yaklasık 2 haftadır sınavları var ve iletişimde kopukluklar yasıyoruz. 2 haftadır sabredip bekliyordum. dün ise sinirim bozuldu patladım. yoruldum günlerdir bir var bir yoksun vs dedim..Tartışma sebebi neydi?
tümden bitmeli yani..5 sene alttan alıp yemişsin bu lafları bi beş sene daha yemeye niyetin varsa git barış.
iyiken cok iyiy kötüyken cok kötü gibi bi durum var aramızda.. bazı insanlar burçlara da baglıyor bu durumu ama bilmiyorum ben artık nedir sebep..siz sevdiginden eminsiniz ama o emin değil gibi sanki..ne kadar öfkelide olsa oyle seylerin kolaylikla söyleyebilinecegini düşünmüyorum.birakin o adim atsin.atmazsa kendinizini üzmeyin.bahane ariyordur belki.biraz zamana birakin bence..
iyiken cok iyiy kötüyken cok kötü gibi bi durum var aramızda.. bazı insanlar burçlara da baglıyor bu durumu ama bilmiyorum ben artık nedir sebep..
Sınavları bitene kadar sabretseydiniz keşke normalde iletişim sorununuz yoksa. Bitince hala ilgisizse o zaman patlardınız.yaklasık
yaklasık 2 haftadır sınavları var ve iletişimde kopukluklar yasıyoruz. 2 haftadır sabredip bekliyordum. dün ise sinirim bozuldu patladım. yoruldum günlerdir bir var bir yoksun vs dedim..
sanırım kızlar hep böyle.. her zaman dayanamayan biziz.. tutmaya gayret gösteriyorum kendimi gittigi yere kadar. umarım o sürede yazar..ben dayan yazma bırak peşinden koşsun önce o pişman olsun diyeceğim ama sen nasıl olsa dayanamayıp ondan önce yazacaksın.
Seni sevdigine emin oldugun adam sinirlenince istemiyorum git diyor. Sen de anlayisli oluyorsun bu durum karsisinda.5 yıldır devam eden düzenli bi ilişkim var. dün ufak bir tartışmamız oldu. fakat bu aralar ikimizde gerginiz sanırım ki normalde olmayan bişey oldu ve konu büyüdü ve sevgilim cok sinirlendi. zaten mizaç olarak asabi biri.. bu sinirle bana seni istemiyorum uzak dur benden bitti benim için beni sadece geriyorsun artık seni yok sayıyorum vs şeyler söyledi. bu tarz sinirli anlarında böyle sözleri olabiliyordu ama hep alttan alıyordum. bilmiyorum bu sekilde kendimi asagılanmıs hissettim artık bu sefer sanırım ve bende sen bilirsin giderim o zaman dedim ve engelledim onu.tabi ki aklım hep orda.. gece engeli kaldırıp yazmamayı düşündüm. ama bi baktım o da beni engellemiş zaten.. şu ana kadar konusmadık hiç. cok kararsızım arayıp ne yapmak istiyorsun diye sormak istiyorum. bi an geliyor diyorum ki beni böyle asagıladı arayıp hesap sorayım falan. içimde gel gitler yasıyorum..onun beni sevdigine eminim ama nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum.. fikirlerinize ihtiyacım var..
Bunu ben de çok merak ediyorum bir insanın iyiyken iyi olmasına sevinecek kadar ne yaşıyor bu insanlarbu lafı da burda duydum en çok. ay gına geldi. iyiyken tabi herkes iyi. insanı kötü zamanında tanırsın.
izin vermiyorum/vermemeye calısıyorum. cok kez uyarıyorum. söz veriyor dikkat edicem diyor ama sinirlenince böyle yapıyor. senle ben farklıyız ben böyleyim beni degiştirmeye calısma yargılama tarzı yerlere geliyor konu sonra..Sınavları bitene kadar sabretseydiniz keşke normalde iletişim sorununuz yoksa. Bitince hala ilgisizse o zaman patlardınız.
Ama yine de her kavga da çık git hayatımdan tarzında konuşan biriyle nasıl ilişki olur bilemedim, niye sizle böyle konuşmasına izin veriyorsunuz?
bu zamana kadar hiç ayrılmadık bundan güç alıp beni cepte sanıyor düşüncesi geliyor aklımaSeni sevdigine emin oldugun adam sinirlenince istemiyorum git diyor. Sen de anlayisli oluyorsun bu durum karsisinda.
Seven insan soylemez bunlari kaybetmeye korkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?