Mesafeler ve aşk..

klbkbr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.689
1.155
333
Çoğu aşk gibi artık mazide kaldı.. sağolun cevaplarınız için ;)

Son düzenleme:
cok zor gercektende yasadim biliyorum, seviyorsaniz ve bu aranizdaki mesafe sadece kosullariniizi birlikte olabilecek kadar iyi duruma getirmek icin belli bir zamani kapsiyorsa o kadar buyutulcek bisi degil yapmayin. ama memleketime demissiniz, okulum biitti demissiniz. yani ne kadardir birliktesiniz, kac yasindasiniz, aranizda ki mesafe ne kadar?

canım kaç senedir birliktesiniz? eğer ilişkiniz sağlam temellere dayanıyorsa, zor da olsa uzaktan yürüyor. hem yarın ne olacağı belli olmaz, gerekiyorsa ayrılırsınız; ama şimdi ayrılmanız saçma bence..

Canimm kafani hic yorma uzaktanda iliskiler yuruyor. Ben hollandada yasiyorum nisanlim turkiyede. sizin mesafe bizimki kadar uzak degildie diye dusunuyorum. Coookkk zor oluyor, coookk ozluyorsun ama seviyorsan mesafe icin askindan vazgecmeye degmez inan bana.
Bak biz bu mesafeye ragmen bir ay sonra evleniyoruz..

Yani ne olursa olsun, sevgilinin gelecekteki kocan olacagindan eminsen askindan sakin vazgecme!! :69:

Benim erkek arkadaşımda uzakta. Kendisiyle 1 yıl arkadaş gibi konuştuk sonra benim için yanıma geldi ilişkimize başladık ayrıca daha çok yeni bir birlikteliğimiz var. Uzaktayken insan çok özlüyor, sokakta el ele sevgilileri görünce üzülüyor ama emin ol kalbi bir tek o insan için atıyor. Tatilleri bekliyorsun yanına gelsinde sımsıkı sarıl diye. Çok kısıtlı zamanlarda görüştğümüz için birbirimizi kırmamak için ekstra özen gösteriyoruz. Yani seven insan uzak yakın dinlemez...

Ayrıca kendine güvenemiyormuş uzak diye. Güvenemiyorsa ileri gitme nolur. Sonra sen üzülürsün. Ben ilişkime başlamadan önce "Eğer başkasına aşık olursan gel bana dürüstçe söyle. Ben sana engel olmam, teşekkür eder arkamı dönerim." dedim. O da öyle bir şey asla olmayacağının sözünü verdi ama olursa -gönül bu sonuçta- kesinlikle benimle paylaşacağının altını çizdi. Uzakta ilişki için birbirine güvenmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aksi takdirde o ilişki yürümez...

Sağlıcakla kal...

neden bir süre denemiyorsunuz uzakta da yürütmeyi ; neden hemen vazgeçiyorsunuz ?
okul birmişse sıra iş hayatına atılmakta ; kimbilir hanginiz nerede iş bulacak ; hayat kimbilir neler çıkaracak karşınıza...

bir süre deneyin bence... sadece uzakta bir ilişki yaşarken ; aynı şehirde yaşıyormuşsunuz gibi davranmayı beklemeyin birbirinizden... o zaman daha kolay olacaktır...
her fırsatta da görüşmeye çalışabilirsiniz...

Sevginin,aşkın değeri daha iyi anlaşılıyor uzakta olunca .. Bizde uzağız şuanda ama yanımdaki insanlardan daha yakın bana :69:
Seviyorsan,seviyorsa herşekilde devsm edersiniz hiç korkup hayallerinizi yıkmayın derim , sağlıcakla kal .

cnm bence abartıyorsunuz benim sevgilimle aramda 18 saat var ve 3 yıldır birlikteyiz sevdikten sonra mesafelerin hiç önemi yok çok özlüyo insan ama sadece sabır allah nasip ederse 10 gün sonra aşkıma kavuşuyorum :1: son olarak tatlım hiç dert etme uzakta ilişkiler yürüyo hatta daha katlanıyo sevgin hemen vazgeçmeyin uzaktada olur deneyin göreceksiniz

Son düzenleme:
fazla dramatik..sen gidersin o gider ama aşk gercekten geldiyse gitmez..yok okul btti hadi kopalım gibi bi mantıkta zaten aska aykırıdır.
gidersin ve denersin olursa olur olmazsa zaten biter. ama hiç denemeden bitirmek hep soru işaretleri bırakır

kızlar bana yardım edin lütfen. ben yeni mezun oldum ve 2 gün sonra memleketime dönüyorum oysa burda kalıyor.her şey çok güzel başlamıştı.gayette iyi gidiyordu.bende uzakta ilşki yapamam diye düşünü yordum o da.ama 2mizde engel olamadık kalbimize.o kadar mantğımla hareket eden ben bile söz geçiremedm,o da.son günlerimizdeyiz şu an çookkta güzel geçiyordu ta ki dün akşam gelene kadar.ailesine anlatmış duurumu annesi de babası da oğlum öyle bi şey olmaz,kız gidiyor,kızında canını yakma gibilerinden bir şeyler söylemişler.bana karşımda bunları ağlayaraksöyledi ve hala elini elimden çekemiyorken..vazgeçemiyorum senden,senin gibi birini de bulamicağımı biliyorum ama uzak işte uzak.kendime güvenemiyorum bunu da seninle anladm gibi şeyler söyledi. evet çok zor bende biliyorum yapabileceğimizin garantisini de veremem,yani kim b, ilşkye başlarken ayrılmıcağının garantisni verebilir ki? onunla olmak istiyorum,kalbim hiç atmadığı kadar hızlı atıyor..onun da dediği gibi 'çıkamıyorum işin içinden.' nolur bi şeyler söyleyin..:l

canım öyle şey olur mu hiç yaa... sevmek gerçek bağlılık sadece fiziki anlamda yakın olmakla olmaz ki... hergün yanyana olup da sevgilerinin birbirlerinin kıymetini bilmeyen ne çok insan var.. fırsatlar yaratırsınız grüşmek için. oanların hayalini kurmak beklemek size gç verir. ben de uzağım sevgilimden hatta bi kaç ay sonra çok daha uzak olucam ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyoruz:34::34:
sen uzaktan yapamam galiba diye aklından geçiriyosan bile sevginin gücünü bi sorgula.. çünkü gerçekten seven uzaklık falan görmez gözü.. tamam herkes ister yakında olmayı ama şartlar ne getiriryosa getirsin sevgiye aşka zarar vermemeli... zorlukları kadar güzellikleri de var. o kısa anlar nası kıymetli oluyo anlatamam.. hem ilerde evlenmekse niyetiniz, eninde sonunda bir araya gelmeyecek misiniz???? kaç saatlik uzaklıpa gidiyosun ki yurt dışından bile ilişkisini sürdüren ne çok tanıdğım var

Biraz fazla üzüntüden olsa gerek büyütmüşsünüz sorunu:)bence kesinlikle engel değil kii pes etmek neden gayet iyide yürütebilirsiniz ilişkinizi...Elbette zorlukları vardır ama aşkta acı çekmek bile zewkli:):)eğer sağlam temelli ilişki ise çok rahat yürütrsünüz hatta dahada sağlamlaşabilir bu mücadeleyle...aşk sadece fiziksel değildir unutma...ne yani arada atlar yanına gelir hergün görüşemeyebilirsiniz belki ama ayda bir yanına gelir uzaktaykende telle konuşur msnde görüşebilirsiniz...diyelim aynı şehirdesin askere gitti beklemesimi zor özlemesimi?beklemesi zor die pesmi etmek lzm kızlar pes etmiyosa erkeklerde etmesin:69:ya çok sağlam temelli ilişki değil yada ortada çok aşırı bi sewgi yok üzgünüm ...biraz mücadele benim sözlüm bana böyle yapmış olsaydı eğer gebertirdim emin ol :):):)benii bulmuşşştaa yok zor yok bilmem nee ya elimi tutçak sonsuza kadar!eğer tutmuyacaksa bahanelerleee karşıma geçipte bana acı çektirmicekk nettlikkk en doğrusuuu:)ben sözlümle ayrı şehirdeyim ve çok gzl bi ilişkimizz var çok şükürrr çokta gzl sürüyoo ..ewlilik planlarında kavga ediyoruz o bile çok keyiflii...SONUNDA KAVUŞMAK VARSAAAAA ÖZLEMEKK GÜZELDİR;)
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM;):34:

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. bizim ilşkimiz çok yeni daha birbirmizi tanıyalı 2-3 ay oldu.ama her şey çok hızlı gelişti son günlerimi full birlkte geçirdik. yani kısaca sağlam temellere dayalı bi ilşkimiz yok birbirmze çok aşkı flnda değiliz,dediğim gbi daha yeni.ve aramızdaki mesafe sadece 4 saat. ben mezun oldum ve onun 2.
üniversitesi olduğundan daha 2.snfa geçti. ilşkinin daHA başında çok ciddi şeyler düşünüyor ve bu yüzden tıkanıp kalıyorum, kalıyoruz...

neden bir süre denemiyorsunuz uzakta da yürütmeyi ; neden hemen vazgeçiyorsunuz ?
okul birmişse sıra iş hayatına atılmakta ; kimbilir hanginiz nerede iş bulacak ; hayat kimbilir neler çıkaracak karşınıza...

bir süre deneyin bence... sadece uzakta bir ilişki yaşarken ; aynı şehirde yaşıyormuşsunuz gibi davranmayı beklemeyin birbirinizden... o zaman daha kolay olacaktır...
her fırsatta da görüşmeye çalışabilirsiniz...

evet bende dedim 2mizde bu kadar istiyorken ,2mize de bu kadar farklı geliyorken deneyelim dedim. ama o eğer bi kaç ay sonra biz ayrılırsak ben mahvolurum benm evlilik hayatım biter.o yüzden baştan her şeyi konuşalım anlaşalım diyor.benden büyük fedakarlıklar istiyor .bende ilşkinin daha başında bana ters gelen şeyleri kabl edemiceğimi söyledim. yani karşılklı hoşlanırsn,konuşursun ilişki başlar,rayına oturur ondan sonra ciddi şeyler düşünülmeye başlanır öyle değil mi kızlar? biz birbrmzi o kdar iyi tanıyp ,aşık değiliz.ben en baştan böyle her dediğini yapamam. ilşki 2 kişinin fedakarlık yapmasıyla yürür bunları bunları istiyorsan sende biraz adım atmalısın diyorum ben bu konuda böyleyim bu konu dışında ne istersen bende yaparım diyor.. yapamicağım şeyler istiyor kendine de mantıklı gelmediği halde ama bende -o kadar katı olan bende- yapamam diyip kestirip atamıyorum. :19: çook istiyorum onunla olmakk :43:

hepinize tek tek teşekkür ederim evet haklısınız uzaklık ilşki için zor olsa da imkansız değil.bende olumsuz bakmıyordum aslında en azından onu kadar.ama o yapamayacğından çok emindi.çünkü aşırı kıskanç ve baskıcı bi yapısı vardı.neymiş o bugün dışarı çıkma diyecekmiş bende burda dışarı çıkmayıp evimde oturacakmışım gibi bana göre çok absürd istekleri vardı. bugüne kadar hiç bi erkek arkdşımın sözünü dinlemedim böyle bir şeyi de kabul etmeyeceğimi söyledim.neymiş efendm ben burda arkdaşlarmla otururken o orda çıldırırmış,her istediğinde çıkıp gelmezmiş felan filan bi sürü bahanesi var.anlayacağınız olmadı bitti.hala içimde ama birlikte olup mutsuz olacağıma böylesi daha iyi oldu.hakkımda hayırlısı .. herkese iyi günler sağolun cvplarınız için

Uzaktan ilişki yürümüyor maalesef,yürütenlerde çok az zaten.göz görmeyince gönülde bir süre sonra unutuyor mu ne yapıyor bilemiyorum ama olmuyor:(:(olamıyor...insan sevdiğinin yanında olmasını istiyor, öyle uzaktan kuru kuru ilişki olmuyor,bir süre sonra çatlaklıklar oluşuyor.Senin için belkide hayırlısı böyleydi canım,daha çok bağlanmadan sevmeden bitti hiç olmazsa.Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka çare yok:(:(:(

Mesafeler aşka engel değil..
Ben ve sevgilim iki ayrı şehirde okuduk,O istanbulda yaşıyor ben İzmirde önceleri ayda iki kez, sonraları her hafta buluşmaya başladık.
2 yıl oldu. O şimdi askerde ve Ağrı da. yine aramızda mesafeler var. ve birbirimizi bekliyoruz, askerden döndükten sonra nişanlanıcaz..

Bazı şeyleri göze almak için ortada gerçek sevgi emek olması lazım.. bir de kimse ruh ikizini bulduğu zaman mesafeler yüzünden bırakmaz,
Senin ruh ikizin, hayat arkadaşın o insan değil tatlım, hakkında hayırlısı olsun, doğru insanı bulman dileğiyle...

yahu siz melankolik misiniz??!! daha uzaktan yürütmeyi denememişsiniz, hemen yazmışsınız felaketi. içinizde oturtamadığınız şeyleri netleştirseniz, ona göre cesaretle hareket etseniz, kaybetseydiniz bile üzülmezdiniz bu kadar

bence bi yönden ii uzaklaşmanız..çünkü uzaktan uzağa bi beraberliği yürütmek zordur eğer ikinizde bu sınavdan geçerseniz bilki bu gerçek aşktır...hem birbirini özlemek de güzel..özellikle uzun zamandan sonra ona kavuşmak o heyecan onu beklemek zor evet ama güzelll...biraz klasik ama bence şu söz çok güzel ve doğru ayrılık rüzgar gibidir küçük aşkları söndürür büyük aşkları alevlendirir...

Back
X