Mesafeli ilişki zorlukları

Başka biri var hayatında

• Ankete Katılan
    14

Avustralyadakiyarim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
9
1
1
32
Herkese merhaba ... Yeniyim aranızda 😊 uzaktaki sevgilimle ya da benim öyle sandığım insanla yaklaşık 1 yıldır içinde bulunduğum duruma anlam veremiyorum fikirlerinizi merak ediyorum çünkü ben ne doğru ne yanlış ayıramıyorum artık yaşadığım son olayda aramızda 8 saat zaman farkı var ben gece 1-2 gibi ona hep günaydın mesajı atardım yine yazmak için girdiğimde baktım whatsappta çevrimiçi yazmadım günaydın mesajını çnkü genelde son görülmesi bizim hep son görüştüğümüz saatte kalırdı çevrimiçi diye onun bana yazmasını istedim tripli bi şekilde bugünde sen bana iyi geceler desen keşke yazdım mesajımı açmadı ama hala aktifti 1 gün sonra mesajımı açtı yazmadı aradan 1 gün geçti yine ses yok bu sefer de uygun olduğunda beni ara yazdım yine mesajımı açmadı ve ben 2 kez aradım bu mesajın üzerine ama yine yok uyudu desem sabahına dön ama hiç birini yapmadı siz bu durumu nasıl yorumlardınız 🙄

Uzak mesafeli ilişkilerde söyle düşünüyorum;
Hayatınızın bir kısmını birlikte geçirmeden ilişkiye başlamak hiç güvenli gelmiyor. Birlikte bir zaman geçirdikten sonra onu siz siz de onu tanıdıktan sonra ilişki başlamalı. Böyle telefonda mesaj olarak günaydınlarla iyi gecelerle olmuyor maalesef.
Ki anladığım kadarıyla siz de beğenmiş ama karşılığını bulamamış gibi duruyor olay.

Herkese merhaba ... Yeniyim aranızda 😊 uzaktaki sevgilimle ya da benim öyle sandığım insanla yaklaşık 1 yıldır içinde bulunduğum duruma anlam veremiyorum fikirlerinizi merak ediyorum çünkü ben ne doğru ne yanlış ayıramıyorum artık yaşadığım son olayda aramızda 8 saat zaman farkı var ben gece 1-2 gibi ona hep günaydın mesajı atardım yine yazmak için girdiğimde baktım whatsappta çevrimiçi yazmadım günaydın mesajını çnkü genelde son görülmesi bizim hep son görüştüğümüz saatte kalırdı çevrimiçi diye onun bana yazmasını istedim tripli bi şekilde bugünde sen bana iyi geceler desen keşke yazdım mesajımı açmadı ama hala aktifti 1 gün sonra mesajımı açtı yazmadı aradan 1 gün geçti yine ses yok bu sefer de uygun olduğunda beni ara yazdım yine mesajımı açmadı ve ben 2 kez aradım bu mesajın üzerine ama yine yok uyudu desem sabahına dön ama hiç birini yapmadı siz bu durumu nasıl yorumlardınız 🙄
seni umursamıyor ve bu afedilecek bisey değil yazmasını beklemeden engeli bas hayatına keyfine bak.

Tamamen sessizliğe gömul ne sil ne engelle illaki yazacak ama.o yazana kadar bişi yazma. İllaki merak edip yazacak. İki gün de olur iki haftada. İki haftayı geçmez ama.Yazdığı zamanda kısa mesajlar yaz trip atma emoji at mesela sanki çok eski kankan yazmış gibi. O üstüne düşmeye başlayacak. Ondan sonra meşgulüm de yoğunum tatlım de. Yoksa adam gidici

Konu sahibi en yakın arkadaşım, bir nevi kardeşim.. ilişkileri uzun süreli bir ilişki bahsederken bunu atlamış sanırım..
Yanyana 2 yıl beraberlerdi hemen hemen hergün görüşürlerdi. Güzel bir ilişkileri vardı ama sevgilisi yurtdışına gideli de 2 yıla yakın oldu o zamandan sonra işler biraz farklı şekil aldı. Son durumda bu..

Avustralyada artık bir yariniz yok sanırım..

Bence zorlamayın. Zaman farkı mekan değişikliği e oradaki hayat insanı değiştiren unsurlar. Belli ki önceliği siz değilsiniz artık. Sizin önceliğiniz de o olmasın.

Ama arıyor canı istediğinde özledim diyor seni seviyorum diyor beni istemese bir engeline bakar sonuçta
Sözlere değil davranışlara bakmalısın
Avustralyadakiyarim seni seviyorum seni özlüyorum
Bak ben de sana söyledim şimdi ne oldu?

Mesele şu o isteyince arıyor o isteyince seni seviyorum? Diyor
O isteyince hep o
Sen neredesin?
Seni bu ladar seven adam isteyen adam sana bunu hissettirir zaten. Şüphe duymazdın

Sözlere değil davranışlara bakmalısın
Avustralyadakiyarim seni seviyorum seni özlüyorum
Bak ben de sana söyledim şimdi ne oldu?

Mesele şu o isteyince arıyor o isteyince seni seviyorum? Diyor
O isteyince hep o
Sen neredesin?
Seni bu ladar seven adam isteyen adam sana bunu hissettirir zaten. Şüphe duymazdın
en doğru tespit sanırım bu evet aramızda ki herşey onun isteğine bağlı!

Valla buradan etmenizin bi faydası yok bana göre. Yanına gidin o zaman
maalesef ora için vize almak çok zor ve sadece annem biliyor by ilişkiyi yani kalkıp oraya gitmem imkansız o geleceğim diyor ama bilemiyorum tabi vatandaşlık alması 5 yıl gitti 2 kaldı 3 böyle 3 yıl geçirmek çok zor

Bu sahisi hiç gerçekten gördünmü yoksa sanal bir iliskimi?

Adam seni genel olarak takmiyor. Seni özlemiyor ve tinlamiyor. Bunlar çok sert kelimeler biliyorum fakat duyman lazim. Kimseye kendini paspas etme.

Ki bu sekilde zaten iliski yürümez. Bir yildir hiç görmeden, temas etmeden.

Bu sahisi hiç gerçekten gördünmü yoksa sanal bir iliskimi?

Adam seni genel olarak takmiyor. Seni özlemiyor ve tinlamiyor. Bunlar çok sert kelimeler biliyorum fakat duyman lazim. Kimseye kendini paspas etme.

Ki bu sekilde zaten iliski yürümez. Bir yildir hiç görmeden, temas etmeden.
Konu sahibi en yakın arkadaşım, bir nevi kardeşim.. ilişkileri uzun süreli bir ilişki bahsederken bunu atlamış sanırım..
Yanyana 2 yıl beraberlerdi hemen hemen hergün görüşürlerdi. Güzel bir ilişkileri vardı ama sevgilisi yurtdışına gideli de 2 yıla yakın oldu o zamandan sonra işler biraz farklı şekil aldı. Son durumda bu..

Back
X