- Konu Sahibi bendenizzz
-
Önyargıya sıcak bakmıyorum.
ne alaka şimdi arkadaşım alla alla soru çok açık senın karsına cıktı dıyelım bole bırı o kadr mesafeyı olumune sevsen de goze alır mıydın?
mesafeyi her sevgi aşamazkaydirigubbakcemile5
ama gemi kaptanı deyince işler biraz değişiyor.. uzun yolcululara çıkıyorlar sanırım (yanlış biliyorsam düzeltilirsem sevinirim) yani bir ömür boyu yol gözlemek zorkafamçokkarıştı
ne alaka şimdi arkadaşım alla alla soru çok açık senın karsına cıktı dıyelım bole bırı o kadr mesafeyı olumune sevsen de goze alır mıydın?
Sualinde gemi kaptanı olmasını vurgulamışsın, ondan öyle dedim. kızma hemen :1closedeyes:
Mesafe olacağını başından biliyorsan duygularını kontrelleyip kapılmazsın, ama sonradan öğrendiysen, sevgini kolay bırakabilir misin ?
Sevmek göze almak da değil midir zaten ?
bunun ornegı benım ama enınde sonunda yolumuz kesısır dıye dusunuyorduk, ben bır yılda baya yıprandım cunku cok sınırlerı sağlam bırı degılım tavsıyem cok ıyı dusunmen
kaptan olunca evlenınce bıle uzak kalacaksınız degılmı sabıt bı ıse gecme sansı yada sabıt bır konuma gecme sansı varmı
bu kısım çok zor olurbenneyaptımki
uzaktan ilişkinin yürüyebilmesi için iki tarafında karşısındakini çok iyi tanıması gerekiyorzemuszemus
çok yıpratıcı bir süreç çünkü-tatlicadiarzu-
çok emek ve sabır isterkaydirigubbakcemile2
senin söylediğini söylemek istediğini yanlış anlama ihtimali çok yüksekkafamçokkarıştı
tabi iki tarafında birbirine sadık kalabilmesi büyük başarıboshayallersmile
yan yana olunmasa bile sevdiğini her zaman hissettirebilmek önemli
gözün korkmasın.:lepi: zor ama imkansız değil. vereliniortak
karşılıklı sevgi, saygı, sabır ve emekle yürür. tabi bunlarun hepsinin "gerçek" olması gerekiyoropuyorumnanaktan
üstelik ben başladığımızdan itibaren uzaktaydım
tek söyleyebileceğim en azından ayda bir ya da iki görüşebilecekseniz şans vermen
" gerçek" olan zordur navb öyle değil mi?a.s
gerçeği bulduysan çektiğin çekeceğin sıkıntılara değervereliniortak
bu konuda iki deneyimli kişiyiz sanırımolumunekankayizsmile
gerçeği bulduysan çektiğin çekeceğin sıkıntılara değervereliniortak
bu konuda iki deneyimli kişiyiz sanırımolumunekankayizsmile
senin söylediğini söylemek istediğini yanlış anlama ihtimali çok yüksekkafamçokkarıştı
yukardakını açarmısın anlamadım da.arkadasım sölediiğniz herseye katılıyorum fazlasıyla.mantıken düşünürsen zaten olamaz gibi gel,yor fakat bana hissettirdikleri okadr güzel şeyler ki.galiba duygularım mantıgımı geçiyo bu durumda ama ben sevdiğimi için herşeyi göze alabilecek yapıda bi insanım malesefbenneyaptımki
senin söylediğini, söylemek istediğini yanlış anlama ihtimali çok yüksekkafamçokkarıştı
yukardakını açarmısın anlamadım da.arkadasım sölediiğniz herseye katılıyorum fazlasıyla.mantıken düşünürsen zaten olamaz gibi gel,yor fakat bana hissettirdikleri okadr güzel şeyler ki.galiba duygularım mantıgımı geçiyo bu durumda ama ben sevdiğimi için herşeyi göze alabilecek yapıda bi insanım malesefbenneyaptımki
yerimsenibenevet bence de değer önemli olan gerçekliğinden emin olmak zaten gercek sevgi karsısında boynumuz kıldan ınce dimialkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?