mesafeler ve bir ilişki??diyelim ki sevdiğiniz kişi gemi kaptanı

karşındaki erkeğe göre değişir güzelim.. sana değer veren gerçekten seven bi erkekse her yerde sana yakın olur. sevgisini hissettirir. ama fedakarlık iki tarafdanda olmalı. mesafe önemli değildir gerçek sevgide...zemuszemus

sevdiğinden çok uzaktasın birbirinizi görme şansınız pek yok ama telefonlaşıosunuz böyle bir ilişkinin yürüme şansı nedir?Gemi kaptanı da bir örnek hani mesafeler orda da çok ya o açıdan...

çok seviosan...değer verip herşeyden önce DEĞER GÖRÜYORSAN böyle bir ilişkiye sıcakda bakılır...böyle bir ilişki yürütülürde..

ne alaka şimdi arkadaşım alla alla soru çok açık senın karsına cıktı dıyelım bole bırı o kadr mesafeyı olumune sevsen de goze alır mıydın?

mesafeyi her sevgi aşamazkaydirigubbakcemile5

ama gemi kaptanı deyince işler biraz değişiyor.. uzun yolcululara çıkıyorlar sanırım (yanlış biliyorsam düzeltilirsem sevinirim) yani bir ömür boyu yol gözlemek zor
kafamçokkarıştı

Arkadaşa katılıyorum mesafeyi her sevgi aşamaz....
Benden mesafelerce uzaklıkta biriyle 4 yıl bir ilişki yürüttüm.Çokta mutlu oldum...
Aradaki saygı ve güven kaybolmadığı sürece hiçte sorun olmuyor...
Tabi kişiden kişiye değişir...

ne alaka şimdi arkadaşım alla alla soru çok açık senın karsına cıktı dıyelım bole bırı o kadr mesafeyı olumune sevsen de goze alır mıydın?

Sualinde gemi kaptanı olmasını vurgulamışsın, ondan öyle dedim. kızma hemen :1closedeyes:
Mesafe olacağını başından biliyorsan duygularını kontrelleyip kapılmazsın, ama sonradan öğrendiysen, sevgini kolay bırakabilir misin ?
Sevmek göze almak da değil midir zaten ?

yok arkadasım kızmadım sadece önyargı falan dedın ya ondan şaşırdım doğru tabiki gerçek sevgi için herşey göze alınabilir.yerimseniben

bunun ornegı benım ama enınde sonunda yolumuz kesısır dıye dusunuyorduk, ben bır yılda baya yıprandım cunku cok sınırlerı sağlam bırı degılım tavsıyem cok ıyı dusunmen
kaptan olunca evlenınce bıle uzak kalacaksınız degılmı sabıt bı ıse gecme sansı yada sabıt bır konuma gecme sansı varmı

bu kısım çok zor olurbenneyaptımki

uzaktan ilişkinin yürüyebilmesi için iki tarafında karşısındakini çok iyi tanıması gerekiyorzemuszemus

çok yıpratıcı bir süreç çünkü-tatlicadiarzu-

çok emek ve sabır isterkaydirigubbakcemile2

senin söylediğini söylemek istediğini yanlış anlama ihtimali çok yüksekkafamçokkarıştı

tabi iki tarafında birbirine sadık kalabilmesi büyük başarıboshayallersmile

yan yana olunmasa bile sevdiğini her zaman hissettirebilmek önemli

gözün korkmasın.:lepi: zor ama imkansız değil. vereliniortak

karşılıklı sevgi, saygı, sabır ve emekle yürür. tabi bunlarun hepsinin "gerçek" olması gerekiyor
opuyorumnanaktan

üstelik ben başladığımızdan itibaren uzaktaydım
tek söyleyebileceğim en azından ayda bir ya da iki görüşebilecekseniz şans vermen
" gerçek" olan zordur navb öyle değil mi?
a.s

üstelik ben başladığımızdan itibaren uzaktaydım
tek söyleyebileceğim en azından ayda bir ya da iki görüşebilecekseniz şans vermen
" gerçek" olan zordur navb öyle değil mi?
a.s

gerçeği bulduysan çektiğin çekeceğin sıkıntılara değervereliniortak

bu konuda iki deneyimli kişiyiz sanırımolumunekankayizsmile

evet birde benim önceki ilişkimde uzaktaydı askerdi yaptı bitirdi 3,4 ay sonra ayrıldık

şimdiki sevgilimde direk başka şehirde çalışıyordu hatta konum vardı burada , neyseki şimdi aynı şehirdeyiz yoksa ben kayışı koparmıştım ama ona rağmen bir yılın yorgunluğu var

bendeniz zorluğunu bildiğim için direk gaz veremiyorum canım

umarım herkesın çektiği sıkıntıya değer

senin söylediğini söylemek istediğini yanlış anlama ihtimali çok yüksekkafamçokkarıştı

yukardakını açarmısın anlamadım da.arkadasım sölediiğniz herseye katılıyorum fazlasıyla.mantıken düşünürsen zaten olamaz gibi gel,yor fakat bana hissettirdikleri okadr güzel şeyler ki.galiba duygularım mantıgımı geçiyo bu durumda ama ben sevdiğimi için herşeyi göze alabilecek yapıda bi insanım malesefbenneyaptımki

evet bence de değer önemli olan gerçekliğinden emin olmak zaten gercek sevgi karsısında boynumuz kıldan ınce dimialkisalkisalkis

bunu bana mı yazdın canım?

arada mesafe olunca iletişimde bir numara olan "gözler" saf dışı kalıyor.

her kelime de anlatılmak istenenlere çare olamıyor.

söylediklerni yanlış anlama olasılığı fazlalaşıyor. yanlış anlaşılmalar arttıkça iletişim kopabiliyor.
kafamçokkarıştı

açıklayabildim mi bilmiyorum. kaydirigubbakcemile2

sevdiğin için her şeyi göze alacak yapıda isen karşı tarafında aynı olması gerekiyor. yoksa üzülen taraf genelde bayanlar oluyor..-tatlicadiarzu-

sen yine de temkinli davran. kalbin onay vermiş bir de mantığını dinle...
CADIARZU

evet bence de değer önemli olan gerçekliğinden emin olmak zaten gercek sevgi karsısında boynumuz kıldan ınce dimialkisalkisalkis
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…