mesafeli sevgili

Alttan aldığınızı yazmışsınız konuyu açtığınızda. Alttan aldığınız için izin veriyorsunuz, adam nasıl olsa bir iki saaat küsecek sonra tekrar barışacak kafasında, o yüzden ağzına geleni saydırıyor. Şimdi o geri dönmeden siz ararsanız yine aynı şeylere devam edeceksiniz.

bu zamana kadar hiç ayrılmadık bundan güç alıp beni cepte sanıyor düşüncesi geliyor aklıma
Ayrilmadiniz cunki siz alttan aldiniz onun o sozlerini. Sevgililikte nisanlilikta erkege ne kadar taviz verirsen o kadar hata edersin.

Kendi degerini bildireceksin. Sen degerlisin benim duygularim onemsiz nsjni verdigin an ipler zaten onun elindedir.

Dayanirmisin bilmem ama yazma sakin kendi iyiligin icin yazma o yazarsa da yaptiklarinin ettiklerinin tatli tatli hesabni sor. Bak nasil duzelir her sey

Adam size istemediğini söylemiş hala beni sevdigine eminim diyorsunuz. Niye bu kadar kendinizi asagilatip kucuk düşürüyorsunuz

bence bahane aramış zaten ayrılmak için onuda bulmuş dha ne umursuyosun boşver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…