Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana yardım edin lütfen. ben yeni mezun oldum ve 2 gün sonra memleketime dönüyorum oysa burda kalıyor.her şey çok güzel başlamıştı.gayette iyi gidiyordu.bende uzakta ilşki yapamam diye düşünü yordum o da.ama 2mizde engel olamadık kalbimize.o kadar mantğımla hareket eden ben bile söz geçiremedm,o da.son günlerimizdeyiz şu an çookkta güzel geçiyordu ta ki dün akşam gelene kadar.ailesine anlatmış duurumu annesi de babası da oğlum öyle bi şey olmaz,kız gidiyor,kızında canını yakma gibilerinden bir şeyler söylemişler.bana karşımda bunları ağlayaraksöyledi ve hala elini elimden çekemiyorken..vazgeçemiyorum senden,senin gibi birini de bulamicağımı biliyorum ama uzak işte uzak.kendime güvenemiyorum bunu da seninle anladm gibi şeyler söyledi. evet çok zor bende biliyorum yapabileceğimizin garantisini de veremem,yani kim b, ilşkye başlarken ayrılmıcağının garantisni verebilir ki? onunla olmak istiyorum,kalbim hiç atmadığı kadar hızlı atıyor..onun da dediği gibi 'çıkamıyorum işin içinden.' nolur bi şeyler söyleyin..:l
neden bir süre denemiyorsunuz uzakta da yürütmeyi ; neden hemen vazgeçiyorsunuz ?
okul birmişse sıra iş hayatına atılmakta ; kimbilir hanginiz nerede iş bulacak ; hayat kimbilir neler çıkaracak karşınıza...
bir süre deneyin bence... sadece uzakta bir ilişki yaşarken ; aynı şehirde yaşıyormuşsunuz gibi davranmayı beklemeyin birbirinizden... o zaman daha kolay olacaktır...
her fırsatta da görüşmeye çalışabilirsiniz...