanyana olsanız 1 saatte çözülür gider.
çok büyük fedakarlık istiyor o yüzden

'Beni dusunuyor... İyiligimi istedigini biliyorum... Daha once hic iliskisi olmamis.'

Siz daha iliskiye baslamadan ne dediyse inanmis, sonsuz kredi vermissiniz.

Daha tanima asamasinda bu kadar guven duyarsaniz mesafe elbette sorun olur.

Uzaktan birlikteligin yurutulup yurutulemeyeceginden daha ciddi dikkat ve ozen isteyen kisim bu.

Saglikli bir miktarda supheci ve elbette temkinli olun.

Burnunuzun ucundaki adamlar bile neler yapiyor, onlara bile hemen guvenilmiyor.

X