Geçen yıl çalıştığım okula gelen bi bayanla iyi arkadaş olduğumuzu düşünüyordum.Taki serviste bana bas bas bağırana kadar. meğer ne çok şey biriktirmiş içinde. Öğretmen servisinde sohbet ediyorduk .Sanırım konumuz insanlar ve iletişimdi. Kendisi ben insanlarla fazla yakın olamam dedi. hep mesafeliyimdir. kimse bana çok yaklaşamaz annemle kardeşlerimi öpmem dedi. Ben de - eşini öper misin ? dedim. bunu diyen ben miyim. sen benim çok özelime giriyorsun. nasıl bir soru bu ya eşini öper misin diye bas bas bağırdı ben tensel anlamda demedim cinsellik anlamında değildi yanlış anladın vs dedim. ovvvv çok sinirlenmiş sadece yanında oturan bana değil nerdeyse bütün minübüse duyurdu yok eşin sana seni seviyorum diyor mu yok eşini öpüyor musun? ben gelemem gibi dedi. ben de tamam yanlış anlaşıldı dedim ve kulaklığı taktım yola devam ettim ve o gün bugündür bi türlü ısınamıyorum.çok da kırıldım.beni bir kenara çekip diyemez miydi?adeta şov yaptı.aramıza buzdan duvarlar örüldü gibi . Buzdan duvarları kendimi zorlayarak çözdürmeli miyim yoksa bırak kalsın mı?
KİM HAKLI?
KİM HAKLI?